Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

“Wij (autochtone NL) blijven hier” of gaan naar Hongarije ?

Eerste Hongaarse gemeente verbiedt moskeeën en hoofddoekjes
Xander 27-11-2016 14:58-
(met dank overgenomen van
http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Eerste-Hongaarse-gemeente-verbiedt-moskeen-en-hoofddoekjes

Hongaarse premier Orban blijft Brussel weerstaan en zegt dat alle illegale immigranten in Europa weer terug naar hun eigen landen moeten worden gestuurd – ‘Leven in Europese landen die nu moslimmigranten toelaten zal over een paar jaar voorgoed veranderen’

2016-11-27-14-58-11-burgemeester-torozkai-video-01a
Burgemeester Toroczkai speelde onlangs in de korte video ‘Boodschap aan illegale immigranten in Hongarije’ waarin hij samen met een aantal stevig gebouwde mannen in auto’s, op motoren, paarden en zelfs in een helikopter migranten probeert af te schrikken om de grens over te steken.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft opnieuw duidelijk gemaakt dat zijn land niet zal meewerken aan het Brusselse migranten-verdelingsplan. Hij onderstreepte andermaal dat Hongarije volledig de controle wil behouden over wie wel en wie niet tot het land wordt toegelaten. Illegalen moeten sowieso terug naar hun eigen landen worden gestuurd, waarbij (moslim)migranten worden bedoeld die zonder papieren de grens zijn overgestoken – met andere woorden: bijna allemaal. Ondertussen heeft de eerste Hongaarse gemeente besloten om alle openlijke uitingen van de islam te verbieden, inclusief moskeeën en hoofddoekjes.

Verbod op moskeeën en hoofddoekjes

Het gaat nog maar om een klein dorp met iets meer dan 4100 inwoners, maar het begin is er. De gemeenteraad van Assotthalom, vlakbij de stad Szeged en de grens met Servië, heeft bijna unaniem ingestemd met een voorstel om alle publieke uitingen van de islam te verbieden, inclusief de bouw van moskeeën, de islamitische muezzin gebedsoproep, en het dragen van hoofddoekjes, sluiers en boerka’s. Daarnaast werd ook openlijke promotie voor het homohuwelijk in de ban gedaan.

‘Hiermee verdedigen wij ons thuisland’

‘In plaats van het zoeken naar een zondebok bied ik een onmiddellijke oplossing, een verdediging tegen de gedwongen massale herplaatsing (van migranten) door Brussel,’ verklaarde burgemeester Laszlo Toroczkai. ‘Met dit actiepakket verdedigen wij onze gemeenschap en onze tradities tegen dit herplaatsingsplan. Om ons thuisland te verdedigen hoeft de rest van de gemeentes in Hongarije ons preventieve pakket alleen nog maar over te nemen.’

In oktober stemde 98,3% van de opgekomen Hongaarse kiezers tegen het EU-verdelingsplan. Het referendum werd echter geboycot door de oppositie, waardoor de minimale opkomst van 50% om het geldig te maken net niet gehaald werd.

‘Bescherming tegen migratie en het extreme Westerse liberalisme’

De maatregelen zullen Hongarije ‘beschermen tegen twee heidense invloeden: migratie uit het zuiden, en het extreme liberalisme uit het Westen,’ vervolgde Toroczkai, die behoort tot de nationalistische Jobbik partij, die als voornaamste doel heeft de Hongaarse cultuur te bewaren en te beschermen.

De partij wordt in Europese media om die reden nogal eens ‘extreemrechts’ genoemd en beschuldigd van antisemitisme en racisme, wat nu juist de belangrijkste kenmerken zijn van de haatdragende islamitische ideologie die met de komst van miljoenen moslimmigranten een verwoestende impact op onze ooit vrije, tolerante en stabiele samenleving zal hebben.

‘Ster’ in video om illegale migranten af te schrikken

Toroczkai is tevens de leider van de ’64-Landen jeugdbeweging, die ernaar streeft om de gebieden die Hongarije in het verleden is kwijtgeraakt aan onder andere Roemenië, Servië, Kroatië, Polen en Slowakije, weer terug te claimen. Hij liet tevens een video maken waarin grote gespierde mannen op motoren, in auto’s, op paarden en in een helikopter illegale migranten afschrikken. Premier Orban stelde al eens voor om alle illegale migranten op een eiland voor de kust van Afrika te dumpen. (1)

‘Leven in landen die migranten toelaten zal over paar jaar voorgoed veranderen’

Op een persconferentie in Servië herhaalde Orban dat Hongarije er alles aan zal doen om ‘iedere migrant in staat te stellen om vanuit Europa naar zijn eigen land terug te keren, en ervoor te zorgen dat niemand hier illegaal kan komen en blijven. Wij willen de situatie meester zijn, en ons eigen lot bepalen. Wij accepteren geen dictaat uit Brussel, dat ons wil vertellen met wie wij in ons eigen land moeten samenleven! Dat is onacceptabel. Dit moet ons eigen besluit zijn.’

