Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Uitstekende reactie van Baudet bij Jinek/Farakan

Even Jinek gekeken, omdat “Baudet er zou zijn weggelopen”. Zie de uitzending op

https://www.rtlxl.nl/programma/jinek/a79de6cd-9140-3ba8-8b00-6a53624a3e43?t=4446

Wat een valse slangenkuil, de hele opzet was om Baudet te beschadigen en de denkbeelden van FvD kwamen nauwelijks aan de orde, er werden zaken uit verband gerukt en het was bewonderenswaardig om te zien, hoe Thierry zich wist te beheersen tegen de valsheid van Jinek en Farakan.
Thierry gaf goed weerwoord en toen het niet lukte om het zodanig te irriteren, dat hij wegliep, werd “cabaretier” Martijn de Koning los gelaten voor het slotwoord..
Wat een misselijk maken verhaal hield die man met persoonlijk gerichte antisemitische en rascistische aanvallen! Terecht snood Thierry in die laatste paar minuten van de ruim  een uur durende hetze tegen hem op en daar schrok men toch enigszins van, hoewel het kennelijk de b bedoeling was.
Het gezicht van Floor Bremer op de allerlaatste minuut, 1 seconde voor het einde, sprak boekdelen: een mengeling van triomfantelijk leedvermaak en iets van schaamte om iemand zo vals te behandelen.
En Jinek speelde de vermoorde onschuld.
Opvallend ook, dat Martijn de Koning  al zijn valsheid over Baudet uitgoot en niets over Farakan.

https://www.gids.tv/video/313918/zien-thierry-baudet-loopt-weg-bij-jinek-als-martijn-koning-over-joodse-vriendin-begint

Met Farakan had ik ooit een afspraak om een debat te voeren voor de radio om es na te gaan wat de invloed van de koran is op de islamistische jeugd, daar word je niet vrolijk van m.i., maar Farakan kwam niet opdagen.

Van Baudet kun je van alles vinden, maar voorlopig is hij de enige, die ronduit zegt dat het Covid19 verhaal opgeklopt en misbruikt wordt om tot maatschappelijke veranderingen te komen met vooral meer overheidscontrole.
Hij stelt duidelijk dat het een flinke griep is, zoals elk jaar, met net zoveel slachtoffers als anders, maar dat het ongekend is om daar wereldwijd de economie plat te leggen en ons een jaar lang  en meer te herspoelen met de noodzaak van DNA-manipulerende vaccins.
Hij laat zich derhalve niet inenten en daarin ben ik het van harte met hem eens, ook mijn standpunt.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS:  https://nooit.nl/meerderheid-parlement-voorstander-van-build-back-better/

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Uitstekende reactie van Baudet bij Jinek/Farakan

 1. Baudet maakte in diezelfde uitzending, Israel twee keer uit voor een politiestaat.
  Ben je het ook daarmee eens?

 2. Op 31 maart 2021 @ 08:43 schreef Kees van den Dam

  Beantwoorden

  Hij is een aanhanger van het Darwinisme en Voltaire. Ook Hitler was een aanhanger van het Darwinisme. Baudet is gek zo ook de rest van de regering.

  • Op 31 maart 2021 @ 18:38 schreef Ben Kok

   Beantwoorden

   Dag Kees,
   Baudet is net als Hitler , is dat jouw conclusie?
   Belachelijk, qua redering en gua feiten.
   FvD is de enige partij die bij monde van Baudet en Wybren van Haga duidelijk stellen dat Corona niet anders is dan een stevige griep met ongeveer hetzelfde aantal slachtoffers als elk jaar en dat al die maatregelen idioot zijn.
   De tijd zal snel leren wie er gelijk heeft.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

2 × 2 =