Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Islam, je krijgt er maar niet genoeg van. Speciaal voor de christen-lijken poltici en voorgangers.

Italië wil islam verplicht stellen op openbare scholen; Vaticaan pleit voor meer moskeeën
Steeds meer shariamoorden en antisemitisme in Italië – Italiaanse bevolking binnen 200 jaar uitgestorven

UITGELICHT: Italie, land van de Islam.
Met dank overgenomen van  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/161550#.UJa_n4VFsdQ  en vertaald door 1 van onze medewerkers.

Minister van onderwijs Profumo deed een voorstel om de Islam naast het katholicisme te leren op de publieke scholen. Nazificatie  van Israël gaat boven de vrijheid van meningsuiting.

De Italiaanse autoriteiten hebben zich over gegeven aan haat.

Afgelopen week stelde minister van Onderwijs voor, om de Islam, net als het katholicisme op scholen te onderwijzen. Bisschop Mariano Crociata, Secretaris Generaal van de Italiaanse Episcopale Conferentie kondigde aan dat het Vaticaan een voorstander is van de bouw van nieuwe moskeeën in Talie.

De Europese Bisschoppen ontmoetten Europese moslims in Turijn om de noodzaak van “progressieve inculturatie van de Islam in Europa.”

Het begon met duizenden moslims, die voor het Milanees Duomo marcheerden om te protesteren tegen Operatie Cast Lead in Gaza, terwijl ze Israëlische vlaggen verbrandden en anti-Joodse leuzen riepen. Joaquin Navarro-Valls, die gedurende 22  jaar de woordvoerder van Johannes Paulus de 2e geweest, verdedigde de “vrijheid van expressie” van de moslims, die de Ster van David verbrandden.

Sheik Aboe Ijad is de belangrijkste islamist, die gezocht wordt voor de terroristische aanslag op het Amerikaans consulaat in Benghazi, Libie. Het was juist ontdekt, dat Sami Essid Ben Khemais en Mehdi Kammoun twee van zijn handlangers zijn. Zij woonden allebei in Italië tussen Milaan en Gallarate en ze zaten zeven jaar in Italiaanse gevangenissen gevangen wegens terrorisme.

Italië loopt voorop in Europa als paradijs voor “martelaren ‘, haat-imams en terroristen, die bij grote terroristische aanslagen betrokken waren.

Negenentwintig van de zelfmoordaanslagen in Irak en Afghanistan, werden gepleegd door mensen uit Italië.

Acht van de terroristen, die in Guatanamo Bay zitten, zijn Italianen.

Hoessein Saber Fadhil, die de “Kalief” wordt genoemd, is de Irakees, die in Venetië gearresteerd werd en hij wordt als de Italiaanse link met al Qaeda beschouwd. Hij stuurde bovendien geld naar de Palestijnse Arabische terreurgroepen.

De bekendste “Italiaanse” terrorist is Aboe Farid Al Masri, de zelfmoordenaar, die het Verenigde Naties gebouw in Bagdad vernietigde in 2003, waarbij tientallen burgers omkwamen.

Kamal Morchidi kwam uit Milaan en blies zichzelf op bij het Rashid Hotel in Bagdad, waarbij bijna de toenmalige Amerikaanse ondersecretaris Paul Wolfowitz om het leven kwam.

De terroristische proliferatie is een symbool van groeiend Italiaanse islamisering: Er waren 600.000 moslims in Italië in 2000, in 2009 waren het er al over de 1,3 miljoen, ruim anderhalf miljoen vandaag de dag en de verwachting is dat dat zal oplopen tot 2,8 miljoen in 2030.

Het zuidelijke eiland van Sicilië staat op het punt  de plaats te worden waar een nieuwe, glanzende,  miljoenen euro kostende moskee wordt gebouwd, gefinancierd door Qatar.

De moskee van Rome, waar meer dan 12000 mensen in kunnen, is een van de grootste moskeeën in Europa. En daar is de imam, een Egyptische islamist, opgepakt wegens het prediken van jihad.

Er zijn momenteel zo’n 500 moskeeën in Italië, en 70% daarvan staat onder de hoede van de Moslim Broederschap, evenals duizenden informele islamitische gebedshuizen en Koranscholen.

