Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

DVD "Islam en waarheid" beschikbaar voor iedereen!

DVD “islam en waarheid” beschikbaar voor iedereen! Vanaf begin nov. 2010  wordt de film uitgebracht als internationale versie, Nederlands gesproken, ondertiteld in Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans.

Klik door op deze link voor alle info en 5 minuten pilot voor eerste indruk:  http://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/
De  reacties van degenen, die de DVD nu gezien hebben , zijn zeer positief, zie o.a. RD recensie donderdag 10 juni.
Dinsdag 15 juni op Family7 tv, 21.30 “live op 7” bespreken we de film, met  Cees Rentier, dir. van Ev. en moslims te Amersfoort, zie www.family7.nl
Dagblad Trouw heeft een interview toegezegd, de journalist is de DVD nog aan het bekijken, hoop er morgen meer van te horen.

Mag ik iedereen vragen, deze info  (http://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/) rond te sturen in eigen en verwante netwerken? De omroepen hebben allemaal geweigerd de film uit te zenden, ze wilden de DVD niet eens zien; alleen de EO en Family 7 hebben de 5 min. pilot bekeken, EO wilde niet uitzenden.
Maar de DVD is inmiddels aan EO en Family 7 gestuurd, dus nu weet men precies wat er op staat en kan er als nog besloten worden de DVD uit te zenden; het verzoek daartoe is gedaan, dus wie mee wil en kan bidden hiervoor, wordt zeer gewaardeerd daarin.
Het zou natuurlijk vanzelfsprekend moeten zijn, maar als het gebeurd als gebedsverhoring, nog beter.

Vraag uw lokale omroep om de DVD uit te gaan zenden, gewoon even zelf de DVD via  een gift op de website bestellen (1 voor uzelf en 1 om aan de lokale omroep of een  persoon/organisatie met  uitzendmogelijkheden) en het effect kan groot zijn.
Zeker met de mogelijkheid tot nagesprek, in uw omgeving of op deze website.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr.pastor)

PS reken een week nadat uw gift is binnengekomen bij ons voor ontvangst; mocht het langer duren, mail even, soms ontbreekt het adres en dan kunnen we weinig doen, dus zorg dat uw adres op uw overschrijving staat!! Meestal is dat ok en staat het volledige adres in uw standaard verwoording op uw overschrijving, maar soms staat er alleen naam en woonplaats en ontbreekt de straat, dus graag even in de gaten houden.

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to DVD "Islam en waarheid" beschikbaar voor iedereen!

 1. Op 20 juni 2010 @ 16:41 schreef Jochanan Castelijn

  Beantwoorden

  Sjalom Ben,

  De video is zeer de moeite waard!
  Kan ik hem 5x kopiëren en uitdelen, met jouw blaadjes info erbij. Men kan je werk steunen en weten waar je voor staat.

  In Hem verbonden,
  Jochanan

  • Op 20 juni 2010 @ 22:04 schreef torayeshadmin

   Beantwoorden

   Bedankt Jochanan en goed idee om em uit te gaan delen.
   Maar we houden wel vast aan het idee, om niet te kopieren, dus met alle plezier stuur ik je er 5, dan zit er ook een hoes om met tekst en infoblad.
   Stuur maar even een mail met adres, gift naar vermogen is uiteraard gewaardeerd en wellicht doen de ontvangers van de DVD wat aan financiele steun als ze het infoblad lezen.
   Baruch HaShem,
   Ben

 2. Pingback: Islam en Waarheid | Het Vrije Woord

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*