Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Trump: “het beste moet nog komen”

https://www.allisrael.com/the-12-most-important-moves-trump-made-in-the-mideast

Heel interessante lijst van 12 opmerkelijke prestaties; onze hemelse  Vader weet hoe het verder gaat, Zijn Koninkrijk kome !

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Zie Xanders visie op het vervolg:

Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten

Wellicht is de genadetijd op en gaan we door deze omslag van rechts-conservatief-Bijbels naar links- marxistisch de rampen van de eindtijd zoals in Openbaring verder door, totdat JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua.
Het beste komt nog , aldus Trump en als hij daarmee de komst van JHWH bedoelt, ben ik het van. harte met. hem eens.
Maar het lijkt er meer op, dat Trump zijn eigen plan trekt:

Trump overweegt een nieuwe politieke partij op te richten

Shalom

Ben Kok (joods-chr pastor)

Meer dan 70 miljoen Amerikanen stemden opnieuw op Trump en dat zegt dat hij was een geweldige president

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Trump: “het beste moet nog komen”

 1. Ik denk persoonlijk dat het gedaan is voor Trump, er hangt nog een proces boven zijn hoofd. Hij heeft wel wilde plannen, zo wil hij een eigen televisiestation oprichten en een eigen politieke partij. Hij blijft dus druk uitoefenen, maar de meeste partijleden laten hem vallen als een baksteen, een ruziemaker noemen ze hem. Iemand die verdeeldheid brengt. Maar het is nog niet gedaan, het zal blijven hangen want Trump heeft nog een trouw publiek, maar voor hoelang???

  • Hi Willy,
   Bidden. “Uw Koninkrijk kome”.
   Wat Trump wel of niet doet en wat de linkse kliek van Biden met haar illegale puppet on a string wel of niet doet, zien we wel. Het goede nieuws blijft, dat de komst van het Koninkrijk van JHWH steeds dichterbij komt en dat het onze hemelse Vader nooit uit de hand loopt, Hij bereikt Zijn doel op Zijn tijd.
   Shabbath shalom vast,
   Ben

 2. Dag Ben, je hebt natuurlijk meer dan een punt. Jezus Koninkrijk is steeds nabij ons, vooral die in zijn liefde geloven. Eigenlijk is Jezus reeds terug gekomen maar dan in ons hart zodat we het licht van de wereld zouden worden. Wanneer hij persoonlijk terugkomt, dat weet niemand, niemand kent noch dag noch uur.

 3. Vanuit de mens beredeneerd is het over met Trump. De democraten zijn nog lang niet klaar met hem. Zij zullen alle registers opentrekken om er voor te zorgen dat hij nooit meer president zal worden. Zelfs dat zal nog niet genoeg zijn. Ik hoop dat Trump beseft dat (als werkelijk het beste nog moet komen) hij hierin volledig afhankelijk van God is. Misschien is de rol van Trump uitgespeeld maar misschien ook niet. Inderdaad het is aan onze hemelse Vader hoe dit verder gaat.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

5 × twee =