Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

verboden Ivermectine blijkt de redding voor duizenden Covid19 patienten!

Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine

Posted on     

met dank overgenomen van

Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine

Waarom zou je een goedkoop, bewezen veilig en werkend medicijn toedienen als je ook een vermogen kunt verdienen met miljarden experimentele genmanipulatie injecties?

—————————————————————————————————————————————–

Ivermectine, het medicijn waar huisartsen in Nederland een boete van € 150.000,- voor kunnen krijgen als ze het aan een (veronderstelde) Covid-19 patiënt geven, heeft in Mexico en India voor een spectaculaire daling van het aantal doden gezorgd nadat de overheid besloot om het – zeer tegen de zin van de WHO en de farma industrie – toch aan mensen toe te dienen.

Zoals in bijna alle landen explodeerde in India het aantal doden nadat met de massale vaccinatiecampagne was begonnen. Het dagelijkse aantal slachtoffers was in januari gedaald tot ver onder 100, maar nadat werd begonnen met de Covid vaccinaties steeg het aantal doden pijlsnel naar ruim 4500 per dag halverwege mei.

Op 20 april begon men in de Indiase hoofdstad Delhi met het gebruik van Ivermectine. Het aantal doden daalde van 28.395 naar slechts 2260 op 22 mei, een vermindering van maar liefst 92%. In Uttar Pradesh hetzelfde patroon: 37.944 doden op 24 april, en toen werd Ivermectine erbij gehaald. Op 22 mei nog maar 5.964 doden, een daling van 84%.

Big Pharma en politiek onderdrukken goedkoop en bewezen veilig medicijn

Ivermectine werd in april 2020 al door diverse wetenschappers aangehaald als bewezen veilig medicijn, maar zwaar door de WHO en alle autoriteiten onderdrukt. In augustus 2020 zette de eminente Australische professor Thomas Borody zich er nog eens voor in, maar tevergeefs. Big Pharma kan namelijk niets verdienen aan het patentvrije en daarom zeer goedkope Ivermectine, en de politiek is overduidelijk gebaat bij het in stand houden van deze p(l)andemie, omdat het hen de mogelijkheid geeft om steeds meer dictatoriale controle over het volk uit te oefenen.

Ook in Mexico City werd een spectaculaire daling van het aantal doden behaald nadat werd begonnen met Ivermectine:

In Buffalo (New York) moest een in het ziekenhuis opgenomen vrouw de rechter inschakelen om Ivermectine voorgeschreven te krijgen. De rechter stelde haar in het gelijk, ze kreeg Ivermectine, en herstelde, waardoor ze weer naar huis kon.

De argumenten die tegen Ivermectine worden aangehaald – er zouden nog geen ‘dubbelblinde’ studies naar zijn verricht – worden niet toegepast op de als vaccins vermomde gentherapie injecties die inmiddels bij bijna 2 miljard mensen zijn ingespoten. Deze stoffen, waar alleen al in de VS en Europa inmiddels meer dan 16.000 mensen aan zijn gestorven en vele honderdduizenden (chronisch) ziek of gehandicapt hebben gemaakt, kregen een voorlopige goedkeuring, en hoeven pas in 2022 of zelfs 2024 ‘veilig’ te worden bevonden.

Xander

Navigeer naar andere artikelen

12 Responses to verboden Ivermectine blijkt de redding voor duizenden Covid19 patienten!

 1. Op 4 juni 2021 @ 06:56 schreef Kees+van+den+Dam

  Beantwoorden

  Sinds Rutte aan de macht is, vernietiging van kwetsbare mensen, Deze medicijn is goed maar de Jonge is een minister van vaccinatie en niet voor de gezondheid,

  • Hi Kees,
   Hoezo is dit medicijn goed? Je schrijft zal over 371 doden in ons land na vaccinatie met de Covid 19 prik.
   Zie mijn artikelen, waarin experts zeggen dat het gif is.
   Shabbath shalom
   Ben

  • Kees, is het u niet de moeite waard om te reageren op de vraag van Ben? Dat tekent u!!!

