Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Protestbrief tegen koran wegens vermoorden van christenen, nu in Iran pastor Yousef Nadarkhani, bij elke moskee: teken mee. Update!

Groot Nieuws Radio op 1008 AM of via http://www.grootnieuwsradio.nl/luisteren besteed opnieuw aandacht aan deze actie: do.middag, 23 febr.  van 17.10-17.20 in gesprek met Jubilee Campaign, die al een handtekeningactie voerde, dus daaraan kan iedereen meedoen, zie  http://www.redyousef.nu/nl/teken-de-petitie

Deze brief a.u.b. uitprinten en  bij de plaatselijke moskee aanbieden a.s. vrijdag; zet het aanbieden van deze brief zo mogelijk op video of foto en stuur die op naar “contact” op deze site.

Als je niet weet of er een moskee in de buurt is, kijk dan even op http://www.moskeewijzer.nl/
Iedereen , die voor pastor Yousef Nadarkhani e.a. wil opkomen, kan meedoen, organiseer een groepje, bid voor deze actie en voor  Yousef en  Asia e.a., zodat er een breed
protest naar de ambassade van Iran kan.
U kunt nu direct al hieronder reageren graag met uw reactie, moslims en niet-moslims, gelijk doen! De brief is voor moslims gemaakt, maar iedereen kan, los van de brief, met vermelding van de kerk of synagoge die men bezoekt , reageren natuurlijk, dan zien we ook hoeveel er zich in joodse en christelijke kring dan wel in seculiere verbanden druk maken over deze gang van zaken!
Maak de aktie bekend in heel uw kennissenkring en vraag er  op shabbath en zondag aandacht voor in kerk en sjoel en natuurlijk bij uw politieke partij: bidden, handtekeningen, brief aanbieden bij moskee  en Iraanse ambassade.
Reageer massaal, volg de meerderheid in de 2e kamer, die eindelijk ook es een protest liet horen tegen iemand als  sjeik Al Haddad, die  de letterlijke uitvoer van de islam leert.
Ook liberale moslims waren daar zeer ongelukkig mee, zoals in het programma  De Halve Maan bleek; uiteraard stuur ik hen een mail over deze actie.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Geachte islam-medelanders,

U belijdt in ons land met vrijheid van religie de islam in ruim 600 moskeeen.
Dagelijks worden er niet-moslims vermoord in landen als Nigeria, Soedan, Irak, Iran, etc. omdat men in de koran en ahadith leest, dat moslims wereldwijd moeten heersen en het kalifaat moeten vestigen, zodat overal de sharia als wet geldt ipv. de nationale wetten.
In Iran wordt dat dezer dagen  duidelijk gemaakt, door veroordeling tot de doodstraf, omdat pastor Yousef Nadarkhani  zich niet wil bekeren tot de islam.
Wat vindt u daar van ? Bent u bereid om daar tegen te protesteren en te erkennen, dat koranteksten als soera 9:5,14, 29, 123  geschrapt dienen te worden, omdat ze aanzetten tot moord op de niet-moslims?
Vindt u ook niet, dat u met de vergaande vrijheid, die u hier heeft met een leer als de islam, die uiteindelijk alleen maar genoegen neemt met de onderwerping van alle andere religies en ideologieen, u verplicht bent tot een  zo scherp mogelijk protest gericht aan de Iraanse ambassade?
Want deze moordpartijen worden niet door een paar gekken bedacht, die de islam  als “vreedzame religie” misbruiken, nee, het gaat veel dieper.
Deze moordpartijen kan men zich permitteren, omdat ze in de islambron worden geleerd en we komen er alleen vanaf, als u bereid bent, de haatteksten uit de koran en ahadith te schrappen en als u bereid bent het voorbeeld van Mohammed niet langer te volgen in deze moordpartijen.
Ja, het is ons bekend, dat er tal van scholen, richtingen en culturen zijn in de islam, maar men leest wel allemaal dezelfde bronnen, koran, ahadith, sharia en volgt het voorbeeldleven van Mohammed.
En binnen dat kader kunnen dus niet-moslims vermoord worden, wat gelukkig weinig van de 1,3 miljard moslims doen, maar als 1% de leer toepast zoals er staat, hebben we meer dan genoeg problemen!
Als u die kwalijke teksten toch niet toepast, kunt u er net zo goed  afstand van nemen, dat zou het beeld van moslims in Nederland zeer ten goede komen.
Gelukkig gaat het in Nederland goed sinds de moord op Theo van Gogh, maar onze AIVD  acht het nodig, om miljoenen te besteden aan extra beveiliging voor mensen als destijds Ayaan Hirsi Ali en nu ook nog Geert Wilders en diverse leidinggevende politici tegen mogelijke aanslagen door islamterroristen.
Dat zou u niet moet willen, als u oprecht vreedzaam wil samenleven en we roepen u op dit uit te spreken in een protest, zonder taqiya, gewoon als verstandig mens, als medelander, bijvoorbeeld als volgt:

