Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

PCR test ongeschikt verklaard en in USA verboden per 1-1-22

CDC geeft toe dat de Covid-pandemie het gevolg was van een ongeschikte test

met dank overgenomen van
https://dissident.one/2021/12/29/25922/

Stilzwijgend, zonder aandacht van de media, heeft het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) het PCR-proces ingetrokken als een geldige test voor het opsporen en identificeren van SARS-CoV-2, meldt Paul Craig Roberts.

“Na 31 december 2021 zal CDC het verzoek aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) intrekken voor toestemming voor noodgebruik (EUA) van het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, de test die voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2020 voor de detectie van alleen SARS-CoV-2.”

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

CDC geeft toe dat ze de griep hebben geteld als Covid-gevallen … Aantallen grotendeels opgeblazen

De CDC geeft toe dat de PCR-test geen onderscheid kan maken tussen SARS-CoV-2 en griepvirussen

CDC trekt aanvraag bij FDA voor gebruik PCR-test in

Ik meldde enkele maanden geleden dat de “gezondheidsautoriteiten” tot dit besluit waren gekomen, maar de uitvoering ervan uitstelden tot eind 2021. Zij hadden de neptest nodig om de angst gaande te houden om zoveel mogelijk vaccinaties, en dus zoveel mogelijk winst, te behalen.

Het is buitengewoon dat de intrekking van de test door de CDC geen aandacht kreeg van de media of politici.

Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van het PCR-proces, zei enkele jaren geleden dat “de PCR een proces is. Het vertelt je niet dat je ziek bent”. Het was nooit bedoeld als een Covid test.

Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR-test, Kary Mullis, over een pandemie

Dr. Pascal Sacre, de beroemde Belg die gespecialiseerd is in kritieke zorg, zei dat het RT-PCR-proces werd misbruikt en toegepast als een meedogenloze en opzettelijke strategie om de schijn van een pandemie te wekken op basis van neptestresultaten en niet van echte Covid-patiënten, met als doel de mensenrechten en de grondwettelijke rechten van de burgers te schenden.

Zoals ik consequent heb gemeld, werd de PCR-test opzettelijk uitgevoerd met hoge cycli waarvan bekend was dat ze vals-positieve resultaten opleverden. De meeste van de vermeende “Covid gevallen” waren niets anders dan opzettelijke verzinsels. Ziekenhuizen maakten deel uit van het bedrieglijke bedrog, omdat zij door financiële beloningen werden gestimuleerd om praktisch alle sterfgevallen als Covid-doden te melden. Dit was gemakkelijk te doen omdat elke persoon die, door welke oorzaak dan ook, stierf een PCR-test kreeg die tot 97% vals-positieve resultaten oplevert en daardoor als een “Covid-dode” werd bestempeld.

De vraag voor de wereld is of de “gezondheidsautoriteiten”, die in werkelijkheid alleen maar de handlangers zijn van de winsten van Big Pharma, zoals Robert F. Kennedy Jr. heeft bewezen, de politici en de liegende media verantwoordelijk zullen worden gehouden voor de verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door het “vaccin” zelf, voor de verloren en gesloten bedrijven veroorzaakt door de zinloze lockdowns, en voor de buitengewone schendingen van de Wetten van Neurenberg door de verplichte vaccinatie.

De mensen in de wereld moeten begrijpen dat de georkestreerde “Covid-pandemie” de gruwelijkste massamisdaad is die ooit in de geschiedenis van de mensheid is gepleegd. Het was het “Vrije Westen” dat deze afschuwelijke misdaad organiseerde en pleegde.

De mensen die Fauci vertrouwden, die Biden vertrouwden, die het medisch establishment vertrouwden en die de media vertrouwden, hun leven is geruïneerd.

Zal de mensheid te dom zijn om het bedrog en de gevolgen voor de mensenrechten en de vrijheid van de mens te begrijpen? Zullen zij blijven vertrouwen op autoriteiten en media die hen misleidden met een gecontroleerd verhaal dat vereiste dat alle echte deskundigen het zwijgen werd opgelegd en werden gestraft? Zo ja, dan zijn zij effectief tot slaaf gemaakt.

__________________________________________________________________

Zie ook:

https://www.frontnieuws.com/covid-zwendel-spat-uit-elkaar-het-is-voorbij/

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*