 2. Ben, volgens mij bedoeld Kees het medicijn Ivermectine.
  Groet.

  • Hi Derk, daar kun je best es gelijk in hebben, Kees, reageer even aub, dan corrigeer ik mijn reactie.
   Shabbath shalom
   Ben

  • Bedankt Sammy, in deze video zien en horen we het enige kamerlid, dat zich duidelijk over Corona uitspreekt !
   Ik ben verbaasd dat we dit nergens in de gangbare media hebben gezien, of heb ik wat gemist?
   Hier de versie op You Tube met veel instemmende reacties, zou graag de reacties van regering en andere kamerleden lezen, heb je daar wat van?
   https://www.youtube.com/watch?v=nwUXLykvBu4

   Shalom, hoor weer graag van je,

   Ben

   • Hi Ben, tot op heden heb ik nog geen reacties gevonden van kamerleden. Dat we dit nergens in de gangbare media vinden, vind ik niet zo verbazingwekkend. Ik ben ook wel nieuwsgierig naar hun reacties. Maar wat valt er tegenin te brengen? Dit is glashelder hoe het is! Waarheid zal bij een aantal kamerleden ongemakkelijk vallen. Waarheid is in de politiek meestal ongemakkelijk, zeker met het doel een agenda er door te drukken.
    Shalom, Sammy

 3. Waarom maar doorgaan over allerlei wondermiddeltjes zoals nu weer over Ivermectine terwijl er toch een prima oplossing is, namelijk een vaccinatie tegen Covid-19 zoals tegen Cholera, gele koorts, DTP, hepatitis A, B etc… Waarom twijfelen als God ons deze oplossingen geeft.

  • Dag Jahira,
   God is een verzamelnaam voor elke figuur, die “god” wordt genoemd; welke God zou ons “zegenen” met een kwalijk vaccin, waarvan een u al 15000 in de EU na vaccinatie zijn gestorven en 5000 in de USA ?
   Shabbath shalom
   Ben

   • Nou meneer Kok, dat is een beetje een vreemde vraag, hoor, welke God zou ons zegenen met een vaccin. Zoals u wel zult beamen is er maar 1 God, almachtig en barmhartig. Of deze nu JaHWeH, JaHoeWaHoe, Allah, Ahura Mazda of simpelweg Schepper of God genoemd wordt is om het even. Zoals Shakespeare al bij monde van Juliet zei: “What’s in a name, that which we call a rose by any other name would smell as sweet”….

    Dat er al 20000 mensen gestorven zouden zijn na vaccinatie is natuurlijk ook wat ver gezocht. Je kunt ook zeggen dat er miljoenen mensen gestorven zijn na het eten van een maaltijd. Maar het eten van maaltijden wordt ook niet afgeraden terwijl het in deze redenering toch de hoofdoorzaak van overlijden zou zijn. Allemaal onzin.

    God heeft in zijn wijsheid Corona in de wereld gebracht. God zal daar zijn redenen voor hebben. Zo heeft God in zijn wijsheid na verloop van tijd de mens ook bescherming laten vinden in de vorm van verscheidene vaccins, de ene wat beter beschermend dan de ander. Het zou hoogmoedig zijn om deze giften van God links te laten liggen. Als God niet wilde dat we deze bescherming zouden krijgen zou hij het ons niet hebben laten vinden. God bepaalt alles..simple as that in mijn optiek.

    Dus ter bescherming van uzelf en anderen, neem die vaccinatie. Er valt geen mus ter aarde zonder dat God het wil…..vertrouw op Hem…

    • Dag Jahira,
     Helder, je zit nog steeds op de misleidende gedachte, dat de koranAllah dezelfde is als JHWH, terwijl de beschrijving van beide persoonlijkheden totaal verschillend is , als je de koranallah aan het woord laat in de koran en als je vervolgens de Bijbel leest en van JHWH verneemt , Wie Hij is.
     Verschil tussen nacht en dag, of je Mohammed of Yeshua als je grote voorbeeld hebt, lees de biografie van de een en de Ander.
     JHWH is goed, rechtvaardig en genadig en de poging om via Covid19 wereldwijd een samenleving zoals in communistisch China te realiseren, is zo vals, duivels en onBijbels als je maar kan bedenken.
     Zo’n antichristwereld wordt ons in de Bijbel voorspeld, maar het Goede Nieuws is, dat in het midden van de ellende JHWH zal verschijnen in de gestalte Van Yeshua om diegenen tot Zich te nemen , die in geloof en vertrouwen op JHWH geleefd hebben.
     Die belofte vind je niet bij de koranallah en ook niet in allerlei andere afgoderij of levensvisie.
     Shabbath shalom
     Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*