Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Enquete M.de Hond: Nederlandse volk is de islam spuugzat ! Nu er nog naar handelen.

Met dank overgenomen van  http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/6819-wilders-na-islam-onderzoek-qnederland-heeft-genoeg-van-de-islamq.html

Wilders na islam-onderzoek: “Nederland heeft genoeg van de islam”

Nederland heeft genoeg van de islam. Ruim drie kwart van de Nederlanders (77 procent) vindt de islam geen verrijking voor ons land. Ruim twee derde – 68 procent – vindt dat er inmiddels genoeg islam is in Nederland. Opvallend is dat stemmers van alle partijen (van PVV tot VVD, CDA, D66, PvdA, SP en 50plus) in meerderheid deze mening delen.

Een onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van de PVV, onder een representatieve steekproef van ruim 1900 mensen, brengt dat aan het licht.

Ook de andere cijfers zijn opvallend:

Een meerderheid – 55 procent – is voor een immigratiestop uit islamitische landen.
63 procent zegt: geen nieuwe moskeeën.
72 procent is voor een grondwettelijk verbod op de sharia in Nederland.
64 procent vindt dan Nederland er niet beter op is geworden door de komst van immigranten uit islamitische landen

Bijna driekwart – 73 procent – van alle Nederlanders ziet een relatie tussen de islam en de recente terreurdaden in Boston, London en Parijs.

PVV-leider Wilders: “De resultaten zijn glashelder. Nederland heeft genoeg van de islam. De meerderheid wil geen nieuwe immigranten uit islamitische landen, geen nieuwe moskeeën, vindt de islam geen verrijking voor Nederland en zegt: genoeg is genoeg. Ik zal het kabinet met deze feiten confronteren en eisen dat we de islamisering van Nederland nu eindelijk stoppen. Er is lang geroepen dat anti-islam-ideeën extremistisch zijn. Nu blijkt dat ze gedragen worden door de meerderheid van ons volk!”

Voor het onderzoek van Maurice de Hond   http://www.pvv.nl/images/stories/Reactie_op_Islam_in_Nederland.pdf

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21613784/__Stop_bouw_moskeeen__.html

Commentaar:

De gemiddelde Nederlander heeft de islam eindelijk door en spreekt zich er ook over uit, zij  het anoniem  in een enquete.
Van Mohbama mag dat helemaal niet, die heeft een wettelijk verbod in gesteld om kritisch/negatief over de islam te spreken en bovendien naar alle  moslimgemeenschappen ambtenaren gestuurd om ze  in deze nieuwe wet voor te lichten, zodat ze gelijk naar de rechter kunnen rennen.
Ik ben benieuwd of deze meerderheid zich ook uit in politieke keuzes,  PVV is de enige partij, die echt wat deed en doet tegen de islamisering,  de rest is “zum kotzen” en vooral die zgn. christen-lijken partijen.
Die weten nl. heel goed hoe  medechristenen uitgemoord en verdreven worden in islamlanden en bovendien weten ze vanuit de Bijbel dat men in de islam de duivel zelf volgt.
Maar krachtig waarschuwen, ho maar, de CU stelt bij voortduring: “de islam is een gelijkwaardige religie in ons land” , het CDA werft moslims als leden om uit hun diepe dal te komen en de SGP zegt vrnl. op papier wat in de zin van islamkritiek.

En  de bijna 20 chr. organisaties, die van uit ons land onder moslims het evangelie brengen in binnen- en buitenland blijken allemaal te laf te zijn om zelfs maar een gesprek te hebben over het thema “dezelfde God  in Bijbel en koran of juist niet”.
Op geen enkele website van deze 20 organisaties wordt de islam ontmaskerd als  een totalitair en duivels systeem, Mohammed als zeer valse profeet, moordenaar, polygamist, pedofiel, manipulator  met daaraan parallel natuurlijk een duidelijke evangelieverkonding met liefde voor de moslimmedemens.
De enige gemeentes ,die dat wel doen op tora-yeshua.nl zijn de Tora- Yeshuagemeentes.

Na een belofte  om te proberen tot zo’n gesprek te komen van een paar van deze 17 organisaties kwam men daarop terug. Vervolgens heb ik ze allemaal per mail uitgenodigd en dat leverde slechts  2 toezegging op, 5 weigeringen en 10 organisaties, die niet reageerden binnen 1 week met enige response.
Men is te laf om een standpunt over de islam onderling in gesprek te hebben , om een standpunt in te nemen, laat staan dat te publiceren.
Dat ga ik dan binnenkort doen, zover ik die standpunten ken.
Dan weten de goedwillende mensen , die deze organisaties steunen, ook wat ze steunen en met deze info heeft u vast enig idee. U kunt de organisatie , die u steunt natuurlijk vast zelf een mail sturen, met de vraag welk standpunt men heeft en waarom dat niet duidelijk gecommuniceerd wordt op website , via nieuwsbrief e.d.

