Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

NFL voert gele band in voor niet-gevaccineerde spelers, nazi-streken om mensen apart te zetten!

https://www.redvoicemedia.com/video/2021/07/nazi-like-markings-bracelets-for-the-un-vaxxed-no-longer-conspiracy-nfl-begins-shaming/

In de USA wil men de maatschappij in 2 verdelen: ongevaccineerd (slechte mensen met gele band) en “goede” mensen, die zich hebben laten vaccineren.
Dit systeem wordt via de Nationale Football Competitie gedemonstreerd, luister naar de video! Dit zijn pure Nazi-praktijken, om de mensen, die tegen vaccinatie zijn, te brandmerken als “vuile vieze ongevaccineerde mensen”.

Bovendien wordt ook in deze video vermeld,  dat de CDC , dat is de RIVM in de USA,  verklaard heeft dat de PCRtest ondeugdelijk is en derhalve verboden is, dus besef dat even als u zo naïef bent om u te laten testen.
Ook te lezen op https://www.frontnieuws.com

Gaan we een beetje doorkrijgen hoe de globale elite bezig is? Met een nep-pandemie is men bezig om de wereldbevolking in tweeën te delen en dan de niet-gevaccineerden  neer te zetten als minderwaardigen, die moeten worden veracht en daarna vervolgd door de mensen , zie zich wel laten vaccineren.
Het doel is een maatschappij zoals in China , overgecontroleerd en gemanipuleerd, zonder vrijheid.

Zorg dat u de waarheid gaat onderkennen, lees de artikelen op onze site.
Dit lijkt steeds meer op de in de brief van Johannes over de Openbaring van Yeshua (Jezus), waarin de wereld wordt verdeeld in 2 delen:
mensen die. het teken van het Beest dragen en zij , die het teken van JHWH dragen.
Die bij het Beest willen horen, hebben veel meer “vrijheid”, kunnen deelnemen aan het economisch verkeer, de anderen, die bij JHWH willen horen, kunnen op enig moment niet meer “kopen en verlopen”.
De mensen die het teken van het Beest dragen  zijn degenen, die Yeshua afwijzen als de Mashiach en die in hun denken en doen (hoofd  en hand) de Bijbelse principes (Toraprincipes zoals Yeshua ze voorleefde en vervulde) afwijzen; de mensen, die bij JHWH willen horen, volgen Yeshua als de Mashiach en de Torapraktijk, als teken van hun denken en doen (hoofd en hand)

Deze scheiding, die dus nu , vandaag, gaande is,  lezen we ook op

Frontnieuws – Je maintiendrai

Zorg dat u in het reine komt met de Schepper, JHWH en aanvaard Yeshua als de enige weg tot Hem, zie

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

dertien − vijf =