Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Toch dan maar de alfa/omega booster ?

Vanavond weer de Mark en Hugo show, alle theaters dicht, maar dit optreden gaat door en  volgens Hugo raken  we Covid 19 niet meer kwijt, prikken, prikken , prikken.
Ook als je niets mankeert, want je moet uit naastenliefde de ander beschermen, wat een waanzin! Wat een misselijk makende leugen, alsof je kinderen, die volgens de verhalen tot voor kort niet vatbaar zijn en niets doorgeven, moet beschermen, als je zelf ook niets mankeert.
Zie hier Hugo fanatiek op video, hij legt zich niet meer bij het recht van elk mens om niet gevaccineerd te worden  en zelfs soldaten van de luchtmobiele brigade zijn dezer dagen getraind om injecties te kunnen geven, geen hospiks dus, maar elite soldaten!!!
https://www.nu.nl/290574/video/de-jonge-ik-leg-me-niet-neer-bij-recht-om-nee-te-zeggen-tegen-vaccin.html

Het is hoog tijd, dat jullie iets gaan begrijpen van de alfa-omega booster, dwz. JHWH , de God van Abraham Isaak en Jacob, ons in Yeshua verschenen en die Zichzelf benoemt als “het begin en het einde”, de alfa en omega, de Alef en de Tav , respectievelijk de eerste en laatste letter van het Griekse en Hebreeuwse alfabet.

Zie Openbaring 22:13 en Jesaja 44:6 en 48:12. “Ik ben de eerste en de laatste, er is geen God buiten Mij” en dat zegt JHWH van Zichzelf ene Yeshua, die de verschijning van JHWH is in mensengestalte,  eveneens.
JHWH, de enige ware God, die ons in mensengestalte verschijnt als Yeshua en het oordel van de Tora, de doodstraf draagtvoor elk mens, die niet naar de Tora leeft en zo vergeving mogelijk maakt voor elk die zijn schuld belijdt en Yeshua volgt als rank aan de Wijnstok.

Hugo en Mark misleiden ons volk met al die andere letters als delta en omikron, letters die ingeperkt worden door de eerste en de laatste.
En dat heet dan nog christen ook……………………………,
ik noem dergelijke “christenen” christen-lijken.
Gesteund door de meerderheid van ons. parlement en koningshuis in hun crimineel beleid om de wereld tot een Nieuwe \Wereld Orde om te vormen naar marxistisch model.

Trek je vooral niets aan van de vele wetenschappers, die waarschuwen voor dit misdadige beleid en verzamel “wetenschappers” die zich politiek correct uitdrukken en jullie vertellen wat je horen wil, zodat de wereld aan het Covid19 infuus blijft hangen, ten prooi aan de Big Pharma en Klaus Schwab met zijn WEF.

Wetenschap is waarheidsvinding, maar daar zijn julllie niet in geïnteresseerd en ook niet in De Waarheid , dat is  Yeshua , de Weg, de Waarheid en het Leven,  Joh. 14:6
Niemand komt tot de Vader door Hem, dus vraag je af waar je dan eindigt.

Shalom aan alle oprechte waarheidzoekers,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat geven

60.000 wetenschappers en artsen ondertekenen de The Great Barrington Declaration tegen massale mRNA-vaccinaties

Great Barrington Declaration – Nederlands

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Toch dan maar de alfa/omega booster ?

 1. De profetieën zijn duidelijk! Heel duidelijk!
  Het wachten is op >
  Kronieken 7:14 En (als) Mijn volk, waarover Mijn Naam is uitgeroepen, in ootmoed buigt en bidt, en zij Mijn aangezicht zoeken, en zij zich bekeren van hun slechte wegen, dan zal Ík vanuit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.

  Dan wordt ingegrepen en zullen miljarden mensen hun dwalingen inzien. Maar dan is het te laat.
  Het Volk Israël, of wat er van over blijft, heeft feitelijk het eind moment in handen.

  • Hi Ton,
   Helaas is het slecht het overblijfsel van Israel,de Yeshua-belijdende Joden (incl. alle oprechte gelovigen vanaf Adam/Eva) verenigd met de Yeshua belijdende niet-Joden, wat de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua tegemoet leeft en in de “Dag des Heren”, op het toppunt van de eindtijd, Hem tegemoet gaat in de lucht en neerdaalt om met Hem te zijn /te regeren in dat hemels Koninkrijk wat op aarde dan neerdaalt..
   Het eindmoment/de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua was en is en zal in de handen van JHWH zijn, gelukkig maar, het loopt onze hemelse Vader nooit uit de hand.
   Hoor weer graag van je, hier en/of per telefoon.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vier × een =