Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Moslims willen Asia Bibi na jaren dodencel alsnog ophangen !

Moslims dreigen met ophangen Pakistaanse christin Asia Bibi

14-03-2016 11:28 | (met dank overgenomen van
http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/moslims_dreigen_met_ophangen_pakistaanse_christin_asia_bibi_1_978269    )

2014-10-29 17:09:03 People hold signs reading "Free Asia Bibi" as they demonstrate on the Parvis des droits de l'homme in Paris on October 29, 2014, to protest against the death sentence handed down to Pakistani Asia Bibi. Bibi's death sentence for blasphemy was upheld by an appeal court in Pakistan on October 17. Bibi, a Christian mother of five, was sentenced to death for blasphemy in November 2010 after being accused by Muslim women in her village of insulting the Prophet Mohammed. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU 2014-10-29 17:09:03 People hold signs reading “Free Asia Bibi” as they demonstrate on the Parvis des droits de l’homme in Paris on October 29, 2014, to protest against the death sentence handed down to Pakistani Asia Bibi. Bibi’s death sentence for blasphemy was upheld by an appeal court in Pakistan on October 17. Bibi, a Christian mother of five, was sentenced to death for blasphemy in November 2010 after being accused by Muslim women in her village of insulting the Prophet Mohammed. AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

Beeld AFP

Christenen in Pakistan zijn verontrust vanwege berichten in de pers dat Asia Bibi door een groep van moslimvolgelingen van Mumtaz Qadri deze maand ophangen zal worden.

Mumtaz Qadri werd vorige maand opgehangen vanwege de moord op de Pakistaanse gouverneur Salman Taseer, die clementie had aangevraagd voor Asia Bibi. Qadri wordt nu door moslimfundamentalisten vereerd als een held. Bibi zit sinds 2009 in de gevangenis vanwege de beschuldiging van blasfemie. De Rooms-Katholieke Kerk heeft zondag opgeroepen tot voorbede voor Bibi.

_______________________________________________________________________________

 Mijn commentaar:

Dat moslims allemaal met de duivel vervuld zijn, heb ik al eerder uitgelegd, op grond van teksten uit de koran en Bijbel.
Zie  http://tora-yeshua.nl/2016/03/de-koranallah-is-letterlijk-de-duivel-in-eigen-persoon-moslims-derhalve-duivels-geleid/
Je merkt  het niet elk moment, maar zeker op momenten als deze !
De RK roept op tot voorbede, lijkt mooi, is hypocriet, want ze hebben de islam zelf opgestart in de  7e eeuw  (volgens Walter Veith,  zie  https://www.youtube.com/watch?v=qZRj-CleopA   ) , hebben als dogma, dat het om “dezelfde God gaat in Bijbel en koran” en bidden via een dode vrouw, Maria, tot “God”.
Maar dat er in dit RD bericht geen  oproep staat aan alle kerken en synagoges, om zelf te bidden en actie te voeren, is wel een bizar gemis.
Dus bij deze: laten we bidden, dat er weer een wonder geschied,  dat onze Vader in de hemel ingrijpt en Asia Bibi hieruit verlost op Zijn wijze.
En dat Hij de hele islambende en de hypcoriete christenheid en het nepjodendom ontmaskert voor wat ze waard zijn.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: je kunt ook schrijven naar Asia Bibi volgens de reactie van Menno hieronder, zie

http://www.prisoneralert.com/qry/vp_writeletter.taf?pfilid=197&_nc=3a0b414c7e5c267cfa91beaa78218240

Zie ook de eerdere artikelen over Asia Bibi:

Elke moslim is een potentiele moordenaar, zo blijkt mbt. Asia Bibi

Navigeer naar andere artikelen

10 Responses to Moslims willen Asia Bibi na jaren dodencel alsnog ophangen !

 1. @Ben Kok

  U maakt een zeer grove denkfout in de eerste 3 woorden van uw betoog.

  “Dat moslims allemaal (..)”

  Het woord allemaal klopt niet met de werkelijkheid. Het is slechts een zeer klein deel.