In Italie worden gemiddeld elke 4 dagen weer nieuwe Islamitische aanbiddingsplaatsen gecreëerd.

En elke week zijn er nieuwe verslagen van geweld tegen moslimvrouwen, gepleegd uit naam van de sharia, de Islamitische wet.

Bouchra, 24 jaar, werd doodgestoken door haar man in Verona, omdat ze weigerde een sluier te dragen en omdat ze als “een westerse” leefde.

Kaibra, 28 jaar, werd door haar man doodgestoken, omdat ze “westerse kleren” wilde dragen.

Darin Omar werd vermoord door haar echtgenoot, omdat ze een baan in een callcenter had.

Hina Salem werd door haar familie met een plastic zak om het leven gebracht, onthoofd en begraven met haar hoofd naar Mekka toe gericht, omdat ze een afspraakje had gehad met een Italiaanse jongen en een geforceerd huwelijk geweigerd had.

Saamali Fatima werd vermoord op de snelweg bij Aosta.

Malka, 29 jaar, werd gewurgd door haar man om haar “westerse”  gewoontes.

Fatima, 20 jaar, werd doodgestoken door haar vriend, omdat ze te “onafhankelijk” was.

Sobia werd vergiftigd door familieleden.

Fouzia werd gewurgd door haar man, terwijl haar drie jaar oude dochter toekeek, haar lichaam werd achtergelaten in een publieke tuin, omdat ze een ‘moderne levenswijze’ had gekozen.

Sanaa Dafan werd afgeslacht door zijn vader in Pordenone, omdat hij een relatie met een Italiaanse jongen had.

Amal, 26 jaar, werd door haar man in elkaar geslagen, omdat ze naar de kapper wou.

Antisemitisme groeit naast dit afschuwelijke “multiculturalisme”.

De Italiaanse tak van het Moslim Broederschap bracht een versie van de Koran uit, die opmerkingen bevat, die Joden beschrijven als moreel huichelachtig en als een volk van verworpenen en oplichters. In meerdere van de  voetnoten, die de tekst interpreteerden, suggereerde een commentator, een tot de Islam bekeerde Italiaan, dat Joden verantwoordelijk zijn voor hun eigen ongeluk en beschuldigde hen “kampioenen van de dubbele moraal” te zijn, die iedere “kwaadaardigheid ten opzichte van niet-Joden” aanvaardbaar vinden.

Ondertussen zijn de Italiaanse rechters apologetisch ten opzichte van haat. Ucolli, de grootste Islamitische organisatie in Italië, publiceerde een advertentie in de grote kranten getiteld: “Nazi bloedvergieten gisteren, Israëlisch bloedvergieten vandaag.”  Een Italiaanse rechtbank oordeelde, dat de Nazificatie van Israël onder de “vrijheid van meningsuiting” viel en geen geval van oproepen tot haat was.

Islam groeit in een vacuüm, een demografisch zwart gat. Antonio Golini, een van Europa’s top demografen en schrijver van “De demografische malaise in Italië” kondigde aan, dat “Italianen zullen in de komende 200 jaar worden uitgeroeid.”

Italië is het eerste land in de wereld, dat bekend staat als de “overbrugging”, waar het aantal mensen boven de 60 groter is dan de groep onder de 20. Het aantal geboortes is ingehaald door het aantal sterfgevallen en dat is groeiende sinds 1994. Nu is al 22%  van Italië al met pensioen, een van de hoogste percentages in de wereld en het land is 15% van haar bruto binnenlands product kwijt aan pensioenen, meer dan welk Europees land ook.

In 1965, bestond de populatie van Italië uit 52 miljoen, waarvan 4,6 miljoen, of net geen 9 %, kinderen  jonger dan 5 jaar waren. Een decennium later was die leeftijdsgroep gekrompen naar 4,3 miljoen, ongeveer 7,8 % van de Italianen. In 1985 was dit al gekrompen tot 3 miljoen en 5,3%. Vandaag bestaan de aantallen uit 2,5 miljoen en 4,2%.

