Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Segers e.a. schiepen de valsstrik : islam gelijkwaardige religie !

“De islam is een gelijkwaardige religie in ons land” , aldus Segers bij herhaling, namens de CU.
Door dat dogma in stand te houden, kunnen moslims zich daar nu op beroepen en dat doen ze triomfantelijk door de controle van de overheid op hun financiën af te wijzen als discriminerend.
Ze willen, logisch door redenerend van uit het credo van Segers, dan ook, dat alle andere kerken en ook de politieke partijen onderzocht worden.
Het Vaticaan is stinkend rijk en zal mogelijk/waarschijnlijk de RK kerken hier financieel plukken en/of steunen en de PVV krijgt wellicht steun uit de USA, aldus het idee.

Daarom de “brandbrief ” van 4 islamorganisaties vandaag aan de 2e kamer:
https://nos.nl/artikel/2321693-moskeeen-parlementair-onderzoek-moet-niet-alleen-over-islam-gaan.html

Wat moet het antwoord zijn van de dwazen, die het dogma van Segers hebben gesteund?
En dat zijn alle 6000 kerken , 50 synagoges en de politieke partijen (behalve PVV/FvD), die niet hebben gewaarschuwd voor het islamgevaar.
Immers, het ultieme doel van de islam is om de wereld te onderwerpen aan de koranallah , alle niet-moslims zijn kafirs , shimmy’s,  minderwaardig, de moslim is de beste mens, zie  soera 98 vers 6 en 7;
Voorwaar, degenen die geloven en goede werken verrichten, zij zijn degenen die de beste schepselen zijn. (de moslims dus)
en dat in tegenstelling tot Joden en christenen, die worden in vers 6 als volgt getypeerd:
Voorwaar, degenen die ongelovig zijn onder de Lieden van de Schrift en de veelgodenaanbidders zullen in het vuur van de Hel eeuwig levenden zijn. Zij zijn degenen die de slechtste schepsels zijn.

Bovendien: Mohammed is de beste moslim: moordenaar, verkrachter, polygamist, pedofiel, leugenaar, zo is te lezen in de diverse islambronnen.

Derhalve, Gert Jan Segers, is de islam geen gelijkwaardige religie, maar integendeel de enige religie die de wereld in jihad  wil veroveren.
Het is een politieke strijdmacht met een religieuze misleiding volgens de eigen bronnen koran, leven profeet Mohammed, ahadith en umma.
Het bewijs wordt al 1400 jaar geleverd door nu 56 islamlanden en minstens 300 miljoen moorden in jihad begaan, zie voor dat laatste mbt het recente aantal sinds 9/11:
https://thereligionofpeace.com

Moslims weten heel goed, wat het verschil is tussen alle andere religies en de islam,  geen enkele andere religie heeft officieel de opdracht om de wereld met geweld te onderwerpen, daarin is de islam uniek.
Genoemde “brandbrief” aan de 2e kamer is dan de hypocrisie ten top en men maakt dankbaar misbruik van het politiek correcte gekwaak van Segers en vele anderen.
En van de stilzwijgende  of zelfs uitgebroken steun van de laffe kerken en synagoges en de grote meerderheid van de politieke partijen.

Wat gaat het antwoord van de kamer worden? Toch een keer inzien dat deze 4 islamorganisaties de kamer manipuleren en toch eindelijk de moed hebben om de islam zo te benoemen als het is: een kwaadaardige misleiding ?

Inmiddels hebben we ruim 1 miljoen moslims met 500 moskeeën en ca 100 islambasisscholen en  een middelbare school (Hagalyceum), waar het islamgif aangeleerd wordt.
Resultaat van wanbeleid van de overheid op dat punt sinds 1950 !

Een uitnodiging aan alle moslims om te reageren op dit artikel en uiteraard ook dezelfde uitnodiging  aan de instemmers met het credo van Segers.
Heb de moed es om je religie of levensvisie kritisch te bekijken, hoe kun je een man als Mohammed als het grote voorbeeld zien?

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Segers e.a. schiepen de valsstrik : islam gelijkwaardige religie !

 1. Op 5 februari 2020 @ 22:49 schreef Faber John

  Beantwoorden

  Beste Ben, loep zuiver geformuleerd. Atheïsten zien sowieso geen gevaar voor de islam en de “christenen” zijn naïef. Onze (r)overheid zet alles in voor welvaart en
  negeert welzijn. Regeert met de waan van de dag. Daders zijn slachtoffer.
  Onze hulp kan alleen komen met de wederkomst van Yeshua, die de leugens
  gaat ontmaskeren en terug pakt wat de vijand heeft gestolen.
  Shalom & groet

  • HiJohn, dank voor je reactie,stuur het artikel door als je wilt.
   Shalom, we leven de komst van onze hemelse Vader in de gestalte van Yeshua tegemoet,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*