Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

NWO-nazisme start via de Covid19 dictatuur, veel erger dan het virus !!

met dank overgenomen van:

https://www.frontnieuws.com/revanchistisch-nazisme-in-de-hele-westerse-wereld/

We zijn getuige van de terugkeer van het nazisme, maar deze keer in de hele westerse wereld. Oostenrijk, Duitsland en Italië hebben de burgerlijke vrijheden nog grondiger uitgeroeid dan Hitler en Mussolini. Het opnieuw tot nazisme verklaarde Duitsland, Oostenrijk en Italië hebben de arts-patiëntrelatie vollediger vernietigd dan Josef Mengele dat deed. De politieke leiders van het herrezen nazisme zijn allen schuldig aan misdaden volgens de Neurenbergse wetten, schrijft Paul Craig Roberts.

Zullen de VS, het VK, Frankrijk en Rusland deze nazi-landen opnieuw binnenvallen en de leiders executeren voor hun halsmisdaden? Nee. De VS, het VK, Frankrijk en Rusland doen hetzelfde, evenals Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Australië heeft concentratiekampen, niet voor Japanse krijgsgevangenen, maar voor Australische burgers die ervan verdacht worden in contact te zijn geweest met een met Covid geïnfecteerd iemand. Overal in de “vrije” westerse wereld hebben ambtenaren van de uitvoerende macht blijk gegeven van minachting voor constitutionele processen door zich wetgevende bevoegdheden toe te eigenen en wetten uit te vaardigen in de vorm van mandaten. Parlementen en Congressen hebben hun eigen minachting voor democratische politieke systemen getoond door in te stemmen met de confiscatie van hun bevoegdheden en de integratie van de wetgevende functie in de uitvoerende tak, zoals in Rome gebeurde onder de Caesars.

In de Verenigde Staten zijn overal kleine nazi’s opgedoken. Bedrijfsleiders, schooldirecties, universiteitsbestuurders, bestuurders van sportteams, ziekenhuisdirecteuren, burgemeesters en gouverneurs hebben zich ontpopt als beginnende Führers die illegale bevelen uitvaardigen: Laat u en uw jonge kinderen injecteren met een stof waarvan bewezen is dat die u of iemand anders niet beschermt tegen Covid of een van zijn varianten, maar waarvan bekend is dat die een hoog risico op ernstig letsel en de dood inhoudt, of u wordt ontslagen en uw carrière is ten einde. In het gerenazificeerde Duitsland/Oostenrijk worden mensen bedreigd met gevangenisstraf als zij weigeren Russische Roulette te spelen met hun gezondheid. Is er ooit in de geschiedenis een regering geweest die zo tiranniek was? Het westen heeft de opperste tirannie bereikt – uw gezondheid is niet meer een zaak van u en uw dokter. Uw gezondheid wordt gecontroleerd door een protocol dat is uitgevaardigd door een bureau dat alleen de winsten van Big Pharma dient.

Toen de Sovjet-Unie interne paspoorten had, werd dat gezien als bewijs van een onvrij volk. Nu heeft de hele westerse “vrije” wereld te maken met interne paspoorten, genaamd Covid paspoorten. Zodra deze paspoorten er zijn, wordt elk mensenrecht, elke burgerlijke vrijheid omgezet van een recht in een privilege dat onderworpen is aan de goedkeuring van de regering. Alle rechten eindigen. Paspoorten worden uitgegeven aan volgzame burgers die door hun onderdanigheid privileges verwerven om naar restaurants, bars, sportevenementen en andere vormen van vermaak te gaan, en om te reizen en hun baan te behouden. Het is niet langer de overheid die verantwoording aflegt aan de burgers; het zijn de burgers die verantwoording afleggen aan de overheid. Vrijheid wordt dus geherdefinieerd als slavernij zoals in George Orwell’s 1984 dystopie.

Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon …

In de Verenigde Staten waren de enige mensen die stierven aan Covid mensen met een verzwakt immuunsysteem als gevolg van co-morbiditeiten die geen behandeling kregen met bekende veilige behandelingen zoals HCQ en Ivermectine die ook als preventieve middelen dienen. Om sterfgevallen als gevolg van Covid te voorkomen, was het alleen maar nodig de kwetsbaren te beschermen met preventieve doses HCQ of Ivermectine.

In plaats daarvan werden met Covid geïnfecteerde mensen in verpleeghuizen vol met immuungecompromitteerde bejaarden ondergebracht. Niemand werd behandeld, omdat de toestemming voor noodgebruik die voor het zogenaamde “vaccin” was gegeven, vereiste dat er geen bekende behandelingen waren. Aldus voerden Big Pharma en de in de greep gehouden regelgevende instanties-FDA, NIH, CDC, WHO een campagne tegen HCQ en Ivermectin. Van beide werd gezegd dat ze onveilig waren en niet waren goedgekeurd (een dubbele leugen). Valse beweringen werden gepubliceerd door media-prostituees dat ziekenhuizen vol zaten met mensen die ziek waren geworden door Ivermectin, naar verluidt een paardenmiddel. Ziekenhuisbestuurders aanvaardden het protocol dat hen door Fauci en Big Pharma werd aangereikt, namelijk dat ziekenhuizen elke behandeling met HCQ en Ivermectine moeten verhinderen, ongeacht de orders van artsen. De uiterst corrupte American Medical Association accepteerde deze schending van de arts-patiënt relatie.

Toen bekend werd dat Amerikaanse ziekenhuizen werden betaald voor het doden, niet genezen, van geïnfecteerde patiënten, moesten familieleden zich tot de rechterlijke macht wenden om gerechtelijke bevelen te krijgen om de moordzuchtige ziekenhuisdirecteuren te dwingen de arts van een patiënt toe te staan zijn leven te redden met Ivermectine!

