Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Ongevaccineerden opsluiten in kampen, is gaande ! update!!!!!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Queensland

De premier van Queensland, 1 van de grootste van de  5 staten in Australie met bijna 6 miljoen inwoners  bouwt kampen voor mensen, die liever op hun eigen gezonde goede werkende immuunsysteem vertrouwen dan op het  gif van Pfizer c.s..
Voor de niet-gevaccineerden dus en bij Pfizer is bekend, dat ons eigen immuunsysteem beter werkt dan hun gifspuiten, die ook nog es herhaald moeten worden wegens kort durende en aflopende “werking”.
Een ex-medewerker heeft dit bekend gemaakt en ook dat de medewerkers dit feit nooit bekend mogen maken.
Ook in Canada is men er mee bezig, die berichten zijn al ouder, maar nu hebben we de premier van Queensland op video, die er heel duidelijk over is en beelden van die kampen.
Op de eerste video heeft ze het over “je laatste kans om je te laten vaccineren” en op de 2e over lock-downs en geen toegang tot bepaalde gebieden.

Queensland oftewel het land van de koningin, welke? Elizabeth, NWO, globalisme, vul maar in.
Wij wachten op het rijk van de Kong, het Koninkrijk van JHWH, die opnieuw zal verschijnen in de gestalte van Yeshua (Jezus).
Door de dood heen, of van uit zo’n kamp, waar alle vaccin-weigeraars geconcentreerd zijn, een concentratiekamp dus of ergens levend op de een of andere manier, Hij is met ons, al de dagen, tot aan de voleinding der wereld.

In de premier van  Queensland wordt het nazistische, satanische karakter van de NWO, van het duivelse rijk, al duidelijk genoeg: dwang, leugens, angst aan jagen, concentratiekampen, ontslag uit je baan als je weigert (in Italie al gaande).

Dank je lekker, elk verstandig mens kiest dan voor het Koninkrijk van JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob, ons in Yeshua geopenbaard.

Shalom, reageer hier onder, als je vragen hebt; lees voor praktische info

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Ben Kok (joods-chr. pastor)

update:  https://hetanderenieuws.nl/slechte-berichten-uit-australie-nederlands-ondertiteld/?fbclid=IwAR3VvjwTIQu30l1R1a07TieW3Tm_-UlygiYXXdilompsQtPolHs9XrED53I

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Ongevaccineerden opsluiten in kampen, is gaande ! update!!!!!

 1. Met toenemend verlangen kijk ik uit naar het verlossingsplan dat bedacht is door de God van Abraham, Izak en Jacob. Omdat Yeshua alles volbracht heeft dus de winnaar is, gaat dat zeker gebeuren. Gods great reset! Dat is even wat anders dan de onzalige plannen van de overste der wereld, die gebaseerd zijn op leugen, bedrog, controle en manipulatie. Wij zijn niet geschapen om onder dat juk verloren te gaan maar om te Leven in de vrijheid die in Yeshua ons gegeven heeft. De boodschap is in deze tijd net zo simpel als toen Johannes de doper die predikte. “Bekeert u, want het Koninkrijk van God is nabij gekomen”.

  • Amen Sammy; het verbaast me enorm, dat er zo weinig mensen reageren op dit artikel en ook op andere artikelen over dit wereldwijde moordplan.
   In elk geval dank voor jou reactie,
   sabbat shalom nog even tot zonsondergang,
   Bel gerust es, lijkt me prima om even bij te praten.
   Ben

 2. ?????????

  • Hi Derek, wat is je vraag? Of geef je met al die ?? je verbijstering aan over de bizarre gang van zaken mbt die vaccinatiegekte?
   Shalom
   Ben

   • Ben, dit was een test tijdens ons tel. gesprek. Maar het geeft inderdaad ook aan mijn verbijstering over deze zo grote krankzinnigheid waar de mensheid in geleid is.

    • !!!!!!!!!!! onze hemelse Vader verschijnt in de gestalte van Yeshua als de opgestane en verheerlijkte Koning, zoals in Openbaring 1.
     Shalom, moge het spoedig zin, op Zijn tijd.
     Ben

 3. Op 26 oktober 2021 @ 22:18 schreef Jan van der Staal

  Beantwoorden

  Wie kan dit uitleggen?

  Dus ongeveer 15 procent ongevaccineerde mensen, vaak gezond, zorgen in 2021 voor dezelfde druk op de zorg als 100 procent ongevaccineerde mensen in 2020

  Mooie interview van Marcel Levi,
  https://www.telegraaf.nl/video/276997858/marcel-levi-zo-druk-is-het-niet-in-de-ziekenhuizen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*