Jonge kinderen verdwijnen uit Italie. Volgens de VN’s bevolkingsdivisie zullen zij in 2050 nog slecht 2,8 % van de Italiaanse bevolking uitmaken.
“Democratieën worden geregeerd door demografie” legde James Vaupel uit, directeur van de Max Planck Instituut voor Demografisch Onderzoek in Duitsland. “Als het geboortecijfer laag blijft, zou de bevolking van Italië  uit 10 miljoen bestaan aan het eind van de 21e eeuw, nog een zesde van de huidige bevolking.

De bevolkingsafname is het sterkst in de rijke delen van het land, waar de Islam ook sneller groeit.

Milaan heeft een van de laagste geboortecijfers in de wereld en in de parken zul je vrouwen met honden zien, maar zelden met kinderen. Of Bologna, bij uitstek de stad om te leren, waar vrouwen gemiddeld van minder dan 1 kind bevallen.

Bologna heeft meer hoog opgeleide vrouwen dan iedere andere regio in het land en het is de hoofdstad van liberale politiek en academici. Het leven is er gemakkelijk, het eten het beste van heel Italië en mannequins paraderen in luxe outfits de middeleeuwse trottoirs.

Maar er zijn meer lege kerken hier dan baby’s, terwijl de Moslim Broederschap probeert een nieuwe mega moskee te bouwen.

In 2050 zal 60% van de Italianen geen broers, geen zusters, geen neven of nichten, geen tantes en geen ooms hebben. De stad van de Paus zou wel eens het podium kunnen worden van de filmreeks “Children of men”, een film, die een steriele, dystopische wereld schetst zonder baby’s. Dat is, waar vandaag beveiligingsbeambten de straten patrouilleren vlakbij een Joodse school met metaaldetectors, zoekend naar mogelijke explosieven, de leerlingen beschermd door bodyguards en camera’s, de ramen getralied.

En ondertussen, voor de eerste keer in Italië’s geschiedenis, roept een muezzin zijn volgers op tot gebed vanaf een minaret in Milaan.

De schrijver, een Italiaanse journalist bij Il Foglio, schrijft een tweewekelijkse column voor Arutz Sheva. Hij is de schrijver van het boek “Een nieuwe Shoah”, die de persoonlijke verhalen van Israëlische terreurslachtoffers onderzocht en gepubliceerd werd door Encounter. Zijn werk is verschenen in publicaties als de Wall Street Journal, Frontpage en Commentary en de Israëlische media. Hij werkt aan een boek over het Vaticaan en Israël.

De Italiaanse minister van Onderwijs Francesco Profumo heeft een voorstel gelanceerd om op alle openbare scholen naast het rooms katholicisme verplicht de islam te gaan onderwijzen. Tegelijkertijd kondigde de sceretaris-generaal van de Italiaanse Episcopale Conferentie bisschop Mariano Crociata aan dat het Vaticaan wil dat er meer nieuwe moskeeën in Italië worden gebouwd.

In Turijn deden de Europese Bisschoppen met de Europese Moslims een gezamenlijke oproep tot ‘progressieve vercultivering van de islam in Europa’. Met andere woorden: de islam moet een steeds groter onderdeel worden van de Europese samenleving.

Volgens de Italiaanse journalist Giulio Meotti kreeg het streven naar meer islam in Italië een grote boost toen begin 2009 duizenden moslims bij de Dom in Milaan protesteerden tegen de Israëlische anti-terreuroperatie Cast Lead op de Gazastrook. Israëlische vlaggen werden verbrand en er klonken massaal antisemitische leuzen. Joaquin Navarro-Valls, 22 jaar lang de woordvoerder van wijlen paus Johannes Paulus II, verdedigde deze acties door te wijzen op de ‘vrijheid van meningsuiting’ van de moslims in zijn land.

Italië paradijs voor haatimams
Meotti stelt dat Italië inmiddels paradijs nummer één is voor islamitische ‘martelaren’, haatimams en terroristen die elders grote aanslagen plegen. Zo kwamen twee islamitische handlangers van Sheikh Abu Iyad, die wordt gezocht in verband met de aanslag op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, uit Italië, waar ze eerst 7 jaar in de gevangenis hadden gezeten. Tevens waren minstens 29 zelfmoordterroristen in Irak en Afghanistan afkomstig uit Italië, net als Abu Farid Al Masri, die in 2003 het VN gebouw in Baghdad opblies, waarbij tientallen burgers om het leven kwamen.