 2. Ben,
  Je hebt gewoon gelijk! Als je in Allah gelooft, dan geloof je in een afgod of demon.
  Ook als je niet praktiserend moslim bent, ben je dus onder de Tegenstander (Satan!) van JHWH! Daar moeten zij eerst onderuit.
  Ook heb je er gelijk in dat de moordenaar van die man die opkwam voor deze christin, vereerd wordt als een held en de christin die niemand kwaad heeft gedaan, opgehangen moet worden alleen om het feit dat zij christin is!
  Zegt dat niet genoeg over de inslag van de moslim? Wel schreeuwen wereldwijd als er een cartoon opduikt over Mohammed maar als christenen afgemaakt worden omdat ze christen zijn, dan hoor je diezelfde schreeuwers niet!!!!

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul,
   Het is helaas nog erger, de Bijbel leert, dat elk mens, dat “van God (JHWH) los leeft” onder de heerschappij van de duivel valt, satan is de overste dezer wereld.
   En Yeshua is er ook heel duidelijk over in Joh. 8:44
   Met moslims is het extra tragisch, die vereren satan onder de naam van de koranAllah, zonder dat ze dat beseffen, want de duivel woont naast de Kaaba in Mekka, die gaan ze elk jaar stenigen (symbolisch, dat dan weer wel) en dat doen ze met mensenmassa’s van een paar miljoen, waarbij er altijd weer tientallen, vaak ook honderden, dood getrapt worden in het gedrang.
   Zo duivel is het dan toch tegelijk weer.
   Maar ook elk ander mens, die Yeshua niet heeft aanvaard als de enige weg tot JHWH, onze hemelse Vader, bevindt zich in het rijk van de duisternis,waar de duivel heerst en moet daar uit weg gaan, door Yeshua te aanvaarden.
   Wie eerlijk is, gaat op zoek naar het Licht, maar de meesten blijven liever in het donker, helaas. En dat is precies wat er staat in Joh. 1:1-12,
   ook Joh. 3:19-21, plus vs 36
   Shalom
   Ben

 3. Zelf stuur ik wel eens bemoedigingskaarten naar gevangenen wereldwijd die om hun christelijk geloof gevangen zitten. Pas heb ik er ook één naar Asia Bibi gestuurd.

  Op de website ‘The Voice of the Martyrs’ zijn adressen van christelijke gevangenen te vinden. Zo ook die van Asia Bibi. Zie:

  http://www.prisoneralert.com/pprofiles/vp_prisoner_197_profile.html

  Het adres van Asia Bibi is

  Asia Bibi
  Central Jail Multan
  Multan City-Punjab
  Pakistan

  Wanneer er nu massaal voor haar gebeden wordt en kaarten worden gestuurd, kan dit een wonder tot gevolg hebben.

 4. je zal moete oppassen Ben men probeert in Nederland nu ook al het xandernieuws uit de ether te houden men is deze nieuwssite aan het boycotten daar ook u veel over de islam schrijft denk ik dat de vrije meningsuiting een groot gevaar loopt door de terreur zal de staat meer en meer een politiestaat worden er is zelfs heb ik in kranten gelezen zelfs kans op een Europese burgeroorlog omdat de mening over vluchtelingenbeleid verdeeldheid onder de bevolking in de hand werkt! Lees maar wat de eerste reactie in op uw artikel je overdrijft het is slechts een klein deel van de moslims zo begint het heb ik op het xandernieuws gelezen men houdt kritische site in het oog ! Shalom

  • Hi Willy,
   Ik heb het gelezen bij Xander, vraag me al langer af hoe lang ik de ruimte heb op vrijheid van meningsuiting, we zien het, onze hemelse Vader is Degene, die beschermt en zegent en het loopt Hem nooit uit de hand.
   Shalom,
   Ben

 5. Er waren eens 7 plagen. Daar is een achtste bijgekomen. Het gezwel infiltreert steeds meer onze seculiere maatschappij. En dat wordt toegestaan door de overheden.

  • Hi Jos, zo is dat, bij de 10 plagen is er een 11e, de islam en de 12e de misleiders in politiek , kerk en synagoge.
   Overigens is de overheersing van vreemdelingen, m.n. moslims, een vloek, die volgt op de ongehoorzaamheid aan de Tora, de gebruiksaanwijzing, normen en waarden van JHWH, zie Dt. 28:43,44
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*