Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Hugo de Jong (cda)-vaccin via AstraZeneca maffia

2020 06 16    AstraZeneca producent coronavaccin heeft strafblad

RT DUTCH·DINSDAG 16 JUNI 2020·3 MINUTEN

Minister Hugo de Jonge tekende dit weekend een contract met farmaceut AstraZeneca voor de levering van 300 miljoen coronavaccins. Maar wat weten wij eigenlijk over AstraZenca behalve dat het een Brits-Zweeds bedrijf is en behoort tot de belangrijkste farmaceutische bedrijven ter wereld. Een beetje onderzoek leert ons dat AstraZeneca een omvangrijk strafblad heeft van illegale praktijken, omkoping, fraude en andere onethische zaken.

Het is bekend dat farmaceuten het in hun bedrijfsvoering niet zo nauw nemen met de wet, het is een ingecalculeerd bedrijfsrisico dat ze bij de omzet van een nieuw medicijn snel en makkelijk weer terugverdienen. Enkele grote rechtszaken van AstraZenca waren:

2003: Misleidende marketing
Schuldig bevonden voor illegale marketing voor het prostaatkankermedicijn Zoladex en betaalde $ 355 miljoen. https://www.nytimes.com/2003/06/21/business/astrazeneca-pleads-guilty-in-cancer-medicine-scheme.html?fbclid=IwAR1ZjWBsWllJ4g3I0e85QfPCzo4wVVH2o13_XRxw6hW00Z2B44rwX9PSgp0

2003: Ernstige bijwerkingen
Onderzoekers van de University of Illinois-Chicago publiceerden in 2003 de resultaten van een onderzoek waarin werd vastgesteld dat het medicijn Seroquel een verhoogd risico op diabetes veroorzaakten. Er werden meer dan 25.000 rechtszaken aangespannen tegen het bedrijf. In 2010 betaalde AstraZeneca bij een schikking $ 198 miljoen.

2010: Omkoping en belastingfraude
AstraZeneca bracht het medicijn Seroquel op de markt terwijl het nog niet als veilig en effectief was goedgekeurd door de FDA en kreeg een boete van $ 520 miljoen. Het bedrijf werd er onder meer van beschuldigd dokters te hebben omgekocht om toespraken te houden en door het bedrijf zelf geschreven artikelen te publiceren. In datzelfde jaar betaalde AstraZeneca $ 505 miljoen aan de Britse belastingautoriteiten vanwege het ontduiken van belasting.

2011: Misleidende marketing
AstraZeneca schikte in een verwante Seroquel zaak die door de overheid was aangespannen en moest nog eens $ 69 miljoen betalen.
https://www.atg.wa.gov/news/news-releases/states-reach-record-685-million-settlement-seroquel-maker?fbclid=IwAR1cSnXMTnjB8Eca7VRXfHi9E2BPQYfQ96PxYMVYX0n8oDDUP-QZj9Gelu8

2016: Omkoping
AstraZeneca betaalde $ 5,5 miljoen in verband met illegale betalingen aan Rusland en China om de verkoop van medicijnen te stimuleren.
https://www.statnews.com/pharmalot/2016/08/31/astrazeneca-bribes-china-russia/?fbclid=IwAR3F5VXZquIzib2EEdvjyHLjPXXWht3Nt5t7S2r5VnDHGaKzjTwgmfG3lWg
https://www.corp-research.org/astrazeneca?fbclid=IwAR20ZdSht_X2tumC0eIQhV8Gzx_uo_Z9gXyIa05p6bOsuLVVhcEpLJDiJpQ

Dit artikel is uiteraard niet volledig maar het koste slecht enkele uurtjes speurwerk om erachter te komen dat dit bedrijf alles behalve betrouwbaar is. We weten nu dat AstraZeneca het bedrijfsrisico van een eventuele rechtszaak makkelijk terugverdiend met de omzet van het vaccin. Of was het niet zo dat er een wet bestaat die het niet meer mogelijk maakt om producenten van onbetrouwbare vaccins voor de rechter te slepen? 

Hoe dan ook, het echte risico dat lopen wij, en dat is het risico van gezondheidsschade door een vaccin dat bovendien wordt betaald met ons belastinggeld. En met dit bedrijf sluit Minister Hugo de Jonge dus willens en wetens een contract.

Bijdrage: Kathie Schene (met dank overgenomen!)

