Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

islam”paasfeest”: 160 doden in kerken en hotels Sri Lanka

https://www.nu.nl/buitenland/5854404/zeker-138-doden-en-400-gewonden-door-explosies-in-kerken-en-hotels-op-sri-lanka.html

Daders: geen verwarde man, geen “dader onbekend” maar:

Het is nog onbekend of de aanslag is opgeëist. Het Franse persbureau AFP zegt een tien dagen oude waarschuwing te hebben gezien voor zelfmoordaanslagen op belangrijke kerken. De politie zou die waarschuwing landelijk hebben laten uitgaan.

De National Thowheeth Jama’ath (NTJ) zou de aanslagen hebben gepland. NTJ is een groepering radicale moslims die vorig jaar verantwoordelijk werd gehouden voor de vernieling van boeddhistische beelden.

Sri Lanka kent christelijke minderheid

Pasen is een belangrijke feestdag binnen het christendom. Sri Lanka kent een christelijke minderheid, van voornamelijk rooms-katholieken. Het aantal katholieken wordt geschat op 1,2 miljoen van de totale bevolking van zo’n 21 miljoen.

De meerderheid van de inwoners van Sri Lanka is boeddhistisch, ongeveer 70 procent. Zo’n 12 procent is Hindoe en 10 procent moslim.

-cursief en vet van red. tora-yeshua—————————————

Mijn commentaar:

Slechts 10 % moslims in een  overwegend boeddhistisch land is weer genoeg voor deze massamoord.
In Nederland hebben we 1 miljoen moslims, ca. 5 % en we weten uit statistieken, dat er bij 10 % alle kans is op toenemende aanslagen.
Want binnen die groep van 10 %  zijn er altijd “echt moslims” die doen wat in de koran staat: de omgeving onderwerpen aan de koranallah en Mohammed zo letterlijk mogelijk navolgen.
Mohammed: moordenaar, polygamist, pedofiel, misleider, verkrachter, zie zijn levensbeschrijving van uit islambron.

https://www.bol.com/nl/p/het-leven-van-mohammed-druk-3/666857140/

https://www.amazon.com/dp/1682616592/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1520858729

in The History of Jihad: From Muhammad to ISIS, Islamic scholar Robert Spencer proves definitively that Islamic terror is as old as Islam itself, as old as Muhammad, the prophet of Islam, who said “I have been made victorious through terror.”

De islamfanatici slepen de zwijgende meerderheid van moslims met zich mee in het veroveren van een land, waar ze voet aan de grond hebben gekregen.
Zo legitimeren alle moslims de jihad, die hen ook allemaal in de ko ran wordt geboden !
De landverraders in de 2e kamer vanaf de 1e moskee in 1949 in Den Haag t/m nu, 500 moskeeën in ons land, zijn verantwoordelijk voor de islamisering van Nederland, want zij steunen en legitimeren de islam.
Af en toe een “verwarde man”, moord op Theo van Gogh, Hofstadgroep, 4 mensen vermoord in tram  in Utrecht, dat zijn de geleidelijk aan toenemende feiten van jihad.
De AIVD volgt honderden jihadisten , die als wandelende tijdbommen rondlopen.

Actueel: https://www.geenstijl.nl/5147269/brand-stichting-in-nieuwe-grefo-kerk-leerdam/

En de 6000 kerken en 50 synagoges, ze zwijgen in alle talen, tot ze ook afgebrand zijn; op hun eigen websites geen woord over de islam, laat staan ontmaskerend.
Alleen onze Tora-Yeshua gemeente blijft waarschuwen, met liefde voor de moslimmedemens, maar het systeem, de islam, ontmaskerend.
Zet het woord “islam” maar in de zoekmachine, maar lees eerst:

https://tora-yeshua.nl/?s=gewaardeerde+moslimmedemens

JHWH heeft in Yeshua het laatste woord, gezegend Pesachfeest met de opstanding van het ware Pesachlam Yeshua centraal.

Chaq Pesach sameach, inclusief ons gebed voor de nabestaanden van  slachtoffers van deze moordaanslag.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS zie ook
https://fenixx.org/2019/04/20/imam-zoon-zouhair-zou-de-spanjaarden-opblazen-tijdens-pasen/comment-page-1/#comment-160020

https://www.nu.nl/buitenland/5854425/mogelijk-nederlanders-onder-slachtoffers-aanslagen-sri-lanka.html

https://www.demorgen.be/nieuws/aanvallen-blijven-duren-in-sri-lanka-zevende-en-achtste-explosie-gemeld-dodentol-naar-185~b13bbebe/?utm_source=demorgen&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=middag&utm_userid=&ctm_ctid=bba2e01d22c2b4c2f6e504e02bbe0876

citaat: Volgens persagentschap AFP zijn er al zeker 185 doden gevallen 400 gewonden. Er zitten zeker 35 buitenlanders onder de slachtoffers, onder wie vooral Britten en Amerikanen.

Volgens het Franse persbureau AFP zou de politie tien dagen eerder al een waarschuwing hebben gegeven dat de islamitische terreurorganisatie National Thowheeth Jama‘ath (NTJ) zelfmoordaanslagen zou plannen tegen prominente christelijke kerken. De NTJ kwam vorig jaar in het nieuws nadat het zes Boeddha-standbeelden had vernietigd.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

negentien − 19 =