Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Rutte 3 loog over opwarming aarde !!!


Aarde weigert halsstarrig gevaarlijk op te warmen

Klimaatopwarming? Wetenschappers geven fout toe
Jan Jacobs

Klimaatopwarming? We hadden het fout. Dit zijn de onontkoombare conclusies van een nieuwe wetenschappelijke studie, gepubliceerd in Nature Geoscience door een groep wetenschappers-alarmisten. De berekeningen opgenomen in het akkoord van Parijs zitten er maar liefst 170 miljard ton CO2 naast. Na de onthulling begin dit jaar van voormalig NOAA wetenschapper John Bates dat er data-manipulatie en ondeugdelijke praktijken hadden plaatsgevonden, om een politieke agenda van Obama in Parijs 2015 door te drukken, is dit wellicht de nagel aan de doodskist van klimaatalarmisme.

lees verder op  https://doorbraak.be/aarde-weigert-halstarrig-gevaarlijk-op-te-warmen/

Zie ook:

Wie zijn de groene leiders?

Adolf Hitler is de vader van de moderne groene beweging
Jan Jacobs

De allereerste bekende groene wereldleider die van milieu een punt heeft gemaakt was vegetariër Adolf Hitler. In zijn boek  Green Tiranny  beschrijft Rupert Darwall uitstekend hoe dat in zijn werk ging. Reeds in 1930 hadden de nazi’s milieuwetgeving en waren zei de eersten om een modern windmolenprogramma te ontwikkelen. Ook vlees eten was volgens de Nationaal-Socialisten foute boel. Met al dat graan dat het vee eet, kon je beter brood bakken, zo was hun stelling. Benzine was verschrikkelijk duur onder de nazi’s (en nu dus ook onder Macron) en slechts weinige mensen reden met de auto.

verder lezen op: https://doorbraak.be/wie-zijn-de-groene-leiders/

Conclusie: 

De hele klimaathype is een leugen, die ook nog bol staat van hoogmoed.
Ooit wilden de mensen via de toren van Babel de hemel bereiken en beïnvloeden, we hebben een soortgelijk gebouw in Straatsburg voor het EU parlement.
En jawel, dezelfde hoogmoed, we menen het klimaat te kunnen beïnvloeden, wat al millennia lang  wisselt over de aardbol van ijstijd naar warme tijden .
Het weer voorspellen voor een paar dagen gaat aardig, maar langer lukt al niet en wie een storm op zee heeft meegemaakt of een tornado op land houdt zijn grote mond wel.
Opmerkelijk dat CDA en CU helemaal meegaan in deze gekte,  CU is samen met D66 zelfs initiatiefnemer.
SGP sputtert wat in de marge, maar spreekt zich niet duidelijk uit, dat doen alleen PVV en FvD.
Wat een Al Gore bende, Rutte en Segers , Buma en RobotRobbie moeten toch echt ook weten wat Jan Jacobs schrijft in bovenstaande artikelen!
Ze kunnen toch ook lezen wat een vakman schrijft op

Een installateur over de warmtepompplannen

Rutte graaft zijn eigen politieke graf, want voor 20 maart weten we hopelijk allemaal dat we niet moeten stemmen op de criminelen, die ons bewust hebben misleid en ons land naar de knoppen helpen.
Want  1000 miljard gaan investeren op het klimaat te beïnvloeden, terwijl de rest van de wereld zich niet zo gek laat maken, zal ons land economisch te gronde richten.

