Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Nederland gaat het klimaat aansturen, 1e kamer beslist binnenkort (update!)

https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/34534_initiatiefvoorstel_klaver

Dit initiatiefvoorstel van de Tweede Kamerleden Klaver (GroenLinks), Kuiken (PvdA), Roemer (SP), Van Veldhoven (D66) en Dik-Faber (ChristenUnie) voor een Klimaatwet! De tekst gaat verder op genoemde link:

“Het voorstel (EK, A) is op 20 december 2018 na hoofdelijke stemming met 112 stemmen voor (ChristenUnie, GroenLinks, PvdA, VVD, CDA, D66, DENK, SP, 50PLUS) en 27 stemmen tegen (PVV, SGP, PvdD en FvD) aangenomen door de Tweede Kamer.”

Dus de hele klimaatgekte komt uit de CU (!!), samen met Gr.Links, PvdA,Sp,D66 , hoe links wil je het hebben.
Met CDA als “gristen-lijken” steun.
De SGP stemde als enige christelijke partij (voor zover die dan nog bestaan) tegen, samen met PVV, FvD en PvdD; de laatste hoort inhoudelijk meer bij de linkse club, die voor is, maar de PvdD wil nog meer en nog gekker.

De enige hoop op wat verstand ter elfder ure ligt bij de SGP, PVV en FvD.
Waarbij  FvD klip en klaar uitlegt waarom die hele wet waanzin is, pure hoogmoed om te denken dat we het klimaat kunnen beheersen.
Wel  beter voor het milieu zorgen natuurlijk, dat wil ongeveer iedereen, maar dat is heel wat anders dan het klimaat beïnvloeden, daar is de mens niet toe in staat.
Ik heb de SGP gevraagd om een duidelijk standpunt, er staat wel wat op hun site, maar je moet het echte standpunt een beetje halen uit diverse beperkte artikelen en dan is het nog niet helder.

Stemmen straks op 1 van deze 3 partijen dus, als de SGP tenminste duidelijkheid biedt, anders zijn er maar 2 partijen, die via de 1e kamer deze wet kunnen stoppen.

Het toppunt van hoogmoed: de mens gaat het klimaat beïnvloeden, aansturen, regelen. Dat is vragen om heftige orkanen, overstromingen, natuurgeweld als nooit te voren.

Wanneer  begint de eindtijd? We zitten er midden in en richten die zelf aan, de mensheid vernietigt zichzelf, als JHWH niet tijdig zou verschijnen in de gestalte van Yeshua.
Dat geeft de  echte oplossing voor de wereld, verkiezingen kunnen ons niet redden, maar ga wel stemmen, voor alle duidelijkheid.
En lees na de verkiezingsprogramma’s
https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Want Hij heeft het laatste Woord.
Shalom
Ben Kok (j-chr. pastor)

Update: https://www.climategate.nl/2019/02/kosten-energieakkoord-eindelijk-bekend/

Presentatie rapport “De kosten van het energieakkoord”
Woensdagmiddag 13 februari neemt Frits Bolkestein dit langverwachte rapport van Stichting Milieu, Wetenschap & Beleid in ontvangst. Er is jaren aan gewerkt door een groep ingenieurs, en het bevat aardig wat explosief materiaal.
Gezien de op dit moment aanzwellende discussie over de kosten van het Klimaatakkoord kon de timing haast niet beter! In het rapport wordt namelijk afgerekend met een aantal veelgebruikte smoezen en veel voorkomende misvattingen.
Zie verder genoemde link.

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2019/02/opwarming-komt-mede-door-schone-lucht-163324w/

Citaat van deze link:

Nog nooit zo schoon als nu

Neem fijnstof. Dat wordt pas sinds enkele decennia gemeten, maar er zijn betrouwbare schattingen van de concentraties die er vroeger moeten zijn geweest. De Duitse onderzoeker Max Roser, verbonden aan de universiteit van Cambridge (Engeland), toont op zijn website (ourworldindata.org) een grafiek over de fijnstofconcentratie in Londen (gaat grosso modo ook op voor Nederland) die tot 1700 teruggaat. Daaruit blijkt dat de lucht in onze steden in de afgelopen eeuwen nog nooit zo schoon is geweest als nu.
(cursief en vet van red. tora-yeshua.nl)

Navigeer naar andere artikelen

13 Responses to Nederland gaat het klimaat aansturen, 1e kamer beslist binnenkort (update!)

 1. Dag Ben, wij kunnen en moeten bidden voor een spoedige wederkomst van

  Yeshua. Dat Hij terugkomt met vuur in z’n ogen om de leugens van deze

  wereld te ontmaskeren.