Op  mijn verzoek “ronde tafelgesprek” met als thema: gaat  het om “dezelfde God ” in Bijbel en koran of juist niet?”  reageerde men als volgt:

Geen reactie :  10 stuks:  EO (Arjan Lock)  / Evangelie en Moslims ( Rentier/Takken)  /Transworld Radio (Martin van Meerveld)  / WEC  /  OMF  /
Evangelische Alliantie  (EA, Jan Wessels)  / St Gave ( E.Poppe)  /Open Doors  (Tj. Schotanus, Ron vd Spoel)  / Arab Vision ( Inge Verhoef)  /
Youth with a Mission

Beloofd gesprek, maar niet nagekomen: 3 stuks  Operatie Mobilisatie (R.J. Sterk)  /  Interserve (Arco v.d. Leede)  /People Int.  (Jacob Westland)

Botweg gesprek geweigerd:  2 stuks:  Frontiers (Jan Zwart ),  Arabische Wereld Zending( AWZ, Jaap Bonker)
Toegezegd om gesprek te voeren: 2:    Navigators (Bernard Terlouw)  en  Tora-Yeshua (Ben Kok)

Meer info volgt, maar dan heeft u vast enig idee, hoe de organisaties, die  het evangelie dan moeten verkondigen onder moslims, bezig zijn mbt . duidelijkheid dan wel politiek correct bezig zijn.
Net als de ca. 5000 kerken en 50 synagoges, die ook niets dan wel vaagheid hebben op hun site.

Vraag ondertussen onze folder aan met als titel: gewaardeerde moslimmedemens, door God geschapen.  Graag via “contact” op tora-yeshua.nl  , is zowel in Nederlands als  Engels beschikbaar.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr pastor)

PS:  Het bloed van de slachtoffers van de islam kleeft aan de handen van hen, die de islam niet ontmaskeren.

Navigeer naar andere artikelen

21 Responses to Enquete M.de Hond: Nederlandse volk is de islam spuugzat ! Nu er nog naar handelen.

 1. Hi Ben,
  Het moet zijn: Enquete ipv enguete.
  ———
  Nederland is de islam spuugzat.
  Behalve de christen-lijken, die nog steeds de overtuiging hebben dat die demonische allah dezelfde is als onze God, die de God is van Abraham, Izak en Jacob: de God van Israel, Wiens beloften ja en amen zijn, tot in alle eeuwigheid.
  ———
  shalom cornelia

  • Bedankt Cornelia, er vliegt wel eens een typefoutje door.
   Het goede nieuws is: Nederland wordt blijkbaar steeds meer wakker. Als ze nu ook maar het lef hebben er naar te handelen.
   Shalom,
   Ben

 2. Ik ontvang diverse ‘gristelijke’ blaadjes. In geen enkele vind je enig tot amper kritiek op de islam. Verbolgenheid maakt zich van mij meester. Slap gedoe in die zich kerk noemende clubjes. Inderdaad, je gaat ervan over je nek.
  ——–—
  Shalom cornelia

 3. De narigheid is wel dat je niets hebt aan een zwijgende meerderheid die anoniem wel durft te zeggen dat ze klaar zijn met de Islam, maar als zij openlijk voor hun mening uit zouden moeten komen, hun keutel terugtrekken. Hierdoor lijkt Nederland in het openbaar ook zo keurig en netjes maar onderhuids is het een veenbrand. De irritatie groeit onderhuids en ondergronds. Hierdoor is de situatie ook veel gevaarlijker dan men denkt. Ik ben bang dat wanneer in ons land 1 of 2 keer iets gebeurt als in Engeland en Frankrijk zie de artikelen die Ben over die moordernaars geschreven heeft op dit medium!), de bom barst en veel moskeeen aangevallen zullen worden en er iets ontstaat wat niemand wil.
  Inderdaad is er in ons land nu wel genoeg Islam en moeten we geen moskeeen meer bij bouwen en ook moeten er geen minaretten zijn die oproepen voor islamitisch gebed. Ook geen sharia wetgeving en zeer zeker geen sharia for holland groeperingen. Dit wekt alleen maar in de hand dat het een keer goed mis gaat in dit land. Iets wat ik al sinds jaar en dag verkondig en waar ik erg bang voor ben.