Mocht je na het lezen van dit artikel en het checken van de links nog meer willen weten over dit bedrijf dan tref je hieronder nog enkele Nederlandstalige links van Astrazeneca zaken aan.


https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rechtszaak-menzis-tegen-astrazeneca-past-in-hoognodige-discussie-over-ethiek-farmaceuten~b1cc6f02/
https://www.nrc.nl/nieuws/2003/06/23/astrazeneca-koopt-vervolging-af-7643945-a321788
https://www.zielenknijper.nl/gedupeerden-van-seroquel-starten-rechtzaak-tegen-astrazeneca.html
https://www.demorgen.be/nieuws/producent-astrazeneca-zou-kwalijke-bijwerkingen-van-seroquel-bewust-verzwegen-hebben~b8f08827/
https://www.ntvg.nl/system/files/publications/2003117000001a.pdf

__________________________________________________________

Mijn conclusie:

Als ik Hugo de Jong opgefokt achter mondkapjes, Corona-app en nu weer vaccin zie aanrennen, gaan mijn haren recht overeind staan.
De uitstraling van Hugo puntschoen is die van een te ambitieus persoontje, die nu vooral veel moet opvallen om CDA lijsttrekker te worden en die zonodig over lijken gaat.
De lijken van mensen, die straks een vaccin krijgen , waarvan je alleen al van de onvoorziene bijwerkingen dood kan gaan.
Het CDA werd officieel op 11 oktober 1980 opgericht als gevolg van een fusie van drie oude christelijke partijen, de oorspronkelijk hervormde Christelijk-Historische Unie (CHU), de gereformeerde Anti-Revolutionaire Partij (ARP) en de Katholieke Volkspartij (KVP).
Zie wat de huidige christenheid waard is: christen-lijken noem ik ze al jaren, met “de koranallah dezelfde als JHWH”, met ook moslims als kamerleden en lid van de medische maffia, zo blijkt.
De CU komt voort uit GPV en RPF, verwant aan de ARP en de CU zit met het CDA in het huidige rampzalige Rutte kabinet, zijn geen haar beter als het CDA.
Dan hebben we nog de SGP, nemen die afstand van deze criminele bende?
Als ze doen , waar ze voor staan, zie  https://www.sgp.nl/standpunten/v/vaccinatie

dan mogen we stevig protest van Kees vd Staaij verwachten, maar of ze daar flink genoeg voor zijn, moet nog blijken.

Matth. 5:13-16  Yeshua zei tot zijn leerlingen: “Gij zijt het zout der aarde. Maar als het zout zijn kracht verliest, waarmee zal men dan zouten? Het deugt nergens meer voor dan om weggeworpen en door de mensen vertrapt te worden”

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Hugo de Jong (cda)-vaccin via AstraZeneca maffia

 1. Shalom Ben,het kabinet heeft het tot op de dag van vandaag over een corona uitbraak,ik braak intussen het kabinet uit,het is een goddeloos kabinet,inclusief de christelijke partijen,want zij buigen/knielen voor dit anti christelijk, overheidsorgaan, er is nìemand die opstaat en vertelt wat er wèrkelijk aan de hand is en met de Torah,Jahweh’s Woord in handen tot in de 2de kamer.het evangelie verkondigd van Redding en verlossing en het volbrachte werk van Jeshua de Messias die de weg,de waarheid en het leven is

  Ps er kòmt een dag dat er iemand opstaat en de waanzin preken van dit goddeloze kabinet weerlegt,het is een kwestie van tijd….

  Shalom
  Shabbat shalom

  • Dag Amares,
   De hele leugenbende wordt opgeruimd als JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua en dan met degenen, die Hem toebehoren, Zijn Koninkrijk openbaart.
   Tot dan gaan we voort met Geestverwanten, hoe weinig ook, Yeshua te verkondigen als de levende Tora, als JHWH in mensengestalte en daarbij ontmaskeren we de veelheid aan duisternis voor ieder die dat wil horen.
   Paarlen voor de zwijnen gooien heeft geen zin, aldus Yeshua en dat zou een toespraak tot het kabinet zijn; ze weten heel goed, waar ze mee bezig zijn.
   Shalom
   Ben

  • Hi Jhon, ik ken je niet, hoor graag meer van je.
   Mbt de video met Madeline Allbright: zo zijn verreweg al die politici , zij zelf, maar zeker ook Saddam Hoessein.
   Wat is jouw levensvisie, geloof?
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

 2. De Jonge zou zijn eigen moeder verkopen, zoiets noemt zichzelf Gristelijk. De onderwijzer die dacht dat ie God was.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*