Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

666, zoals in de grondtekst staat, de antichrist, wie is dat?

Zie op deze link de uitstekende uitleg van ex-moslim Wahid Shoebat.
De tekens, die men in de grondtekst voor de cijfers 666 vertaald, dienen als een arabisch woord te worden gezien, wat elke moslim kent: “bismillah”, in de naam van Allah, en dan gevolgd door 2 gekruiste zwaarden.
En dat klopt perfect met de definitie van de antichrist in de Bijbel in  1 Joh.2:22, waar staat, dat de antichrist  de leugenaar is, die  loochent dat Yeshua de Mashiach is! Dit is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent. Een ieder, die de Zoon loochent, heeft ook de Vader niet. Wie de Zoon heeft, heeft ook de  Vader.

Vanuit de islam gezien, is de grootste zonde voor een mens, dat hij aan Allah (de koranafgod) een metgezel of genoot, laat staan een zoon, toeschrijft en zo iemand komt volgens de islam voor eeuwig in de zeer sadistische martelhel van de islam.
Dat geldt dan dus voor alle  2 miljard christenen, het is maar dat u het weet. Allah en de islam als systeem is dus de antichrist ! De koran is het papier geworden woord van Allah volgens de moslims, de ultieme onveranderlijke waarheid en zo de antichrist in papiervorm.

Zie ookhttp://tora-yeshua.nl/2009/08/mohbama-islam-de-antichrist/ met de vraag, of Mohbama de antichrist zou zijn. In combinatie met dit artikel hier interessant, want Mohbama gebruikt dan op zijn minst de islam als bindmiddel, als machtsfactor, om zijn eigen NWO macht te realiseren samen met de overige netwerken.

Ook Franklin ter Horst ondersteund deze gedachte, zie http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2001-09-2010.htm

Gelukkig weten we vanuit de Bijbel: de Ene ware God, de God van Abraham, Isaak en Jacob heeft in Yeshua alle mensen lief, zie hoe je Hem leert kennen op http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/ en ook moslims, die erkennen dat ze op een doodlopende weg zitten, zijn bij de Ene ware God welkom in en door Yeshua.

Die in de hemel zit, spot met al die menselijke pogingen om de macht te grijpen en Hij stelt Zijn eigen Koning, Yeshua ha Mashiach ben David te Yerushalayim. (Psalm 2)

Shalom, Ben

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to 666, zoals in de grondtekst staat, de antichrist, wie is dat?

 1. Exact en mooi verwoord door onze broeder Shoebat!

  Zoals ik hem heb mogen leren kennen, via het internet,
  in het dagelijks leven een vrolijke verschijning deze man.

  Met vriendelijke groet,
  johan van den top

 2. Ik heb hier iets anders ook in gezien. in Opb. 13:18
  Als je de hebreeuwse letter voor zes neemt, de Waw (Zie website) Er word een mens mee aangeduid. Waw = 6 maar betekent ook mens en betekend ook gehaakt. Dus een persoon is een Waw plus het nummer van het beest is nomaals 3 x Waw. Met 4 x Waw maak je een hakenkruis.

 3. Pingback: 6 6 6 begint in 2013, over anderhalf jaar dus al ! NWO inclusief islam. | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*