Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Mobama bleef moslim tijdens lidmaatschap van "Baptistenkerk" !!

Lees hieronder hoe iemand met 4 getuigen vaststelde, dat Mohbama moslim was, is en blijft.
“A Truth to Know”

I called The United Church of Christ in Chicago, Illinois, where Senator Obama is a member. I doubted that he was indeed a Christian for if he were Muslim and left the religion of Islam, according to Islamic law, he would be subject to a death warrant by Islam itself. Many such murders take place around this world to Muslims who have left Islam. However in this case the Muslims are joyously happy to think that we would have a Muslim President in the White House. Obama is deceiving America. Muslims would not be endorsing a Muslim who left Islam to become a Christian.

It is important to note that I had four witnesses to this conversation with Obama’s church on the phone. The dates and time and the length of conversation can be verified by phone records.

The following is the conversation I had with the church regarding membership in the church.

“My name is Usama, and I am from Egypt. I want to join the church.” “I need to ask you some questions please.”

They connected me to the membership department. I proceeded to ask questions that only a Muslim would ask. “What is the difference between Baptist and your church?”

She answered, “We believe exactly what Baptists believe.”

My second question was, “How big is your church and what kind of church is it?”

Her answer was, “We are a Black African American church and we have 6000 members. I asked her, “Do I have to attend Sunday school classes and other meetings to be a member?” She said, “No, that is not necessary.” I asked, “Do I have to be baptized to join the church?” Her answer was “NO.”

I asked, “Do I have to give money to join the church?” She answered “NO.” I went on to ask her how do I join the church?…she replied, ” You need to attend two Sunday school membership classes in a row and then you need to walk the aisle.”

I said, “That sounds easy.”  “Now one last question please.”

“IF I AM A MUSLIM AND I BELIEVE IN PROPHET MOHAMMED, PEACE BE UPON HIM, AND I ALSO BELIEVE IN JESUS, PEACE BE UPON HIM, DO I HAVE TO GIVE UP MY ISLAMIC FAITH TO BE A MEMBER IN YOUR CHURCH?” SHE REPLIED, “NO, WE HAVE MANY MEMBERS IN OUR CHURCH WHO ARE MUSLIM. “I ASKED HER, “IS THAT HOW SENATOR BARACK HUSSEIN OBAMA BECAME A MEMBER OF THE CHURCH?” THERE WAS A DEAD SILENT MOMENT.  AND THEN I SAID THAT I KNEW HIS FATHER AND STEPFATHER ARE MUSLIM: HIS GRANDFATHERS AND GRANDMOTHERS ARE MUSLIMS: HIS UNCLES AND AUNTS, NEPHEWS AND NIECES AND COUSINS ARE MUSLIM. EVERYONE IN HIS FAMILY IN KENYA ARE MUSLIMS.

She replied to me, “I am sorry I cannot answer this question for you.”  I could sense she was uncomfortable to go on further with me. I ended the conversation by saying to her, “YOUR CHURCH HAS DONE GREAT HARM TO THIS COUNTRY BY COVERING A WOLF IN SHEEPS CLOTHING, AND THAT WOLF IS SENATOR BARACK HUSSEIN OBAMA.” End of phone call………..

I ASK YOU FOR YOUR IMMEDIATE ATTENTION OF THIS FRAUD TO THE PEOPLE OF THE UNITED STATES OF AMERICA….

Please let as many people as you can know about this information.

Usama K. Dakdok   usama@thestraightway.org

I appreciate your concern. I would like to clarify that I did indeed place the call to Trinity United Church of Christ.

With all respect, there are some false emails circulating over the internet but I feel that I can give enough evidence to back up my statements.

Following are a few of the most important points I have to make on this subject of Obama and his church. You may also view the videos in the multimedia page on this site.

Some Facts about Obama in simple words.

1. He was born from Muslim blood. (Which in Islam makes him automatically a Muslim)
2. He was educated in a school where as Muslim he was educated on Islam for a minimum of two hours weekly.
3. For a better education he attended a Catholic school, which many Muslims do.
4. He had nothing to do with Christianity until he married his wife.
5. He joined a cult church, a non-Christian church.

a) The church teaches separatism (black and white)
b) They teach black theology, not Christ Theology
c) The church honors and respects Islam and Muslims to the point they welcome Muslims to be members of the church and gave Louis Farrakhan an award for being the man who will unite the true Christian to the true Muslim to the true Jew. WHAT A CHRISTIAN CHURCH!
d) Why would Obama leave Islam to join such a church? He joined skillfully to cover-up, knowing that a Muslim in America would have little chance to become a senator or the president.
e) When you believe in Mohammad you deny Christ.

