Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

toch een 2e holocaust ?

Israël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs

met dank overgenomen van

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft nu aangekondigd wat “samenzweringstheoretici” al geruime tijd verkondigen: namelijk dat de inenting van de bevolking – Israël en Chili zijn pioniers op dit gebied – na de eerste inentingen voortdurend zal worden herhaald, of beter gezegd moet worden herhaald.

Netanyahu letterlijk over het worstcasescenario:

“De 9 miljoen Israëli’s zullen elke zes maanden met dubbele doses moeten worden ingeënt”.

(even scrollen in onderstaand kader, zie video Nethayahu)


Concreet betekent dit dat de mensen in Israël 4 (!) keer per jaar zullen worden ingeënt met het vaccin van Pfizer dat daar wordt gebruikt, aangezien per inentingssessie twee vaccinaties moeten worden gegeven. Dus gemiddeld om de 3 (!) maanden. En natuurlijk geldt dit ook voor mensen die vanwege hun leeftijd geen bijzonder risico lopen. Zeker tot vreugde van de farmaceutische industrie, bericht Unser Mitteleuropa.

Voor de burger betekent dit dat het vaccinatiepaspoort slechts 180 dagen geldig zal zijn en dat wie niet deelneemt een tweederangs burger zal zijn – zelfs op het strand (zie foto hierboven) en onderworpen aan enorme beperkingen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to toch een 2e holocaust ?

 1. Dat vraag ik mij nu ook af! Is deze prik nu geldig voor één jaar en dan weer opnieuw, of is het maar eenmalig en dan voor altijd veilig als m’n dat woord mag gebruiken? In België is m’n aan een vaccin aan het werken de universiteit van Leuven waarbij één prik voldoende zou zijn voor je leven!! Ik doe zeker niet mee om elk jaar een prikje te gaan halen, trouwens gratis zal dat ook niet blijven, goed artikel.

 2. Op 15 april 2021 @ 07:44 schreef deborah

  Beantwoorden

  Deze ”prik” is een verdienmodel. Netanyahu is een vrijmetselaar 33e graad; vandaar dat Israël platgespoten wordt, vreselijk!! Israël is weer eens de kanarie in de kolenmijn.

  • Hi Deborah, inderdaad en hoe tragisch, dat het volk, wat door JHWH is bedoeld als voorbeeldvolk tot een volk is verworden, wat Yeshua ha Mashiach in grote meerderheid afwijst als valse messias en verder ook marxistisch, orthodox wettisch Joods, moslim, Bahai etc is, met gelukkig een 20.000 Yeshua belijdende Joden in hun midden, nu het leidinggevend voorbeeld in de Covidgekte is.
   Blijkbaar in samenwerking met de wereldelite.
   Gelukkig zal er een overblijfsel zijn uit Israel, wat wel oprecht gelooft en Yeshua aanvaard, samen met het totaal van “het Israel Gods”, zoals. in Gal. 6:16 benoemd.
   Wat een zegen om daar bij te horen.
   Shalom
   Ben

 3. Deborah, je laatste zin begrijp ik niet. De ” kanarie in de kolenmijn” slaat volgens mij op iets heel anders. De kanarie in de kolenmijn signaleerde dreigende gevaren. Israël heeft deze signaalfunctie niet. Zij doet het tegenovergestelde.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*