  Shalom, John

 2. Shalom chaverim;
  Op dit moment luister ik naar het lied: “ha Ruach ve ha kala omrim bo”.
  Vertaald: “de Geest en de bruid roepen, Kom!”.
  Wanneer vader en zoon, naar het huis van de ouders van de door de zoon en de vader beoogde bruid gaan; word daar een afspraak gemaakt.
  Is de afspraak goed gegaan; dan gaan vader en zoon terug en begint de zoon; samen met zijn vader; de bruidskamer in gereedheid te brengen.
  In het burgerlijk gebruik is de tijd: “2 perioden van 1 jaar”. (2 jaar).
  JaHshuah sprak: “zie, Ik ga naar de Vader terug; om u plaats te bereiden. In het Huis van Mijn Vader zijn vele woningen”.
  Een extra gegeven is: “bij de Vader is 1000 jaar als 1 dag; en 1 dag als 1000 jaar”.
  Shavuah tov.

  • Zo is dat Pieter en moge het zo zijn, dat de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua voor de deur staat.
   Want we zijn 2 millennia na de 1e komst van Yeshua.
   En we leven in de dagen van Noach.
   Shalom
   Ben

 3. Op 12 februari 2019 @ 23:29 schreef Mieneke Schipper

  Beantwoorden

  Hier ben ik het geheel mee eens.
  Daarom: Amen

 4. Het zal in de eindtijd zijn als in de dagen van Noach. Dit zijn woorden van de Here Jezus. Cruciaal was dat de deur achter Noach werd gesloten. Gaat dit nu weer gebeuren? En is dan nog redding mogelijk?

  • Hi Derk, het lijkt er op dat de eindfase, het sluiten van de deur, gaande is.
   Zolang iemand leeft, kan hij de genade van JHWH in Yeshua zoeken en vinden, maar na je dood is dat over en uit, dan volgt het oordeel van JHWH.
   Wie willens en wetens doorgaat met Hem te negeren en denkt zijn eigen maakbare wereld te kunnen scheppen, is en gaat verloren.
   Ik zoek dagelijks naar oprechte gelovigen in mijn omgeving, maar vind hoog uit mensen , die zeggen christen te zijn, maar dan hun geloof zelf bepalen, men wenst niet Yeshua te volgen in alle opzichten, men schept dan een eigen “Jezus” die is, zoals het uitkomt.
   Dat levert uiteraard geen zegen op, laatst vroeg een dominee in een persoonlijk gesprek of dat dan zonde was, het negeren van de Torapraktijk.
   Tja, de vraag alleen al.
   Dus laten we voortgaan met Hem volgen in alles en het evangelie aanreiken, ook al lijkt het weinig vrucht te dragen op het eerste gezicht, wellicht pikt men het als nog op, voor het te laat is.
   Shalom
   Ben

   • Dag Ben. Wellicht ten overvloede, de lijfspreuk “Orde uit chaos” wordt werkelijkheid. En de organisatie achter die lijfspreuk heeft banden met “Octopus”, en “Octopus” heeft weer banden met islam. Sluit verdragen met invloedrijke imams enz. Wie ogen heeft ziet het!!

    • Hi Derk, kun je wat uitgebreider reageren op je opmerking Octopus/islam en het verband met “Orde uit chaos” ?
     Voor mij is dat niet meteen duidelijk en ik neem aan, dat jij die verbanden zo kunt toelichten.
     Met dank,
     shalom
     Ben

 5. Van mij mag Hij terugkomen.
  Maar ik denk dat het allemaal nog heftiger gaat worden

  • Hi Jan, vandaag nog, maar Hij komt op Zijn tijd en dat is de juiste tijd. En inderdaad, de Bijbel zegt dat het heftiger zal worden, maar “wees niet bevreesd”, we zijn in Zijn hand met Zijn zegel op ons , levend in Zijn bescherming, als we oprecht bekeerd zijn, weder geboren en levend in heiliging.
   Shalom, het beste komt nog!
   Ben

 6. Hoi ben, ja inderdaad
  Ik vraag mij in alle eerlijkheid af.
  Waar is gemeenschapszin?
  Waar zijn kerken?
  Waar zijn broeders en zusters!

  Zolang je Amen zegt is het goed.
  En nu?
  Heb je problemen is er niemand helemaal niemand.

  Je kunt beter geen nieuws meer volgen.
  Ik vraag me wel af tot in hoeverre je autonomisch je mag zijn volgens de bijbel.

  Leven wordt bijna overleven.
  Je ziet nu al hoeveel mensen in de minima tot wanhoop worden gedreven.

  • Hi Jan,
   Vertrouwen op onze hemelse Vader dwars door de steeds meer Goddeloze wereld heen kan gelukkig altijd, ook zonder Geestverwanten, Hij is met ons , alle dagen, tot aan de voleinding der wereld.
   Veel profeten en vervolgde Bijbelse gelovigen gingen ons daarin voor, het gaat altijd om de unieke persoonlijke relatie met Hem.
   En daarnaast hebben we ter bemoediging sites als tora-yeshua.nl
   shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*