Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wanneer durft Fouad Sidali (NTR, “dichtbij Nl.”) het toegezegde debat aan over de invloed van de islam op de opvoeding ?

Al ruim een jaar geleden heeft een van de  bekendste presentatoren van  de NTR in zijn programma “Dichtbij Nederland” mij tijdens de uitzending beloofd een  debat met mij aan te gaan over de invloed van de islam op de opvoeding.
Zie http://tora-yeshua.nl/2011/06/voorzitter-maroc-nl-woedend-weg-uit-debat-met-kok/  , lees het verslag en beluister de desbetreffende radiouitzending.
Ik heb Fouad diverse keren gemaild, gebeld en  ca. een half jaar geleden heeft hij eindelijk gereageerd met de toezegging deze belofte na te komen, als er een actuele aanleiding was voor zo’n debat.
Die zijn er meermalen geweest, maar Fouad bedenkt het niet zelf, dus heb ik gisteren,  5 dec., de NTR gebeld en men zou de boodschap doorgeven om nalv. het doodschoppen van de grensrechter door 3 Amsterdamse voetballers.
Amsterdammers? Ja zo heet dat dan, maar het lukte niet om de daders dit keer te verzwijgen. Men spreekt graag van “een blanke, blonde, blauwogige Nederlander” bij een moord, maar vaker hoor je geen authentieke persoonsbeschrijving en is het “een Nederlander” of nu” 3, mogelijk meer Amsterdammers”
Zie artikel hieronder van Joost Niemoller op DDS; ik heb het al maandag 3 dec. in een commentaar in het ND op een eenzijdig artikel vermeld.
Uiteraard heeft de NTR/Fouad Sidali nog niet terug gebeld, want men wil niet horen, dat soera 98  de kern is van de islamopvoeding: moslims zijn de betere soort mensen, niet-moslims zijn inferieur, dhimmis’s , kafirs, branstof voor de hel.
Als je zo wordt opgevoed, moet het  wel mis gaan en je ziet ook dat 65% van de Marokkaanse jongeren al in aanraking is geweest met de politie en ook de  gevangenisbevolking kent een  piek in het aantal moslims/Marokkanen.

Waarom wordt de oorzaak steeds verzwegen, net als mbt. de “M.O.problematiek” ? Als de islam werd afgeschaft, was het probleem rondom Israel over, want dan zouden de buurlanden bevrijd zijn van de duivelse opdracht om de wereld ( vooral ook Israel) in jihad te veroveren voor de koranafgod Allah in navolging van de crimineel Mohammed.
Als je ideale rolmodel “een moordenaar, struikrover, leugenaar, polygamist, pedofiel” is, hoe denk je dan dat je wordt?

Dus moslim Fouad Sidali: ben je ook zo’n leugenaar of ben je iemand die zich aan zijn woord houdt? Wel aandacht aan de zaak geven op 5 dec. ( zie http://dichtbijnederland.ntr.nl/page/detail/794942/Marokkaanse+gemeenschap+is+overlast+zat  ) maar niet over de oorzaak praten en de Marokkanen als slachtoffer neer zetten??!
Waar blijven de massale protesten van moslims en Marokkanen aangaande dit wangedrag, wat niet bepaald voor het eerst is vanuit de voetbalclub “Nieuw Sloten”?
Het wordt tijd dat de waarheid op tafel komt.
Opdat werkelijke “shalom” de kans krijgt, juist ook voor de vele moslims, die in de “hersenspoelmachine” van de islam gevangen zitten.
Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

(onderstaand artikel met dank overgenomen van:  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/12/het-was-een-racistische-moord  )

