Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Meerderheid moslims steunt IS, conform de koran !

De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund
Xander 05-09-2014 15:37- in EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij
Met dank overgenomen van http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/De-cijfers-IS-en-extremisme-door-groot-aantal-moslims-gesteund

Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan

2014-09-05-15-36-04.is supporters
Net als destijds de Nazi’s: een klein groepje ‘geüniformeerden’, maar een zeer grote achterban. Zelfs de ideologieën vertonen grote overeenkomsten.

Tijdens een debat over het jihadisme bleek gisteren weer eens dat de traditionele linkse politieke bondgenoten van de islam –met D66 en GroenLinks voorop- nog altijd vasthouden aan de mythe dat het extremisme door slechts een klein groepje moslims wordt gesteund. Bij de PvdA en vooral het CDA (3) lijken zowaar de ogen langzaam enigszins open te gaan. PVV leider Geert Wilders wees er op dat hij al 10 jaar waarschuwt voor de islam, en dat uit onderzoek blijkt dat 73% van de moslims in Nederland vindt dat Syriëgangers helden zijn (2). De cijfers uit veel andere landen geven hem gelijk, en tonen onverbiddelijk aan dat ‘links’ nog steeds een politiek-correct sprookje verkondigt dat van iedere realiteitszin is gespeend.

Westerse politici en media proberen de bevolking al jaren wijs te maken dat islamitische terreurgroepen zoals Al-Qaeda, Hamas, Hezbollah en IS door slechts een heel klein aantal moslims worden gesteund, en het overgrote deel van de moslims niets van hun radicale ideologie moet hebben.

De cijfers getuigen echter van het tegendeel: het moslim fundamentalisme is sterk in opkomst, niet omdat het een randverschijnsel is, maar omdat het Westen jarenlang de multiculturele samenleving heeft gepredikt, zelfs tot op het punt waarop het politiek ‘’not done’ is islamisten te veroordelen vanwege het jarenlang massaal misbruiken en verkrachten van blanke kinderen, zoals in het Britse Rotherham is gebeurd.

‘Kleine minderheid’??

Hier volgen enige cijfers die bewijzen dat de echte vijand van het Westen niet bestaat uit een ‘kleine minderheid’, die niet de ‘echte islam’ zou vertegenwoordigen. Naast de duizenden Westerlingen uit met name Europa die zich bij IS hebben aangesloten, zijn er miljoenen moslims die achter hun doelstellingen staan, ook al steunen ze IS niet direct:

Frankrijk: Uit een brede peiling bleek dat 16% van de bevolking positief staat tegenover IS*, en zelfs 27% van de jongeren tussen 18 en 24 jaar. ‘Dit is de ideologie van jonge Franse moslims met een immigranten achtergrond… dit zijn dezelfde mensen die synagogen in brand steken,’ schreef Anne-Elizabeth Moutet van Newsweek.

* Op een beroepsbevolking van ca. 29 miljoen (totale bevolking 66 miljoen) betekent dat 4,64 miljoen potentiële (moslim)terroristen, met andere woorden de overgrote meerderheid van de ca. 6 miljoen moslims in Frankrijk vormen een tikkende tijdbom onder de samenleving.

Groot Brittannië: De Sunday Telegraph constateerde na een peiling in 2006 dat 40% van de moslims in het land de Sharia wet willen invoeren, en dat 20% achter de daders van de aanslag op 7/7 stond. Uit een ander onderzoek bleek dat 45% van de moslims 9/11 een Israëlisch (/Amerikaans) complot noemden, en 25% de aanslagen op 7/7 steunden.

Nabil al-Awadi, een belangrijke financier van IS, was tot en met vorig jaar directeur van een school in Birmingham waar moslims worden onderwezen in de anti-Westerse fundamentalistische Wahhabistische ideologie. Inmiddels is hij president van de Unie van Geleerden in Koeweit, die al tientallen miljoenen dollars naar IS en andere jihadgroepen heeft weggesluisd (5).

Palestijnse gebieden: In 2011 stond 32% van de Palestijnen achter de gruwelijke moord op een Israëlisch gezin met kinderen, inclusief een 3 maanden oude baby. Vorig jaar zei 40% achter zelfmoord- en terreuraanslagen op (Israëlische) burgers te staan. 89% van de Palestijnen wil de Sharia invoeren, en op dit moment staat eveneens 89% achter de terreur van Hamas tegen de Joodse staat.

Pakistan: 76% van de bevolking wil de Sharia. 44% noemt Osama bin Laden een martelaar, en 26% staat achter de aanvallen op Amerikaanse troepen.

Marokko: Ook hier wil 76% de Sharia invoeren. 68% van de bevolking stelt zich achter de terreuraanvallen op Amerikaanse troepen in Irak op.

Jordanië: 55% staat achter Hezbollah en 60% achter Hamas. Beide islamitische terreurgroepen willen Israël vernietigen en de Joden uitroeien.

Indonesië: 65% steunt Al-Qaeda in de strijd tegen de Amerikaanse troepen in het Midden Oosten. 49% wil de Sharia invoeren. 70% geeft Israël en de VS de schuld van 9/11, of weet het niet.