Ondergetekende, met naam en mailadres en naam  moskee die ik bezoek, verklaart:

1. hoewel  er  diverse koranteksten zijn en uitspraken van Mohammed en ahadith, die oproepen tot  het verdrijven van niet-moslims in jihad met moord als ze geen
moslim willen worden, neem ik daar afstand van en erken dergelijke oproepen niet.
2. de doodstraf op pastor Yousef Nadarkhani is schandelijk, gewoon moord en het feit, dat hij geen moslim wil worden, is zijn prive zaak; hij mag op geen enkele wijze
gedwongen worden, laat staan gevangenisstraf of doodstraf krijgen.
3. Hetzelfde geldt voor  de christen Asia Bibi, die in Pakistan volkomen onterecht op de doodstraf wacht: ik maak daar groot bezwaar tegen en ze dient onmiddellijk vrij
gelaten te worden en   100%  bescherming te krijgen van de overheid tegen moslims, die haar dan buiten de gevangenis willen vermoorden.
4. ik zal deze brief aan al mijn mede-moslims, die ik ken, doorsturen
5. op www.tora-yeshua.nl  ga ik onder deze verklaring mijn naam, mailadres en moskee, waar ik heen ga zetten in de komende week, zodat duidelijk wordt, hoeveel van de
ruim 1 miljoen moslims in Nederland er zo over denken als hier verwoord.
Ik begrijp, dat ik natuurlijk  bij mijn reactie op de website aanvullend commentaar kan geven

Met dank voor uw medewerking en hulp in deze aktie<
Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)
www.tora-yeshua.nl

NB: ook ieder ander kan hieronder reageren met een eigen protesttekst, stuur deze link rond, vooral in uw synagoge en kerk !

Navigeer naar andere artikelen

14 Responses to Protestbrief tegen koran wegens vermoorden van christenen, nu in Iran pastor Yousef Nadarkhani, bij elke moskee: teken mee. Update!

 1. En wat moet ik hiervan denken?

  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/420007/raad-van-kerken-wil-samen-optrekken-met-moslims.html~reacties

  Raad van Kerken wil samen optrekken met moslims
  AMERSFOORT – Het beeld van de Islam moet betrouwbaarder worden weergegeven. Dat vindt de Raad van Kerken in Amersfoort, die dat punt heeft opgenomen in de plannen voor de komende vier jaar. De raad gaat daarvoor samenwerken met het Contactorgaan Moslims en Overheid.

  Een van de acties is een ‘solidariteitswandeling’ in mei in Utrecht, langs zowel christelijke, islamitische als joodse godshuizen.

  De Raad van Kerken wil laten zien dat christenen en moslims samen kunnen optrekken en dat beide de democratie steunen.

 2. The Lord is my shepherd
  ,,He leadeth me beside the still waters.,, Psalm 23.2

  • Hi O.Nauta, doe je mee met de actie? Print uit die brief en uitdelen aan de moskeeen ter plekke, hoor graag hoe de respons is.
   Juist om dat onze Vader onze Herder is.
   Shalom,
   Ben

 3. Het bloed (niet het woord) der martelaren is het zaad der kerk.
  Wie zijn leven liefheeft, zorgt dat het verloren gaat.
  En niet door kracht nog door geweld, maar door mijn Geest! zegt de HERE der heerscharen. Wie zijt gij grote berg? Voor het aangezicht van Zerubbabel wordt gij een vlakte; hij zal de gevelsteen naar voren brengen onder het gejubbel: heil, heil zij hem! Want zo zegt de Here HERE, de Heilige Israëls : Door bekering en rust zoudt gij verlost worden, in stilheid en vertrouwen zou uw sterkte zijn,- maar ij hebt niet gewild en verder in Jes.30:15-17.