6. He never denounced Islam or Mohammad or the Qur’an.
7. There is no record that he was baptized.
8. From his own words, we can judge him, for he made fun of Christianity, the Bible, Old Testament and New Testament, which proves he is not a Christian.
9. When a Muslim leaves Islam to Christianity, there would be a 100% fatwa (decree for him to be killed) issued against his life.

a) A Fatwa has never been issued on Obama. But the opposite is true, for the Muslim world is endorsing and supporting him.  This includes Louis Farrakkan’s endorsement.  Some may say that Obama has distanced himself for his radical minister and from Louis Farrakkan but my response is very simple, it is an act because he, his pastor , and Farrakkan, know if he does not say that. he will lose the vote of the rest of the country.
b) He was welcomed to Kenya as a Muslim hero recently.
c) Muslims in America support him, even financially “One dollar for one nation under God “(Allah).
d) As a senator, he has and continues to employ members of The Nation of Islam.  Cynthia K. Miller was the treasurer of His U.S. Senate campaign.  Jennifer Mason is Obama’s director of Constituent Services in his U.S. Senate office and is also in charge of selecting Obama’s senate interns. – (debbieschlussel.com)

10. His agenda for the Whitehouse clearly shows he is Muslim.

a) Remove our army immediately from the Middle East.
b) He sits and eats dinner with Muslim jihadist.
c) Removing the idea of the use of nuclear weapons in any circumstance.
d) Passing a hate crime bill that will silence anyone who speaks against Islam.

11. His stance on the issue of gay marriage and abortion proves he is not a Christian.

Please pass this information around to your friends and endorse me before the media, such as Sean Hannity hannity@foxnews.com , and others whom you feel care about our country.

God bless,

Usama Kamel Dakdok

item2a1a1a

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Mobama bleef moslim tijdens lidmaatschap van "Baptistenkerk" !!

 1. Ik weet niet goed hoe dit te beoordelen. Ik denk dat de moslimopvoeding bij Obama nog diep zit. Tenminste, je kunt dat zien aan zijn politieke activiteiten welke heel opmerkelijk, zoniet gevaarlijk zijn. Een korte opsomming:
  1/ Zijn administratie richt een speciale Muslim Department op, die in direct contact staat met het Witte Huis. Is bedoeld als een handreiking naar de onbegrepen moslims in US.
  2/ Ter beveiliging zijn er op vliegvelden in de US bodyscans geplaatst, waarbij heel het lichaam wordt gecontroleerd via een scan. Mensen worden naakt gezien. Dit is in tegenspraak met het moslimgeloof. Raad eens wat: moslims hoeven hier niet aan ‘blootgesteld” te worden, zij worden nog handmatig gefouilleerd. Deze bodyscans waren er toch speciaal geplaatst wegens moslimterorrisme?
  3/Obama begint zijn presidentschap met een ronde door het Midden-Oosten. Hierbij verontschuldigt hij zich keer op keer voor de buitenlandse politiek van Amerika, zegt dat Islam een religie van vrede is, zegt dat Amerika de grootste populatie van moslims heeft in de Westerse wereld (is dat iets om trots op te zijn?) en last but not least: hij buigt voor koning Abdullah van Saudi-Arabie!!!
  4/ Hij bemoeit zich met de Ground Zero Mosque, terwijl dat feitelijk niets met de landelijke politiek te maken heeft. Hij spreekt zich uit voor de bouw, aangezien het legaal is. Hij zegt pal te staan voor godsdienstvrijheid. Wel, that’s not the issue!!! Het gaat om de fatsoenlijkheid en het rekening houden met de gevoelens van zoveel New Yorkers. Bovendien zijn de uitspraken en de boekhouding van FEisal Abdul Rauf, de initiatiefnemer, niet het toonbeeld van een pro-westerse houding. De achtergrond van deze Rauf en zijn vrouw en alle betrokkenen bij deze moskee is ronduit crimineel en staatsgevaarlijk!
  5/ Obama heeft het healthcare programma er doorheengeloodst, waardoor de US de grootste staatsschuld in de geschiedenis van haar bestaan heeft gekregen. En dat midden in een absolute crisis!!! Ik ben opzich wel voor zo’n systeem, maar doe dit niet in een crisis en doe dit stap voor stap. Het punt is dat Amerika nog nooit zo kwetsbaar is geweest. Dat zet je toch aan het denken over de ware bedoelingen van Mobama.
  6/ Last but not least: een absurde wapendeal met Saudi-Arabie van 60 miljrd dollar!!! Welke fantast verzint dit? Zogenaamd om de stabiliteit in de regio te “herstellen” want Iran is in opmars. Waarom heeft Obama het raketschild in Oost_Europa dan weggehaald? Waarom heeft Obama de landingsbasissen in Turkije en Saudi-Arabie opgegeven?

  Ervan uitgaande dat Saudi-Arabie de grootste financier is van de verspreiding van het islamitisch radicalisme, waarom zou je uberhaupt zaken doen met zo’n land? Waarom uberhaupt zaken doen met landen waar geen democratie is, de mensenrechten dagelijks worden geschonden, met name die van vrouwen en kinderen, geen vrijheid van godsdienst is, mideleeuwse straffen worden uitgevoerd en ga zo maar door? Waarom uberhaupt onderhandelen met deze landen in de VN, die altijd samenzweren in de OIC en zo het grootste blok in de VN vormen? Notabene de VN, een organisatie die zou moeten staan voor mensenrechten, vrijheid en democratie. Schande!!!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*