Moge JHWH spoedig komen in de gestalte van Yeshua om de wereld te verlossen van de mensen, die graag zonder Hem de wereld kapot maken.
Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update:

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2014-03-2019.htm

 https://www.destaatvanhet-klimaat.nl/2019/03/07/persbericht-historische-hittegolven-ten-onrechte-geschrapt-door-het-knmi/

http://www.bomenkapmeldpunt.nl/beleid/bomen-obstakels-voor-signaalbereik-5g/?fbclid=IwAR3HQqT-s9E6bjLmpaiVQlC61-24gW5pwZ7U4Kvt6Q0LyYyy7LfdQOH8QJY

https://www.telegraaf.nl/columns/2690447/den-haag-vermijdt-brede-discussie-co2

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/12/nrc-blundert-met-factcheck-de-97-consensus-bestaat-niet/

KLIMAATWETENSCHAP

https://fenixx.org/2019/03/12/20-top-wetenschappers-in-unieke-oproep-koolstofdioxide-heeft-geen-invloed-op-het-klimaat/

https://www.climategate.nl/2019/03/80458/

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Rutte 3 loog over opwarming aarde !!!

 1. De leugen regeert in deze wereld. De geest van de Duivel heeft zich meester gemaakt onder vele mensen. Diegene die de waarheid verkondigd word voor een leugenaar uitgemaakt door de massa. Warmtepompen ? Armoe onder vele huishoudens. CO2 belasting voor bedrijven ? Of ze zullen Nederland gaan verlaten, of ze zullen de kosten aan hun verbruikers doorberekenen ! Onze grenzen moeten open blijven om zoveel mogelijk Moslims toegang te geven tot Europa. Wie Islam zaait, zal Sharia oogsten (Prof. Jansen – overleden) Doet men dat ook met zijn eigen huis ? De voordeur er uit, de achterdeur er uit, en iedereen mag zonder controle of onze zeggenschap onze woning in, gratis komen eten, gratis komen slapen, doen en laten wat men wil, net zolang tot wij zelf het vege lijf moeten redden door ons huis te ontvluchten. Is dit het Nederland waarin wij leven ? We hadden het Derde Rijk verslagen, maar de politiek stichtte in Brussel het Vierde Rijk die heel Europa onder de knoet wil krijgen. Het begon (Via Duits initiatief) met de EGKS, vervolgens de EEG, en nu de E.U. die het karwei gaat afmaken. Duitsland verloor de oorlog, maar niet zijn politieke invloed die Europa naar het Vierde Rijk doen afstevenen. Ex nazi’s die na de oorlog alweer terugkwamen in de Duitse politiek, om over Merkel maar te zwijgen. Sinds het Romeinse Rijk, de 80 jarige oorlog, Karel de Grote, zijn 3 zonen, Napoleon en Hitler heeft de mensheid na zo’n 2000 jaar nog steeds niets geleerd. Wanneer wel, over 5000 jaar ?

  • Hi Jan,
   De mensen willen het niet leren, het machtsspel gaat door tot JHWH komt in de gestalte van Yeshua.
   Moge het spoedig zijn !
   Shalom
   Ben

 2. Shalom chaverim;
  Zijn er überhaupt politici, die in de debatten over het M-O en WWOW; de waarheid spreken?
  Tot later en
  Shalom.

 3. Helaas heeft “men” niet opgemerkt dat op 6-5-2002 de “democratie” definitief werd ingewisseld voor “demoncratie”. Tot op de dag van vandaag worden dezelfde “taktieken” toegepast om sprekers monddood te maken. Het begint er sterk op de lijken dat het grootste deel vd “artiesten” in Den Haag slechts MUKO-A/B opleiding hebben genoten. Men weigert te geloven dat de atmosfeer slechts 0,038 % CO2 bevat. De natuur produceert zelf 96 % van deze 0,038% CO2.

 4. Shalom Ben:
  Moest even denken. Maar de afkorting WWOW staat voor:
  World Wide Onwaarheid Web.
  Tot later.

  • Hi Pieter , je verzint het ook ter plekke he ! Heel leuk en heel waar,
   shalom
   Ben

  • Pieter, maar Genesis 10 spreekt geen onwaarheid. En als afstammelingen zelf zeggen dat ze van Askenaz afstammen, dan draaien we er het liefst omheen. Ik geef toe, het was voor mij ook confronterend. Maar ja, de Bijbel is geen WWOB.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twaalf − tien =