Het was een racistische moord
Geplaatst door Joost Niemoller op 4 december, 2012 – 11:29
Marokkanen trapten Richard Niewenhuizen dood. Waarom zwegen de media weer?
Het mag nog steeds niet gezegd worden. Gisteren, bij Pauw en Witteman, schoof ook Marcel Oost aan, de voorzitter van SC Buitenboys uit Almere, de ploeg die getroffen was door het buitensporige geweld tegen de overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Marcel Oost was pal daarvoor ook op de tv geweest, in een uitzending van Pownews. Daarin kwamen hij en anderen van SC Buitenboys aan het woord over ‘het incident.’ Twee van deze sprekers refereerden eraan dat het om ‘allochtonen’ ging, en er werd gesproken over ‘andere cultuur, andere opvoeding.’
Alle reden dus voor Pauw en Witteman om aan Marcel Oost de vraag te stellen, waar half Nederland op dat moment mee zat: Was het weer het zoveelste gewelddadige Marokkanenincident? Maar de twee VARA presentatoren vonden het niet kies om die vraag te stellen. Er werd dus de hele uitzending lang alleen maar heel vaag over ‘jongens’ gesproken.
Zie hier het bewuste fragment.
Dat alles was dus nadat de echte onderliggende kwestie al via Pownews naar boven was gekomen.
Zie hier het fragment bij Pownews (vanaf 2 minuten).
(En reken maar dat de redactie van P & W naar Pownews kijkt, want de kersverse items keren anders wel vaak terug in de zap service van P&W.)
Jongens. Het is me wat hè, met die ‘jongens.’
Vandaag werd diezelfde Marcel Oost ook geïnterviewd door De Telegraaf en nu mocht hij wel zeggen wat er op zijn hart lag: Ook al durfde De Telegraaf dat in het nieuwsbericht nog niet in de kop te zetten:
„Na het laatste fluitsignaal gaven vrijwel alle spelers de scheidsrechter een hand om hem te bedanken voor de leiding. Alleen de drie Marokkaanse spelers van Nieuw Sloten liepen naar onze grensrechter, trokken hem naar de grond en begonnen op zijn hoofd en nek in te trappen”,
En het was dus niet alleen Pauw & Witteman die lafhartig zwegen over het feit dat het hier ging om een racistische moord. Alle andere media tot dan toe deden er ook het zwijgen toe over de etniciteit van de daders. Dat is al sinds jaar en dag het patroon bij de Nederlandse media: Als de daders blank zijn, dan wordt dit uitvoerig vermeld, als het gaat om allochtonen, dan zijn de media ineens kleurenblind. Behalve als de slachtoffers allochtoon zijn.
Nederland heeft wat betreft eigenhaat hier een naam hoog te houden. Ik werd vanochtend zelfs door een Duitse krant gebeld met de vraag over de etniciteit van de daders, omdat het zo nadrukkelijk buiten beeld werd gehouden.
Gisteravond was trouwens ook al aardig te reconstrueren dat de moordenaars op Richard Nieuwenhuizen in Marokkaanse kringen gezocht moesten worden. Via Twitter namelijk, waar enkele Marokkaanse jongens en een meisje zich helemaal niet druk maakten over Nieuwenhuizen, maar wel bezorgd waren over hun kameraden.
In die Marokkaanse sfeer vonden we gisteravond tweets als deze:
Neeman dat sws niet wou alleen weten of ik ze kende RT @MonkeeyNabs: RT @iiShaq_: Heb namen van de mensen die de grensrechter hebben vermoord -Oke ga ze niet op twit gooie he ;)
Dat over die namen die niet op Twitter gegooid mogen worden, werd nog eens bevestigd op dreigende toon:
NB. ‏@MonkeeyNabs RT @HamzaC_: RT @HichamAsk: Ey hou je bek jullie weten niks
En dan komt de actiegroep in beweging. Voor hen gaat het duidelijk niet om moordenaars, maar om helden:
RT @HichamAsk: RT @Hassann_B: FREE YD EN DAT SCHREEUW IK ALLL DAY!Free de mannen die binnen zitten
RT @HichamAsk: RT @Hassann_B: FREE YD EN DAT SCHREEUW IK ALLL DAY!
Ook werd er op hetzelfde moment en in dezelfde timeline een foto geplaatst van een Marokkaanse jongen in gewatteerde jas, die een V-teken maakt, met daarbij het onderschrift:
NB. @MonkeeyNabs RT @aymanhamaka: My men! pic.twitter.com/SGnRrrp
Is dit een van de daders? We weten het natuurlijk niet. Het kan allemaal stoerdoenerij zijn.
Vandaag gaat het roepen om de ‘bevrijding’ van de moordenaars door:
NB. ‏@MonkeeyNabs BLIJF HET SCHREEUWEN DOOR DE STRATEN FREE DE MANNEN DIE BINNNE ZITTEN !!
Terug naar de Nederlandse media. Wat als de grensrechter een Marokkaan was geweest? Wat als hij doodgetrapt was door Nederlandse voetballertjes van 15, 16? De vraag stellen is hem beantwoorden. De kranten hadden vandaag bol gestaan over de gevaarlijke opkomst van het racisme in Nederland. Want: Blanken die op een voetbalveld iets roepen over allochtonen, zijn racisten, en worden keihard met de wet in de hand aangepakt. Maar allochtonen die een blanke doodtrappen, dat is alleen maar een ‘ernstig incident met jongens.’
Nergens zijn de media zo hypocriet als in dit land.

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Wanneer durft Fouad Sidali (NTR, “dichtbij Nl.”) het toegezegde debat aan over de invloed van de islam op de opvoeding ?

 1. Shalom Ben;
  Vanmorgen las ik in de Telegraaf(die ligt nu eenmaal op de toonbank van het Tankstation) dat de zus van de keeper van Buitenboys, foto’s van die moord heeft genomen.
  Zij had haar camera bij zich, vanwege de 300 ste wedstrijd van haar broer.
  Deze jongen is op de trappende meute toe gelopen, om zijn clubgenoot en vader van een medespeler; te ontzetten.
  Mogelijk voor PenW, een gelegenheid aan waarheids vinding te gaan doen.
  Shawua Tov.

