Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De praktijk van overvol ziekenhuis met Coronavirus

De IC was al vol, de extra ruimtes lopen over, ziekenhuis Noord-Italie.
https://www.nu.nl/279762/video/begraafplaatsen-bergamo-vol-italiaans-leger-ingezet.html?redirect=1
Bidden en zorgen dat je die ziekte niet krijgt, lijkt me toch erg verstandig, blijf op 1,5 meter afstand van mensen is al  het minste, na het “niet meer handen schudden”.
Rutte zit nog in het poldermodel, in democratisch overleg gaan we niet verder dan dat, terwijl iedere sufferd weet, dat geen enkele regel werkt zonder handhaving.
Dus daarom hanteren de meeste landen in de EU en zeker ook Israel de strenge vormen van “lock-down” hen handhaven die; Rutte c.s.  wilden niet eens de scholen sluiten, moest democratisch worden afgedwongen en Rutte vindt nog, dat de scholen open konden blijven.
Pas als we dit soort video’s in Nederland kunnen maken, snapt ons Rutte-kabinet het ook.
En de christen-lijken in dit kabinet en parlement laten het gewoon gebeuren, als je op het pluche zit, is je eerste zorg er op te blijven zitten.
Rutte: “hoogst irritant dat we geen mondkapjes hebben”, terwijl er in 10 jaar Rutte niet alleen mondkapjes, maar hele ziekenhuizen wegbezuinigd zijn.

https://nos.nl/video/2327740-geirriteerde-rutte-laten-we-blij-zijn-dat-martin-van-rijn-komt-in-het-landsbelang.html
Toen VVD-er Bruno omviel (oververmoeid, maar ook moreel te zwak om mondkapjes te vorderen waar dat mogelijk was!)  kwam PvdA-er Martin van Rij helpen, die 5 jaar lang hielp bij de bezuiniging.
Zie ook https://tora-yeshua.nl/2020/03/zorg-weg-bezuinigd-rutte-en-m-rijn-pvda/

CDA -er en lid van het kabinet, Hugo de Jong, is mee verantwoordelijk voor de lopende slappe maatregelen en mag samen met Martin de ramp verder aanpakken.
Waar Hugo eerst instemde met de “kudde-immuniteit”, mag hij nu gaan zien, hoe lang dat nog moet blijven, voor er echt aangepakt wordt.
PVV heeft er zeer duidelijk om verzocht: https://www.pvv.nl  en ook Baudet,
christen-lijken zwegen!

Laten we bidden, dat het verstand bij de overheid terugkeert en dat men ook es eerlijk voor gemaakte fouten uitkomt.
Bidden voor de mensen in de zorg, hulp aanbieden waar mogelijk, zelf je quarantaine verantwoordelijkheid nemen en bidden voor de slachtoffers.
Voor genezing, troost en vooral bij ons allen het inzicht, dat dit een wakker schudden is van de Schepper, die mensen laat ervaren, dat er buiten Hem geen leven is.
Het wordt Pesach, het feest, waarop we danken en vieren, dat de Schepper als mensengestalte in Yeshua is verschenen en als het ware Pesachlam onze overtredingen van Zijn Tora  heeft verzoend.
Althans, voor wie dat aanvaardt, lees https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Reageer onder dit artikel, met opmerkingen, vragen, of prive via “contact” op deze site.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

10 + tien =