De vraag die dringend onderzocht en beantwoord moet worden is: wie, welke instantie, onder welke autoriteit, met welk toegeëigend geld heeft de stimulansen voor Amerikaanse ziekenhuizen gecreëerd om mensen te vermoorden teneinde hun inkomsten te verhogen?

VK COVID-19 sterfgevallen: 87% van de overledenen was gevaccineerd

Dit is de grootste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis. De mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn moeten gearresteerd, berecht, veroordeeld en geëxecuteerd worden. Ieder van hen is schuldig aan massamoord.

Maar er zal niets gebeuren, omdat de media niet toestaan dat de waarheid over het Covid bedrog wordt gemeld. Geloof het of niet, de Amerikaanse media is meer meegaand als propaganda ministerie dan de media was onder Stalin in de Sovjet Unie. In de Sovjettijd ontwikkelden de media de techniek om zo te schrijven dat de lezer tussen de regels door kon lezen. Maar in het “vrije” Amerika, waar de pers wordt beschermd door het Eerste Amendement, werd besloten dat inkomsten belangrijker waren dan de waarheid voor het bestaan van de media. Zo werden de Amerikaanse gedrukte media, tv en NPR agenten voor diegenen die hun reclame-inkomsten of steekpenningen verstrekten.

Hier zijn nogmaals de Covid sterfte- en overlevingscijfers per leeftijdsgroep van onbehandelde Covid geïnfecteerden. De linker kolom is het sterftecijfer per leeftijd, de rechter kolom is het overlevingscijfer per leeftijd. Vergeet niet dat de mensen die stierven op bevel van Fauci geen behandeling kregen met de bekende levensreddende HCQ en Ivermectin.

Het is duidelijk dat dit geen gevaarlijke pandemie is en zeker geen pandemie die de permanente vernietiging vereist van een verantwoordelijke regering die in eeuwen tot stand is gebracht. Fauci en zijn kwaadaardige soortgenoten hebben de hele westerse wereld teruggeworpen in het tijdperk van slaven en horigen waar niemand een stem heeft behalve de heerser.

Als je bedenkt dat de vernietiging van de westerse vrijheid is uitgevoerd door een handjevol totalitaire idioten als Fauci, en niet door tirannen van formaat als Stalin en Hitler, dan zie je hoe uitgehold het westen is als gevolg van een “onderwijssysteem” dat al tientallen jaren elke westerse verworvenheid en elke westerse waarde in twijfel trekt. De openbare scholen en universiteiten, samen met de mediaprostituees en Hollywood, hebben het Amerikaanse volk klaargestoomd voor het verlies van hun vrijheid.

Denk er eens over na. Hoeveel familieleden en vroegere vrienden heeft u die, als u niet “gevaccineerd” bent, niets met u te maken willen hebben, die u vertellen dat u egoïstisch bent en niet om anderen geeft, dat u het risico loopt anderen bloot te stellen aan dood en letsel door u niet te laten vaccineren? Dit is het verhaal van Big Pharma, en uw vroegere vrienden en familieleden geloven de zelfdienende, inkomstenverhogende leugens van Big Pharma en zijn immuun voor de bekende en gepubliceerde feiten waarmee u tevergeefs probeert hen vertrouwd te maken.

Kanker “kaapt” uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccins

Mensen die niet in staat zijn voor zichzelf te denken – de meerderheid van de bevolking – worden gemakkelijk gehersenspoeld en geïndoctrineerd. Het is geen bevolking die haar vrijheid kan verdedigen of een verantwoordelijke regering kan afdwingen. Het is een domme bevolking die zich keert tegen hen die hun vrijheid willen herstellen, niet tegen hen die hun vrijheid afnemen.

Desalniettemin zijn er een paar dappere artsen – Frontier Doctors, Doctors for Covid Ethics, Robert F. Kennedy Jr. en duizenden artsen en onafhankelijke wetenschappers (die geen subsidie krijgen van Big Pharma) – die de vrijheid verdedigen, omdat het de vrijheid is die zij verdedigen. Zij verdedigen een menselijke prestatie – het werk van een paar mensen – die eeuwen heeft geduurd, van Alfred de Grote in de 9e eeuw tot de Glorieuze Revolutie in 1680. Het feit dat de jeugd van tegenwoordig nog nooit van Alfred de Grote of de Glorierijke Revolutie heeft gehoord, toont aan hoezeer het onderwijs de verworvenheden van de westerse geschiedenis volledig heeft uitgewist. Amerika, of beter gezegd de gehele westerse wereld, heeft niet langer een bevolking die met westerse waarden is gecultiveerd.

Het was deze menselijke verworvenheid – een verantwoordelijke regering – waarop de grondleggers van de Verenigde Staten reageerden met de eisen van de Onafhankelijkheidsverklaring en de beschermingen van de Amerikaanse grondwet.

Het in diskrediet brengen van deze stichtingsdocumenten is decennia lang de voornaamste functie geweest van het Amerikaanse onderwijs. Vandaag zien we het resultaat: het Amerikaanse volk, en dat van de westerse wereld, heeft zijn vrijheid verkocht voor een “vaccin” dat de gezondheid schaadt en doodt, maar geen bescherming biedt tegen Covid.

________________________________________________________________

zie ook https://zlj13051967.wordpress.com/2021/12/22/satans-superrijke-elite-onder-leiding-van-klaus-swab-wil-het-nazi-rijk-herstellen/

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*