Over de razendsnelle islamisering van West en Noord Europa: ‘Wat migranten betreft kan een fout niet meer gecorrigeerd worden. In de landen waar massaal migranten aankomen zal het leven veranderen. Wellicht niet in een dag, maar over een paar jaar zal het veranderen. Onze kleinkinderen zullen ons vragen: Waarom hebben jullie onze  landen laten veranderen? Waarom hebben jullie Europa laten veranderen?’

Pact tussen linksgroen, links-liberaal en islam valt toekomst vrije burgers aan

Het onuitgesproken antwoord is dat het bestaan en de toekomst van iedere vrijheidslievende Europese burger wordt aangevallen door het politiek-correcte pact tussen linksgroen, links-liberaal en islam, wier gezamenlijke haat tegen de Joods-christelijke wortels van de Europese samenleving groter is dan de afkeer van elkaars hemelsbreed verschillende principes.

Wat ze verder gemeen hebben is de wens om niet alleen het leven, maar ook de mening en zelfs het denken van ieder mens vanaf de wieg tot het graf te willen kunnen bepalen, en alle ‘afwijkingen’ te kunnen bestraffen of uitbannen, zodat er één grote eenheidsgemeenschap ontstaat. Verschil is dat de islam deze gemeenschap, de ‘ummah’, totaal wil onderwerpen aan de wetten van Allah en Mohammed, en linksgroen/linksliberaal aan de wetten van het globalisme. Voor beide ideologieën geldt dat voor ‘conservatief’ (/ christelijk), ‘rechts’ (/ klassiek liberaal) en ‘populisme’ (/ nationalisme) geen plaats meer mag zijn.
Xander

(1) Russia Today
(2) YouTube (via Shoebat)

PS: zie ook http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/11/Itali-gaat-huizen-burgers-vorderen-voor-migranten-weigeraars-naar-gevangenis
dan snap je waarom ze in Hongarije zo afwijzend naar de stroom van immigranten reageren.

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to “Wij (autochtone NL) blijven hier” of gaan naar Hongarije ?

 1. Dit zou zo moeten zijn dat na het conflict de meeste terugkeren naar hun vaderland maar ik vrees dat dit niet zal gebeuren de wereld bouwt verder an zijn rampzalige Babylon ! Shalom

 2. Ik blijf hier vehten voor een islamvrij Nederland.
  Wachtend op de PVV !!
  Wachtend op de CU en SGP, totdat zij hun politiek correcte stinkmaskers afrukken
  en Geert Wilders gaan steunen door hem de hand te schudden vanwege zijn islamstandpunt.
  En dan zien we wel weer verder ….
  ——-
  Shalom
  @Corrie

  • Hi Corrie,
   Op CU en SGP kun je wachten tot je een ons weegt; als ze het nu nog niet hebben gesnapt, komt het er niet meer van. Ik vertel ze het al sinds 2009, de islamactualiteit is duidelijk genoeg, men blijft echter politiek correct zonder ruggegraat: gristen-lijken.
   Shalom
   Ben

 3. Het is denk ik de bedoeling om langzaam aan west-Europa islamitisch te maken! Anders zou ik het ook niet weten. Maar als wij met “onze” moslims/islam doen wat zij met joden en christenen doen in de echt islamitische landen, dan is de wereld te klein denk ik! Maar goed, wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet en daarom denk dat wij zover niet moeten willen gaan. Maar paal en perk stellen en onze normen en waarden beschermen moeten, dat staat buiten kijf!

  Shalom,

  Paul

 4. Overal waar de moslim zijn voeten zet is het veroverd gebied. Dat is alleen met krasse progressieve maatregelen in te dammen, en ja als het moet met geweld. Doet de overheid het niet dan de burgers maar. Dat is de enige taal die moslims verstaan. Dat slappe christelijke gedoe red je het niet mee, getuige de vele christelijke en boedistische landen die ten onder gegaan zijn aan hun slappe misplaatst vrede moraliteit. Ze moeten alle christelijke invloeden weren, alle liefdadigheids organisaties en alles van dat spul aan banden leggen. Beginnen met moskeen, hoofddoeken, niqaabs, halal voedsel, partijen, organisaties, geldstromen opdrogen, en paspoorten afpakken ook als ze in Nederland geboren zijn. Te beginnen met de kracht van de islam: jonge mannen en kinderen terug sturen. Wil land van herkomst ze niet terug gewoon dumpen in de woestijn, daar komen ze immers van daan. Wachten op een verlosser is laf en ondergraaft je verantwoordelijkheid, bovendien komt die toch niet.

  • Dag Teun,
   Eens met de aanpak van de islam, weg er mee.Chr. org en kerken moeten moslims het enige alternatief, het evangelie brengen en stoppen met hun laffe gezwets over “dezelfde God’ in Bijbel en koran, het verschil is zo groot als Licht en duisternis.
   Met je laatste zin ben ik het dan ook volledig oneens, zoals je weet. Als er geen liefdevolle, rechtvaardige en genadige God bestaat, zoals JHWH , Die ons in Yeshua ha Mashiach is verschenen, dan zijn we aan de mensen overgeleverd.
   En wat dat inhoudt, weet je als je de wereldgeschiedenis hebt bestudeerd en het actuele nieuws kent.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*