 4. Ik ondersteun deze actie uiteraard van harte, dit is mij uit het hart gegrepen. Laat een ieder geloven wat hij wil, zonder elkaar het leven zuur te maken laat staan dat er vervolgt, geplunderd en gemoord wordt.

  Shalom,

  Paul Jansen

  • Ok Paul, bedankt; ik ga vandaag bij alle 7 moskeeen in Amersfoort deze brief afgeven, als iedereen het doet in het hele land, dan hebben we zo alle 600 moskeeen op de hoogte gebracht.
   Shabbath shalom,
   Ben

 5. Op 1 maart 2012 @ 00:42 schreef Reinier

  Beantwoorden

  Helaas zien we van de islam zoveel moordpartijen, oorlogen en onderdrukking van andersdenkenden. Laat het toch gestopt worden voordat we ook hier al die ellende krijgen en de moordpartijen waar we steeds van horen (en die we niet te horen krijgen!)doorgaan. Politici..! waar zijn jullie? Media?

  • Hi Reinier,
   De meeste politici zijn niet thuis bij dit probleem, politiek correcte bende. Maar er zijn uitzonderingen en Joel Voordewind maakt zich aardig druk voor Yousef, dus dat kunnen we waarderen.
   En jij kunt zelf meedoen met onze actie, bidden, handtekening, brief naar moskee brengen.
   Shalom,
   Ben

 6. Ik heb vanmiddag een mail naar de Iraanse ambassade bij de UN gestuurd om te eisen dat ze de pastor Yousef onmiddelijk vrij moeten laten. Ik hoop dat meer mensen deze actie opvolgen!
  E-mailadres: iranun@.int

  • Hi Paul, goeie zaak; uiteraard stuur ik ook nog een mail, namens Tora-Yeshua, vanuit de actie, die we voeren. Dus graag iedereen actief, stuur de brief naar de moskee in uw buurt, blijf bidden en reageren.
   Shalom,
   Ben

 7. Ik keur het vermoorden van Yousef Nadarkhani en andere christenen volledig af. Moslims moeten leren respect te tonen voor andersgelovigen. Ik heb een moslimvriend en hij toont respect voor mijn geloof in Yeshua Ha Mesjiach. Ook heb ik respect getoond voor zijn geloof en opvattingen. We maken geen ruzie. Ik had wel de moed hem te kunnen vertellen over Jezus die zoveel voor ons betekent. Hij luistert aandachtig en ik toonde hem aantal teksten uit de Bijbel. Het was zo fijn om te zien dat hij heel open staat voor de Heer. Ik heb elke dag gebeden voor hem en andere moslims die in de buurt wonen. Beste Ben, ik zal in geval jouw brief aan anderen doorsturen. Als mijn vriend langskomt, zal ik hem vertellen over de inhoud van je brief.

  De situatie in Syrië is niet zo best. Voor degene die meer wil weten over Syrië, zijn er twee artikelen op mijn blog te lezen over de situatie in Syrië. Een heel ander verhaal, dus. Hou er rekening mee dat de Syrische rebellen helemaal GEEN vrijheidsstrijders zijn, zoals de media beweren. In werkelijkheid zijn ze radicalen die niet alleen Bashar al-Assad weghebben, maar ook alle christenen willen uitroeien!!

  • Helemaal eens Paul, men probeert de Moslimbroederschap aan de macht te helpen, dat komt de NWO blijkbaar beter uit.
   Heel goed, dat je onze brief met je moslimvriend bespreekt, vraag of hij hier onder dit artikel wil reageren, dan kan hij laten zien, wat moslims als hij er van vinden en ook van de koranteksten , die de moord op Yousef legitimeren voor moslims.
   Shalom,
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*