Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

2009 museumplein A’dam: woedende moslims olv links /update2023

Update okt. 2023 :

Overal verhitte moslims, die meteen roepen dat Israel fout zit, zonder de geschiedenis te willen kennen:
-de VN heeft het bestaan van Israel gelegitimeerd , dus accepteer dat!
-ziekenhuis Gaza is gebombardeerd tgv de aanval van Hamas met 1200 dode Israëlieten en 250 gegijzelde Israëlieten, waardoor  Israel uiteraard Hamas moet aanpakken en in die strijd heeft volgens Israel de groep Isamistische Jihad een raket afgeschoten op dat ziekenhuis.
Voor Israel bedoelde raket ging mis en kwam als een boemerang terug, helaas voor de patiënten op een ziekenhuis,
Als Israel dat zelf zou hebben gedaan, zou dat heel onverstandig en kwalijk zijn, want dat is dan vooral nadelig voor Israel zelf, de hele islamwereld heeft dan weer een aanleiding tot haat.
Denk even na voor je wat roept en wacht op zijn minst nader onderzoek af! Protesteer als Palestijn tegen de autoritaire “Hamas/ Hezbollah/Iran regering” en distantieer je van de haat in de koran naar de rest van de wereld.
https://www.nu.nl/midden-oostenconflict/6285788/wat-we-wel-en-vooral-nog-niet-weten-over-de-explosie-bij-het-ziekenhuis-in-gaza.html

https://www.ynetnews.com/article/byzy11m3w6#autoplay

In het NOS nieuws van 12 uur vandaag zegt Biden,dat de aanslag van uit de Palestijnsehoek  komt, gezien de info , die hij van de top van Israel heeft gezien.

Vanmiddag heb ik weer gedemonstreerd met de Tora-Yeshuavlag om, juist op de door Hamas uitgeroepen “day of rage”, geen woede gezien, wel veel goede gesprekken gehad.

Ik ga graag met iedereen in gesprek hierover, reageer op deze website bij”contact” of onder dit artikel.
Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

hieronder volgt het  soortgelijke verhaal uit 2009:

__________________________________________________________________________

(klik op de foto’s voor vergroting)

Amersfoort - Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek "Jezus is de enige Weg tot God de Vader" boven de moskee cirkelen. Amersfoort – Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek “Jezus is de enige Weg tot God de Vader” boven de moskee cirkelen. Amersfoort - Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek "Jezus is de enige Weg tot God de Vader" boven de moskee cirkelen. Amersfoort – Tijdens de opening van de nieuwe Moskee El Fath, laten actievoerders een vliegtuigje met een spandoek “Jezus is de enige Weg tot God de Vader” boven de moskee cirkelen.

Niets  nieuws onder de zon, behalve dan dat de woedende moslim nu Erdogan heet met te veel begrip van links Nederland, wat Turkije toch erg lang bij de EU wilde betrekken.
Zie de video, zegt genoeg.
Januari 20o9 met Harry van Bommel /Mohammed Rabbae (Groen Links !!) en Gretta Duisenberg op het museumplein, wat toen ook rood zag van de Turkse vlaggen en veel Palestijnse vlaggen.

http://www.dumpert.nl/mediabase/350291/4b73ff56/isra_lische_vlag_tijdens_demonstratie_amsterdam.html

https://tora-yeshua.nl/2009/01/verslag-anti-israel-hetze-museumplein/

https://www.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&v=PLlHPPO25nM

Wat ook niet nieuw is, is  het vliegtuigje in Den Haag met een tekst: “stem PVV, genoeg is genoeg”, zie http://www.ad.nl/den-haag/pvv-aanhang-haagse-regio-steunt-wilders-on-air~a93c7678/

Leuk, maar niet nieuw, bij de opening van de El Fath moskee in Amersfoort hadden we toen al een vliegtuigje met een m.i. iets hoger gaande tekst:
“Jezus de enige weg tot de Vader”.