  Shalom,

  Paul

 4. Ter aanvulling; ik ben gisteren in een Turkse moskee in Nieuw Den Helder geweest en heb daar meer dan twee uur met allerlei mensen gesproken. Ook zij zijn bang dat er in ons land ook gekken zoals in Londen en parijs (geloof ik!) mensen zullen vermoorden in het openbaar en dat zij dan ook aangevallen zullen worden. Dit terwijl zij duidelijk aangeven dat ze alleen in vrede willen wonen en werken in Den Helder. maar ze veroordeelden niet in woord en gebaar in het openbaar dat zij hetafschuwelijk vonden wat er gebeurde! Hiervoor heb ik de voorzitter en de vice voorzitter van de moskee gewaarschuwd. Ik heb hen gezegd dat ze in woord en gebaar en in het openbaar zulke dingen moeten veroordelen! Als zij dit niet doen en het gaat fout, dan weten de mensens ook niet dat de moslims in Den Helder niet achter dit soort zaken staan maar dit wel degelijk in de gesprekken met mij, afkeurden en het wel degelijk afschuwelijk vinden! Het zal mij benieuwen hoe e.e.a. zich ontwikkeld want ik heb het idee dat ik hen ruw wakker heb geschud!

  Shalom,

  Paul

  • Hi Paul,
   Ik begreep in je privemail dat je je ook zeer gezegend voelde na het op zich goede gesprek en het overhandigen van onze islamfolder aan de imam en de vz. van de moskee.
   Prima actie, zo ervaar je dat we wel degelijk wat kunnen doen; elke moslim, die we onze folder “gewaardeerde moslimmedemens ,door God geschapen” overhandigen, heeft daarmee goede en voldoende info om verder te komen en weet dan ook onze site te vinden.
   We gaan zien of men vanuit die moskee enig contact gaat zoeken en wellicht loop je er nog es langs over een week, ze zijn ook vaak door de week open en zeker op vrijdag.
   Bidden en werken op deze wijze zal zeker vrucht afwerpen.
   Shalom,
   Ben

 5. Op 2 juni 2013 @ 12:01 schreef Learsi

  Beantwoorden

  Het begin is er in ieder geval, hopelijk zal het zich nu uiten in de uitkomst van politieke verkiezingen. Dat men voorzichtig is in openlijk deze mening te laten horen is wel begrijpelijk. Immers islam is synoniem voor geweld en aan de andere zijde staan de moslimknuffelaars in de rij om je aan te klagen als het even kan.

  Laten we allen maar bidden dan een verbod op Sharia in ons NL grondwet een eerste stap zal zijn die snel genomen zal worden. Dat geeft al wel wat rust.

  • Hi Hendrik,
   Dat het begin er zou kunnen zijn, is mooi. Ik heb echter weinig begrip voor het “voorzichtig zijn met een openlijke mening”. Dat is nu net wat er aan schort bij de vele politieke loosers in dit land.
   Shalom,
   Ben

  • Op 3 juni 2013 @ 00:35 schreef monica

   Beantwoorden

   ja precies Learsi , is het niet om te janken, en daarom IS HET TIJD DAT DE MENSEN HUN ANGST OPZIJ GAAN ZETTEN EN OM GAAN ZETTEN IN DADEN IN PLAATS VAN VERLAMMING VAN ANGST , EN ZICH GAAN VERENIGEN in verzet , want de islam terreur begint met ANGST ZAAIEN ..
   en daardoor : angst om op te vallen ,angst om op een verjaardag iedereen over je heen te krijgen, angst voor de gevolgen voor je baan denk aan het voorbeeld Ronald Sorensen die gezegd werd, toen hij voor de partij van Pim Fortijn/leefbaar nederland op de lijst kwam dat hij niet meer les hoefde te geven op zijn school ,hij is nu senator voor de pvv, RESPECT VOOR JOU RONALD , i love you … jij hebt ballen ….. , angst om je vrienden kwijt te raken , angst om voor islamofobe racist uitgemaakt te worden op straat zoals mijn prachtige donkerbruine Surinaamse vriendin die dit over haar heen krijgt als ze haar mond open doet over de islam !, bang om net zo als GEERT te eindigen en rond te moeten lopen als politiek gevangene voor de waarheid .24/7. En daarom zitten er duizenden christenen als diepgevroren kippen met hun kop de andere kant op kijken op hun stoel , maar stilletjes af te wachten tot het over gaat … maar het gaat niet over lieve mensen , het gaat pas over met die angst als we die OVERWINNEN
   gek genoeg ken ik meer atheïsten zonder angst , met lef , die snappen het wel !!

