Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Al gevaccineerd? Dan heeft u enorme pech, zo blijkt inmiddels uit de feiten

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerden

met dank overgenomen van https://www.frontnieuws.com/vaccincatastrofe-israel-85-90-van-de-in-het-ziekenhuis-opgenomen-covidpatienten-zijn-dubbel-gevaccineerd-vs-significant-hogere-sterftecijfers-onder-gehospitaliseerde-gevaccineerden/

Momenteel gaat een Twitterbericht de wereld rond. Het is afkomstig van bioloog Ran Israeli. Hij post een kort fragment uit een nieuwsprogramma op de Israëlische omroep Channel 13, waarin Dr. Kobi Haviv, een arts in het Herzog-ziekenhuis in Jeruzalem, zegt dat 95% van zijn ernstig zieke Covidpatiënten tweemaal zijn ingeënt, bericht Schildverlag.de.

Hij meldt dat steeds meer COVID-afdelingen moeten worden geopend en dat de werkzaamheid van het vaccin snel afneemt. Israël – lang gevierd als de wereldkampioen vaccinatie – stort in een catastrofe.

De fabrikant van het vaccin dat in Israël is gevaccineerd, BioNTech/Pfizer, beweerde een beschermingsfactor van 90 procent. Intussen blijkt uit studies dat dit absoluut niet overeenstemt met de feiten. Langzaam en onmerkbaar veranderde dan ook de argumentatie van het vaccin van “beschermt tegen infectie” in “de symptomen van infectie worden aanzienlijk verlicht”. Ook dit lijkt niet langer het geval te zijn. Hier is de verklaring van de dokter, Dr Kobi Haviv:

“95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd”.
“85-90% van de ziekenhuisopnames zijn van volledig gevaccineerde mensen”.
“We openen steeds meer COVID-afdelingen”.
“De effectiviteit van het vaccin neemt af”.


Om het maar meteen duidelijk te maken: Dr Kobi Haviv bestaat. Hij is arts in het Herzog Ziekenhuis in Jeruzalem. Hij is met zijn profiel op verschillende platforms te vinden. Hier is de Facebookpagina van het “Herzog Medical Center” in Jeruzalem.

Hier is de clip met Dr. Haviv op Kanaal 13 met Engelse ondertitels:

Hij zegt ook dat er voortdurend nieuwe uitbraken in ziekenhuizen zijn, en dat vaak één enkele patiënt een groot aantal mensen infecteert, en niet slechts één hier en daar. “Zoals ik al eerder zei, de effectiviteit van vaccinatie is echt slecht aan het worden”. De geïnfecteerden hebben ook absoluut geen “mild verloop”, zoals altijd wordt beweerd, maar een ernstig verloop. 25 van de 72 ernstige gevallen verkeren in kritieke toestand; op het moment dat bioloog Ran Israeli zijn Twitterbericht verstuurde, waren twee van hen reeds overleden.

3 feiten waarom de school in Miami gelijk kan hebben over shedding van gevaccineerden naar ongevaccineerden

Uit Israëlische gegevens blijkt dat het BioNTech/Pfizer vaccin een gemiddelde werkzaamheid heeft van slechts 41 procent in plaats van 90, meldt rt.deutsch. De leider van de studie, Yotam Shenhar, vertelt de Times of Israel:

“We hebben gekeken naar tienduizenden mensen die in juni zijn getest, en naar gegevens over hoeveel tijd er was verstreken sinds hun tweede vaccinatie, en we hebben ontdekt dat degenen die vroeg zijn gevaccineerd een grotere kans hadden om positief te testen.”

Uit cijfers van een Israëlisch onderzoek van eind juli bleek dat degenen die in januari waren gevaccineerd slechts voor 16 procent beschermd waren, terwijl mensen die in april waren gevaccineerd naar verluidt ongeveer 75 procent bescherming hadden. Bovendien bleek uit de studie dat de immuniteit in alle leeftijdsgroepen afnam.

“In een eerdere analyse hebben we aangetoond dat de antilichaamspiegels in de loop van de tijd sinds de vaccinatie met ongeveer 40 procent per maand afnemen. Deze nieuwe studie schetst een duidelijker beeld van het effect in de maanden na de vaccinatie,” zei Shenhar.

Volgens het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid moet zo spoedig mogelijk aan degenen die eerder zijn gevaccineerd en wier bescherming inmiddels vrijwel nihil is een derde vaccinatie worden gegeven.

De uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, Robert W. Malone, ziet dat blijkbaar anders

“Dit is goed om te weten”, zegt Robert W. Malone. “Dit is een verslag van de werkelijke omstandigheden in Israël”. En daaronder schrijft hij: “Indien waar en bevestigd, lijkt dit steeds meer op “ADE” [Antibody-dependent enhancement, red.].