 2. 98. Het Uitsluitende Bewijs (Al-Bajjinah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 8 strofen.

  In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle.

  1. De ongelovigen onder de mensen van het Boek en onder de afgodendienaren konden niet worden bevrijd, vóórdat een duidelijk bewijs tot hen gekomen was,

  2. Een boodschapper van Allah, die aan hen de zuivere bladzijden voordroeg.

  3. Waarin alle geschriften verzameld zijn.

  4. En de mensen van het Boek werden eerst onenig, nadat het duidelijke teken tot hen gekomen was.

  5. En daarin werd hun slechts geboden Allah te aanbidden, oprecht zijnde in gehoorzaamheid jegens Hem, oprecht het gebed te onderhouden en de Zakaat te betalen. Dat is de ware godsdienst.

  6. Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.

  7. Doch zij die geloven en goede werken doen, zij zijn de beste der schepselen.

  8. Hun beloning is bij hun Heer; tuinen der eeuwigheid waardoor rivieren stromen en waarin zij voor altijd zullen vertoeven. Allah zal welbehagen in hen hebben en zij zullen welbehagen in Hem hebben. Dit is voor hem, die zijn Heer vreest.

  Dit soera kan een deel van Mein Kampf van Hitler zijn.Het verbaasd me niet dat de Nazi’s en ook de communisten zo goed met de islam uitkomen.

 3. Zelfs al zijn er foto’s van dergelijke incidenten, marokkaanse daders zullen zelfs dan nog niet toegeven de daders te zijn. Toegeven hoodt niet bij hun cultuur. Liegen wel. Wat komt er toch een rotmentaliteit uit de islam. Excusez le mot. Ik heb het niet verkeerd aangevoeld toen al toen Theo van Gogh vermoord werd.
  Het is een volk met een verschrikkelijke mentaliteit.
  Moge hun eigen ogen geopend voor hun a-sociale gedrag wat ik meer dan spuugzat ben.
  ————
  Shalom cornelia

 4. Ik stond ooit m’n achterband te verwisselen in Adam-Oost, er liep een groepje Marokkaanse jongens langs, leken geïnteresseerd in waar ik mee bezig was en vervolgens was mijn mobiele telefoon weg (mijn zij raampje stond open).
  Paar maanden later, werd ik tijdens mijn werkzaamheden in de zelfde plaats, door 3 andere Marokkanen bedreigd en door 1 van hen zo goed als k.o. geslagen, gevolg 4 maanden ziektewet en tot op de dag van vandaag (4 jaar later) nog af en toe last van m’n nek.
  Weer een tijdje later staat mijn auto in Watergraafsmeer, vergeet ik mijn mobiel en portemonnee met rijbewijs, ga die snel nog even uit de auto halen, en ja hoor… was al te laat! ingebroken!
  Half jaar later kom ik er achter, dat het een Marokkaan was die het gedaan had…
  Ik moest mij namelijk melden op het politiebureau, als hoofdverdachte in een wietplantage zaak.
  Huurder en verhuurder speelden namelijk onder 1 hoedje, vervalsten mijn handtekening, maakten een kopie van mijn rijbewijs en toen de bende werd opgerold, wezen ze mij aan als hun leider.
  Geloof je het zelf? Een Nederlander met Joodse vader, leider van een Marokkaanse bende?
  Goed…
  2 jaar later het zelfde verhaaltje, moest me weer melden, weer hoofdverdachte en de mededeling van de politie dat dit in principe nog tien 10 keer kan gebeuren, zelfs al is je rijbewijs verlopen. Wie weet wat er momenteel nog op mijn naam staat!
  Een gemiddeld mens moet 180 jaar oud worden om dit allemaal mee te maken (4 jaar).
  En dan heb ik het nog niet over de tig tallen verhalen van familie en bekenden om mij heen.
  Toch kan ik ze niet haten, (de irritaties daar gelaten).
  Jezus stierf net zo goed voor hun.
  Marokkaan mocht je dit lezen, ik vergeef jullie (en dan met name hen die de schoen passen).
  Vroeger zou ik je haten tot in de afgrond, maar toen ik zelf een ontmoeting met Jezus kreeg, verdween de haat uit mijn hart en ook de afwijzing, waar velen van jullie ook mee worstelen.
  Weet wel dat je je straf niet zult en mag ontlopen, zowel in dit leven als hierna.
  Roep Jezus, aan, lees het Nieuwe Testament (Injil) en krijg een ontmoeting met de enige ware God en je zonden worden ”hier” en ”nu” vergeven met zekerheid, rust en vrede in je hart.
  Ga een opleiding volgen, pas je aan en maak wat van je leven.

  • Hi Brian, dank je zeer voor deze bijzondere reactie.
   Ik zou je graag nader spreken, reageer even via “contact” op deze site, dan kunnen we telefoonnummers uitwisselen en even bijpraten.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

negen − twee =