Egypte: 87% staat achter de doelstellingen van Al-Qaeda, 65% achter de invoering van de Sharia. 95% vindt het een goede zaak dat de islam een grote rol speelt in de politiek.

VS: 13% van de in Amerika woonachtige moslims vindt geweld tegen burgers (soms) gerechtvaardigd. 19% staat achter Al-Qaeda of twijfelt hier nog over.

Nederland: 73% van de hier woonachtige moslims vindt degenen die naar Syrië gaan om daar aan de kant van Al-Qaeda en IS te vechten ‘helden’. Drie jaar geleden zei 60% van de Joden in Nederland te overwegen te vertrekken vanwege het groeiende antisemitisme in ons land, voornamelijk veroorzaakt door moslims. Uit Noorwegen en Frankrijk (6) is om dezelfde reden al een ware exodus op gang gekomen.

Tientallen miljoenen moslims achter de ware islam

Kortom: wereldwijd staan tientallen, zo niet honderden miljoenen moslims pal of tenminste deels achter de doelstellingen en tactieken van islamitische terreurgroepen. Dat die steun in hun eigen landen sterker is dan in het Westen moge duidelijk zijn, maar ook hier gaat het om een aanzienlijk en vooral snel groeiend aantal. (1)

De geschiedenis laat zien dat dit extremisme niet iets is van de laatste tijd of pas ontstaan is na de Amerikaanse invasies van Irak en Afghanistan, of de oprichting van de staat Israël in 1948. De islam is vanaf zijn ontstaan door de hele geschiedenis heen een militante en racistische ideologie geweest die van alle systemen het grootste aantal slachtoffers heeft gemaakt.

De aanhoudende pogingen van ‘links’ om de ware aard van de islam te ontkennen klinken dan ook almaar wanhopiger, en zullen uiteindelijk wel moeten verstommen op het moment de harde realiteit ook de straten van hun eigen woonplaatsen zal bereiken, zoals in de Schilderswijk reeds is gebeurd. En natuurlijk in Londen, waar gisteren een tot de islam bekeerde waanzinnige met een machete een 85 jarige vrouw aanviel en onthoofde (4).


Xander

(1) Breitbart
(2) NU
(3) NU
(4) Sydney Morning Herald via Shoebat
(5) Daily Mail via Shoebat
(6) Arutz 7

Zie ook o.a.:

04-09: Farage: Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
15-07: Parijs: Moslims veroorzaken bijna nieuwe Kristallnacht
10-06: International Institute Counter-Terrorism: Europa wacht moslim-intifada (/ Moslims nemen Britse scholen over en leren dat blanke vrouwen hoeren zijn)
01-06: Tsjechische president: Niet extremisten, maar islam als geheel is gewelddadig (/ ‘Xenofobie, racisme en antisemitisme deel van ware aard van anti-beschavingsbeweging islam’)
11-05: Britse moslimleider: Verneder christenen en joden tot ze zich bekeren tot islam
02-05: Moslims Duitsland eisen landelijke invoer dagelijkse 5 gebedsoproepen
28-04: Leider Britse Vrijheidspartij gearresteerd om citeren Churchill over islam
16-04: Ook Duitse steden lijden onder terreur criminele Marokkanen (/ Politie zegt geschokt te zijn over wetsverachting immigranten)
12-04: Turkse auteur baart opzien: Islam en immigratie verwoesten Europa (‘Samenleving wordt stap voor stap overgenomen – Mooie toekomst omgeruild voor wrede islam en geweld door migranten’)
06-04: Sharia Zweden: Krant hackt en publiceert adressen anti-islam reageerders (/ Aantal verkrachtingen dankzij massa-immigratie gestegen naar op 1 na hoogste ter wereld)
17-02: Harde cijfers tonen aan dat massa-immigratie zware last is (/ Essen: 90% criminaliteit gepleegd door buitenlanders)
06-02: Britse UKIP-woordvoerder wil Europees verbod op bouw nieuwe moskeeën (/ ‘Islam onverenigbaar met Westerse cultuur’)
11-01: Driekwart Britten wil halt aan immigratie; Duitsers in 2035 in minderheid

2013:

17-07: Migrantenbendes overvallen Europese treinreizigers en plunderen ongeluklocaties
24-05: Stratfor: Zweedse migrantenrellen zullen op heel Europa overslaan
22-05: Zweedse immigratie- en integratiebeleid gaat in vlammen op
06-02: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

Navigeer naar andere artikelen

2 Responses to Meerderheid moslims steunt IS, conform de koran !

  1. Ik heb vandaag maar weer Jacobine Geel gezien die een dame die 10 jaar in Iraq leefde geintervieuwd heeft en ze beweerde dat wat de IS doen niets met de islam te maken heeft.Ze moet maar de koraan lezen, niet de Mekka predikingen (Voor de Hijra) Maar de Medina predikkingen (na de Hijra) daar is alles beschreven wat ook de IS, Al Qaida, al Shabaab,en alle andere extremisten deden.Al Sawahiri heeft nu zelfs India de oorlog verklaard. Al Qaida zullen eerst stoppen als overal de Vlag van de Jihad waait.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twee + elf =