In Baltimore gebeurde iets soortgelijks als in Massachusetts: na een feestje in Baltimore, VS, brak een COVID-epidemie uit. Een van de gasten, dubbel gevaccineerd, dacht dat hij beschermd was tegen COVID. Wat hij niet wist, was dat hij geïnfecteerd was en 11 van de 15 dubbel gevaccineerde gasten op het feest infecteerde. Bijna hetzelfde gebeurde in Israël, waar een dubbel gevaccineerde student op een feestje 83 andere dubbel gevaccineerde studenten infecteerde. De “superspreader” van zijn kant was geinfecteerd door een dubbel gevaccineerd familielid, dat ook weer was geïnfecteerd door een dubbel gevaccineerde repatriant uit Londen.

Professor Bhakdi: Als u dit vaccin aan uw kind geeft, begaat u een misdaad

Daarmee zijn tegelijkertijd twee “belachelijke samenzweringstheorieën” tot werkelijkheid geworden. Nog twee, na al een hele lijst van “lachwekkende samenzweringstheorieën” die werkelijkheid werden. Ten eerste zullen de gevaccineerden nu in feite gedwongen worden om elk kwartaal tot zes maanden een nieuwe injectie met genetische gemanipuleerd spul te krijgen. Anders zouden zij waarschijnlijk hun groene inentingsbewijs verliezen. De enige vraag is hoe lang het lichaam dit kan verdragen.

Nu nog een kleine kanttekening: op 31 juli 2021 hadden ten minste 125.000 volledig gevaccineerde Amerikanen in 38 Amerikaanse staten COVID opgelopen. Daarvan stierven er 1.400 aan de infectie. Dit komt neer op een sterftecijfer van 1,12 procent. De totale overlevingskans voor mensen die op natuurlijke wijze COVID oplopen is 99,74%. Dat is een sterftecijfer van 0,26 procent. Dus volledig gevaccineerden hebben gemiddeld 4,3 keer zoveel sterfte als ongevaccineerden.

In het geval van Massachusetts is er een trieste update: er waren in de deelstaat onder de volledig gevaccineerden 7.737 “doorbraak” COVID-infecties. Daarvan moesten bijna 400 geïnfecteerde personen in het ziekenhuis worden opgenomen, van wie er 100 aan de infectie zijn bezweken. Dit komt overeen met 1,2 procent. Het blijft dus zo dat natuurlijk geïnfecteerde COVID-patiënten ongeveer vier keer zoveel kans hebben om aan infectie te overlijden.

Volgens de CDC hebben de VS tot 26 juli uit 49 staten 6.239 in het ziekenhuis opgenomen patiënten met een doorbraakinfectie gemeld, van wie er 1.263 aan de infectie zijn overleden. Hier hebben we eigenlijk een sterftecijfer van 20,24 procent. Dit kan komen doordat 75 procent van de overledenen ouder dan 65 jaar was. De feestgangers waren waarschijnlijk veel jonger en sterker. Des te erger is het dat zelfs onder jongere mensen die volledig gevaccineerd zijn, het dodental vier keer zo hoog is als onder ongevaccineerde geïnfecteerde mensen.

VS begint onderzoek naar allergische reacties op mRNA-vaccins, waaruit blijkt dat er nooit langetermijnstudies naar de veiligheid van Covid-19 vaccins zijn uitgevoerd

En wat is de les die men in Amerika eruit trekt?

“COVID-19 vaccins zijn doeltreffend en een cruciaal instrument om de pandemie onder controle te krijgen”, aldus de CDC-website. “Geen enkel vaccin is echter 100% effectief in het voorkomen van ziekte bij gevaccineerde personen. Er zal een klein percentage volledig gevaccineerden zijn dat toch ziek wordt, in het ziekenhuis wordt opgenomen of aan COVID-19 overlijdt”.
Volgens de CDC geldt dit voor alle vaccins: geen enkel vaccin voorkomt 100% van de ziekte.
Gezondheidsfunctionarissen in Massachusetts blijven degenen aansporen die zich nog niet hebben gevaccineerd dit alsnog te doen.

Het nieuws uit Israël gaat nu de hele wereld rond. Meer en meer sites melden het.

https://fr.sott.net/article/37717-Israel-95-des-patients-severes-sont-vaccines-Dr-Kobi-Havivhttps://www.burbuja.info/inmobiliaria/threads/dr-kobi-haviv-hospital-herzog-jerusalen-95-de-pacientes-severos-estan-vacunados-85-90-de-hospitalizaciones-tienen-pauta-completa.1594380/

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Al gevaccineerd? Dan heeft u enorme pech, zo blijkt inmiddels uit de feiten

  1. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel! Dit is een oud gezegde, dat naar ik hoop en bid spoedig openbaar gaat worden.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

4 × 1 =