   • Op 5 juni 2013 @ 18:01 schreef Learsi

    Beantwoorden

    Ik ben het met je eens Monica, dat degene in jou voorbeeld, net als Ben zelf, helden zijn.

    Maar aan de andere kant kan ik het me gewoon voorstellen dat mensen voorzichtig zijn. Al was het maar voor je kinderen die ook wat kan worden aangedaan. De meeste mensen leven niet alleen maar zijn nu eenmaal verantwoordelijk voor vrouw en kinderen.

    Ik besef maar al te goed dat de nazi’s bijna een eeuw terug ook aan de macht konden komen omdat men bang was ertegen op te treden.

    • Op 6 juni 2013 @ 00:42 schreef monica

     Beantwoorden

     dank voor je reactie Learsi, wij hebben hier zelf mee te maken, begrijp je , dus ik weet waar je het over hebt , misschien kan ik je eens persoonlijk ontmoeten en verder babbelen , want dit is de kern van de zaak , essentieel .

 6. Op 2 juni 2013 @ 20:31 schreef TurahOfYahuah

  Beantwoorden

  Engeland vandaag de dag..

  London’s ‘Muslim Patrol’ aims to impose Sharia law in East London
  http://www.youtube.com/watch?v=rcsG-u2GtZE

  Second Muslim Night Patrol in Waltham Forest, London
  (Kijk ook wie dit gepost heeft..)
  http://www.youtube.com/watch?v=FaIAnK75Wrc

  Islamic Sharia Law Comes to (Not so Great anymore) Britain
  http://www.youtube.com/watch?v=Jv6wvRge-6Q

  Shalom

 7. Nederlandse volk is islam (meer dan) spuugzat. Nu weer “eerwraak” :
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21614748/__Pinnende_man_geschept__.html
  ——–
  Shalom cornelia

 8. Op 3 juni 2013 @ 00:12 schreef monica

  Beantwoorden

  quote : ” Dit terwijl zij duidelijk aangeven dat ze alleen in vrede willen wonen en werken in Den Helder. maar ze veroordeelden niet in woord en gebaar in het openbaar dat zij het afschuwelijk vonden wat er gebeurde! “einde quote

  ja Paul , het is dus maar de vraag wat er van gemeend is door hen , jammer dat je niet in de hoofden kan kijken hoeveel taqia plegers er bij zijn !!

 9. Nee, dat kun je niet weten. aan de andere kant lijkt het mij ook niet zo dat alle mensen die ik gesproken heb allemaal keiharde leugenaars zijn. Ik ga ervan uit dat velen goedwillend zijn maar in hun eigen stramien vastzitten in dogma’s. We zien wel wat eruit voortkomt. In elk geval zal ik af en toe contact met hen hebben om te kijken hoe e.e.a. zich ontwikkelt. We wachten af en hopen er het beste van. Ook zal ik hen laten weten wat ons bezig houdt en hoe wij tegen de dingen aankijken en dat uit proberen te leggen. Misschien kun je zo toch een beginnetje maken.

  Shalom,

  Paul

  • Zo is het maar net, Paul.
   De leiding en zegen van onze Vader toegewenst en de Geestesgave van “onderscheid van geesten” met Zijn liefde in het gesprek met moslims en ieder mens in het doorgeven van het eveangelie.
   Shalom,
   Ben

  • Op 5 juni 2013 @ 11:08 schreef monica

   Beantwoorden

   mooi man ! ik hou van dit soort initiatieven ..succes, zegen en mazzel
   monica

 10. Amen Ben!

  Shalom,

  Paul

 11. Terwijl in veel islamistisch landen het protest en de strijd tegen de fanatieke islam toeneemt, zitten we in Europa te slapen en laten de sharia toe.Ongelofelijk!
  Dat is het grote gevaar van de democratie!!

  • Op 6 juni 2013 @ 00:51 schreef monica

   Beantwoorden

   Het is de linkse elite die het voor het zeggen heeft mbt wat er in de pers komt , het is het geloof in de multiculturele heilstaat , waar ieder geloof en cultuur hetzelfde is , de koran en de bijbel van hetzelfde laken en pak , en mensen zoals Abutaleb , burgermeester van R-dam PvdA, en Alexander Pechtold D’66 die hard zitten te lachen om prof Hans Jansen ’s uitspraken over de duizenden slapende Alqaida leden in Europa . Bedankt ook Donner bedankt Gert -jan Seegers voor de uitverkoop van Nederland ..
   lekker slapen jongens.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

veertien + negen =