Het aantal moslims in Italië groeit explosief. In 200 waren er 600.000 moslims in het land, in 2009 waren dat er 1,3 miljoen en nu zijn dat er al 1,5 miljoen. In 2030 zal hun aantal verder zijn gestegen naar 2,8 miljoen.

Iedere 4 dagen nieuw moslimgebouw
Voor al die nieuwe moslims zijn moskeeën nodig, vindt de Italiaanse regering en ook het Vaticaan. De moskee van Rome is met ruim 12.000 zitplaatsen nu al één van de grootste in Europa. De imam van de moskee, een Egyptische islamist, werd overigens geschorst nadat hij de heilige oorlog (jihad) van de kansel had gepreekt. Op het eiland Sicilië komt een nieuwe megamoskee, betaald met de miljoenen van het oliestaatje Qatar.

Van de circa 500 moskeeën in Italië wordt 70% gecontroleerd door de extremistische Moslim Broederschap, die er in Egypte geen geheim van maakt het Joodse volk te willen uitroeien. Daarnaast zijn er vele duizenden informele islamitische gebedscentra en Koranscholen. Iedere 4 dagen krijgt Italië er een nieuw islamitisch gebouw bij. Ook vinden er vanwege de stapsgewijze invoering van de strenge Sharia wetten inmiddels wekelijks gewelddaden plaats tegen moslimvrouwen.

Dit is de islam
In Verona werd de 24 jarige Bouchra door haar man doodgestoken omdat ze weigerde haar sluier te dragen en ‘als een Westerling’ wilde leven. De 28 jarige Kabira onderging hetzelfde lot omdat ze ‘Westerse kleren’ droeg. Darin Omar werd door haar echtgenoot vermoord omdat ze het waagde een baantje te nemen in een callcenter. Hina Salem werd gesmoord met een plastic zak, onthoofd en begraven omdat ze weigerde uitgehuwelijkt te worden en verkering had gekregen met een Italiaanse jongen.

Saamali Fatima werd vermoord op de snelweg bij Aosta. De 29 jarige Malka werd gewurgd door haar man omdat ze ‘Westerse gewoonten’ had aangenomen. Fatima, slechts 20 jaar oud, werd doodgestoken door haar vriend omdat ze zich ‘te onafhankelijk’ opstelde. Sobia werd door haar familie vergiftigd, Naima doodgestoken omdat ze haar naar Marokko ontvoerde kinderen terug probeerde te krijgen en Fouzia werd gewurgd door haar man terwijl hun 3 jaar jonge dochtertje toekeek. Vervolgens dumpte hij haar lichaam in een openbare tuin, enkel omdat ze ‘een moderne levensstijl’ had aangenomen.

Sanaa Dafan werd door zijn vader afgeslacht omdat hij homo bleek en een relatie was   aangegaan met een Italiaanse jongen. De 26 jarige Amal werd door haar man doodgeslagen vanwege haar voornemen om naar de kapper te gaan.

Groeiend antisemitisme
Gelijktijdig met deze islamitische ‘cultuurverrijking’ groeit het antisemitisme in Italië met de dag. De Italiaanse tak van de Moslim Broederschap heeft een meer natuurgetrouwe versie van de Italiaanse Koran* gepubliceerd waarin de Joden als ‘kampioenen in morele onbetrouwbaarheid’ en als zwendelaars worden geportretteerd. In diverse voetnoten wordt gesteld dat de Joden zelf schuldig zijn aan hun ongeluk omdat ze kwaadaardig tegenover alle niet-Joden zouden staan.

* De Europese -en ook Nederlandse- vertalingen van de Koran zijn doorgaans sterk ‘verzacht’, zodat ze zouden worden geaccepteerd en de bewering dat de islam een religie van vrede is kon worden volgehouden. Nu de islam steeds meer invloed krijgt beginnen de échte versies van de Koran langzaam maar zeker vertaald te worden.

Ucoii, de grootste islamitische organisatie in Italië, plaatste in alle grote kranten een advertentie waarin ‘het bloedvergieten’ van Israël werd vergeleken met Nazi Duitsland. Een Italiaans hof oordeelde dat dit geen aanzetten tot haat was maar simpelweg ‘vrijheid van meningsuiting’.

