Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Syp Wynia ontmaskert de staatsgreep van de klimaatgekken !

https://www.climategate.nl/2019/07/syp-wynia-veegt-de-vloer-aan-met-klimaatgekkies-von-der-leyen-en-merkel-de-groene-staatsgreep-is-begonnen/

citaat uit dit artikel:

“Dat maakt deel uit van een linkse coup die gaande is in Europa,” gaat Wynia verder. Als Merkels partij met deze toezeggingen de macht in handen houdt en als Von der Leyen met deze toezeggingen president van de EC is geworden — en dat is helaas zo — “dan zit ze daaraan vast en dan zal ze dat moeten gaan uitvoeren.”

Voor Nederland zijn de consequenties daarvan “giga.” Het kabinet heeft gezegd klimaatkoploper te willen zijn. Het neveneffect is dat bij de kosten én de positieve gevolgen van dit waanzinbeleid nogal ter discussie staan. Alleen al in Nederland hebben we het, aldus Wynia, “over duizenden miljarden.”

Laat dat even goed op je inwerken: duizenden miljarden. In Duitsland gaat het om acht duizend miljard.

Mijn conclusie:

Ik beschuldig dit zieke, verrotte parlement van Nederland van het verwoesten van ons land door die idiote klimaatwet.
Christen-lijken als Segers en Buma c.s laten zich meeslepen door Groene Gekken als Jesse Feras Klaver, moslimachtergrond !
https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/alle_kamerleden/klaver-jf-gl/biografie

citaat hier uit:

“Wij gaan Nederland veranderen”
Mijn naam is Jesse Feras Klaver. Mijn voor- en achternaam heb ik van mijn Nederlands-Indische moeder, Feras verwijst naar mijn Marokkaanse vader.

Dit laffe parlement steunt de lijn van Merkel/Ursula , zie artikel en alle partijen laten het gebeuren, alleen PVV en FvD waarschuwen.

De misselijk makende kerken en synagoges zwijgen al jaren over de islamisering en blijven dat doen, nu ook over de “groene gekte” als nieuwe religie.

Prima dat mensen als Syp Wynia zich duidelijk uitspreken, bij deze van harte ondersteund.

De Bijbel geeft duidelijk de eindtijdprofetie weer, allerlei “tekenen des tijds” wijzen op de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua, Hij is de Enige , die deze wereldellende tot een einde zal brengen door Zijn Koninkrijk te vestigen.
Ieder, die zijn vertrouwen op Hem vestigt en leeft vanuit Zijn Tora , gelovend in Hem, zal in dat Koninkrijk zijn, verlost van politiek correcte idioten, die Zijn wereld denken kapot te kunnen blijven maken.

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Syp Wynia ontmaskert de staatsgreep van de klimaatgekken !

 1. Shalom Ben;
  Het is wat je zegt: “klimaatgekken”!
  En! tevens oneindige hoogmoed. Dat men van mening blijkt te zijn, dat het geheel van de Schepping even kan worden aangepakt met een oneindige finance-maatregel. (bevolking tot de bedelstaf/slavernij) trappen.
  Hetgeen wel inhoudt, dat het eind der tijden (einde 6de dag) zeer nabij is.
  De Hebreeuwse Loeach geeft dat aan. Wel moet er bij het jaartal nog 215 jaren bij worden opgeteld! De helft van het totaal aantal jaren dat Israel in Egypte heeft moeten leven

  • Hi Pieter,
   Mensen die niet in de Schepper, JHWH, willen geloven, die verzinnen steeds weer een alternatief, klimaat is de zoveelste en dat speelt al lang.
   Club van Rome, met zure regen, ozonlaag, nu weer CO2 en dan klimaatbeheersing.
   Die 215 jaar zijn hopelijk om en het Joodse jaar 6000 een feit.
   Of dat dan exact de wederkomstdatum is, dat is natuurlijk even de vraag, maar we zien naar “de tekenen des tijds” en leven in shalom met JHWH dankzij Zijn komst in Yeshua tot Hij komt op Zijn tijd.
   Shabbath shalom
   Ben

 2. Op 20 juli 2019 @ 14:46 schreef Elbert pezarro

  Beantwoorden

  Hoi ben,

  Nog even lezen bij e.j.bron.

  De groene staatsgreep is net begonnen.

  Goed stuk van Syp Wynia.

  Sjabbath Shalom,

  Elbert.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*