http://tora-yeshua.nl/2010/04/tv-ned-2-16-jan-21-10-islamisering-pvv-verkiezingen-en-dan-2/
Een uur lang boven de moskee, waarbij de Marokkaanse ambassadeur, de burgemeester, vele  geestelijk (mis)leiders etc. met veel moslims naar boven staarden.
Want wat voor Bijbelse gelovigen de kern is, is  juist voor moslims de grootst mogelijke zonde, shirk, om te geloven dat de Schepper mens wordt  en ons in Zijn Spiegelbeeld, de Zoon, verschijnt.
Het Turkse (!) gemeenteraadslid Oczan eiste, dat ik “in het cachot” zou worden gegooid, maar het bleef wat de burgemeester van destijds betreft bij “vrijheid van meningsuiting”.

Olie en water vermengen niet, olie(dom)land en waterland ook niet, de integratie zal nooit lukken, want de islam moet en zal overheersen tot het kalifaat wereldwijd is gevestigd.
Dat houden we blijkbaar niet tegen, velen willen dat ook niet tegenhouden en geloven in de “multicul van gutmenschen” maar gelukkig haalt JHWH daar t.Z.t. een dikke streep door.
Hij deed dat al eerder bij de  zondvloed en  de toren van Babel en zal dat doen op de komende oordeelsdag, de “dag van JHWH”.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to 2009 museumplein A’dam: woedende moslims olv links /update2023

 1. Wij moeten bidden dat er vele moslims tot het ware geloof komen en zij zullen erkenen dat Jezus Christus is Heer. Men vergeet ook dat de katholieke kerk gevaarlijk bezig is om steeds meer toenadering te zoeken met de islam. Het eocumenisch gedachte goed is groter dan wij denken. Een religie en een kerk en een wereldreligie. Ook hier word de roep gehoord om tot eenheid te komen tot een kerk waar alle stromingen samen komen. Ook word er het geluid verspreidt van de Chrislam en het verlangen is dat de Koran naast de Bijbel in de kerk geciteerd zal gaan worden als een van de zovele waarheden. Er zal een derdetempel komen zeker, maar er zal ook een vierde tempel komen een hemelsetempel waar de heerlijkheid van God aanwezig zal zijn en waar Jezus Christus op de troon zal zitten en eeuwig zijn heerschappij zal vestigen. Het valt mij zeer op dat Partij Denk ook zetels heeft, en verder valt mij op dat er ontzettend veel aandacht naar de islam gaat en iedere dag hoor je tegenwoordig niets anders dan islam. Ik zelf heb de nare ervaring al ondervonden op het werk waar ik in een gesprek met een moslima kwam en getuigde dat Jezus Christus Heer is en de weg de waarheid en het leven is. Vervolgens werd ik aangeklaagd en was er een klacht ingediend bij de commissie van gelijke behandeling althans dat wilde deze dame tijdens een gesprek met haar, en verder vertelde zij nog een aantal leugens. Ik ben vervolgens geschorst. Ik realiseer mij nu, dit gaan wij in Nederland meer en meer meemaken vervolging is er , zeker als wij radicaal voor Jezus kiezen.
  De islam is niet alleen het gevaar, het zelfde gevaar ligt ook bij de katholieke kerk die het evangelie verdraaid. Inplaats de schepper aanbidden, aanbid men de schepping, bijv de moeder van Jezus, Maria was een zondig mens maar vond genade bij God om als moeder het kind Jezus te baren, die later door God werd bevestigt als Zijn Zoon. Maar goed we moeten het evangelie meer en meer onder de aandacht brengen.

  Wens jullie veel zegen toe
  Shalom

  • Hi Erik,
   Heel goed om van je geloof te getuigen; van harte Gods zegen toegewenst in de verwerking van deze onrechtvaardige gang van zaken.
   Er zijn meer mensen, die uit hun baan werden gewerkt door het contract niet te verlengen, omdat ze PVV stemden of te duidelijk over de islam zijn.Hoor graag hoe e.e.a. verder verloopt,
   shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*