‘Italianen sterven uit’
Italië is het eerste land ter wereld dat het omslagpunt heeft overschreden waarop er meer 60-plussers dan jongeren tot 20 jaar zijn. Nu al is 22% van het volk met pensioen, één van de hoogste percentages ter wereld, en slokken zij 15% van het BNP van het land op, meer dan enig ander land in Europa. Volgens de VN zal Italië in 2050 nog slechts 2,8% jonge kinderen tellen. Al in 2060 zal 60% van de Italianen geen broers, zussen, neven, nichten en ooms of tantes meer hebben. Antonio Golini, één van Europa’s leidinggevende demografen, stelt dan ook dat de Italianen ‘binnen 200 jaar zullen zijn uitgestorven’.

Milaan: Eerste islamitische gebedsoproep
Ondertussen patrouilleren veiligheidswachten de straten rond de Joodse school in de hoofdstad Rome en zoeken zij met metaaldetectoren naar mogelijke explosieven. Voor de ramen van de school hangen tralies, overal hangen camera’s en de scholieren moeten met bodyguards worden bewaakt. Tegelijkertijd heeft voor de eerste keer in de geschiedenis een muezzin de islamitische gebedsoproep vanaf een minnaret in Milaan laten klinken. Onlangs kreeg een moskee in een Zweedse voorstad van Stockholm eveneens toestemming om de heerschappij van Allah over de stad heen te schallen.

Europa’s toekomst: de islam
De conclusie moge duidelijk zijn: de toekomst van Italië en van Europa is als het aan de gevestigde politieke en religieuze orde ligt islamitisch. Daarom kunnen we onze kinderen er maar beter op voorbereiden dat het voor hen straks gedaan is met de democratie, vrijheid van meningsuiting en ook hun welvaart. Immers, in veel landen waar moslims de baas zijn of worden laten zij overduidelijk zien dat er wat hen betreft geen ruimte is voor Westerse verworvenheden. De hierboven beschreven voorbeelden van door de islam gerechtvaardigde gruwelijke moorden spreken wat dit betreft angstwekkende boekdelen.

Commentaar: hier nog een extraatje, Turkije moet en zal bij de EU komen, Mohbama drong er al langer op aan. Ziet u het plaatje groeien? De NWO, bestaande uit  2 beesten, politiek en reigieus, zie mijn eerder artikel hierover:

http://tora-yeshua.nl/2012/01/een-beest-ziet-er-uit-als-het-lam-en-spreekt-als-de-draak-opb-131112-ten-dienste-van-de-nwo/

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Turkije wil EU-lidmaatschap of niets

BERLIJN – Turkije wil alleen het volledige lidmaatschap van de Europese Unie. Het land weigert tussenoplossingen zoals een partnerschap.

Foto:  ANP

Met dank overgenomen van  http://www.nu.nl/buitenland/2947079/turkije-wil-eu-lidmaatschap-of-niets.html
De Turkse minister Egemen Bagis (Europese Zaken) heeft dat woensdag gezegd bij een bezoek aan Duitsland.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel had Turkije eerder een ‘geprivilegieerd partnerschap ‘ aangeboden. Ze heeft weinig trek in een volledig lidmaatschap van het grote islamitische land, dat dan zeer invloedrijk zou worden in de EU.

”Wij lachen om zo’n partnerschap”, zei de Turkse minister.

Turkije is sinds 2005 kandidaat-lid van de Europese Unie. De onderhandelingen over toetreding zijn echter al 2 jaar gestagneerd.

Navigeer naar andere artikelen

3 Responses to Islam, je krijgt er maar niet genoeg van. Speciaal voor de christen-lijken poltici en voorgangers.

 1. OM TE KOTSEN.
  Al schrijft de paus nog zulke mooie boekjes over Jezus, ik heb het altijd een engerd gevonden. Wat een vuile hypocriet, wat een smeerlap. Naar de hel met die stinkende RKK. Satan durft wel. Maar gelukkig, zijn tijd is kort!

  ——–
  Shalom cornelia

 2. Op 1 november 2012 @ 01:23 schreef F. Dijkstra

  Beantwoorden

  De weeen van G’ds koninkrijk zijn niet comfortabel, maar het geboortekanaal komt in zicht, blijf volharden totdat het LICHT zich openbaard en de duisternis geen stand kan houden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*