Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Word versie: Interview met Andre Rouvoet, o.a. over Allah, die volgens Andre niet bestaat.

Dit stond in Nieuwe Revu, april 2004

Geschreven door : Frénk van der Linden en Pieter Webeling

Recentere uitspraken kon ik niet vinden bij de CU over wie Allah uit de koran nu volgens hen is; ik heb de CU in 2009 voortdurend bevraagd, kreeg geen afdoende of soms zelfs geen reactie op mijn vraag.

Niemand, die durfde zeggen, dat de Allah uit de koran een””demonische afgod is in het hart van Mohammed geopenbaard op basis van bestaand heidendom”” en de islam “”een totalitair systeem wat de wereld moet en zal onderwerpen””.

19) U hamert op de vrijheid van godsdienst — ook voor

moslims. Maar wat zou u zelf willen dat zij doen met hun

geloof? Wilt u niet het liefst dat zij zich bekeren tot het

christendom?

“Ja, zeker. Wat kan ik mensen beter toewensen dan een levende relatie

met de levende God?”

• Waarom zou God beter zijn dan Allah?

“Er is geen God dan de God van de Bijbel. Hij zegt: ik ben de Waarheid,

ik ben de Weg. Het is mijn vaste overtuiging dat het christelijk geloof die

exclusiviteit, die uniciteit heeft.”

• U doet alsof moslims geloven in iets dat niet bestaat.

“Ja, moslims geloven in iets dat niet bestaat. Allah bestaat niet, God

wel. Daarom hebben we ook verschijnselen als zending en evangelisatie.

Om andere mensen die je het goede gunt daarmee te confronteren.”

• Stel dat de Nederlandse moslimgemeenschap u verzoekt om

dit te komen uitleggen, wat zegt u dan?

“Dat zou een hele opgave zijn. Ik zou zeer zorgvuldig moeten

communiceren, want dit is zó’n tere kwestie… Enerzijds zou ik mensen

niet willen kwetsen, anderzijds zou ik heel beslist en duidelijk moeten

zijn. Anders ben je geen knip voor de neus waard. En dus moet ik durven

zeggen dat hun geloof niet op hetzelfde plan is.”

• De vraag was of u kunt uitleggen waaróm dat zo zou zijn.

“Ik zou echt wel de behoefte voelen om het gesprek daarover met

moslims aan te gaan, maar eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik het zou

kunnen uitleggen.”

http://www.pieterwebeling.nl/page0/files/blocks_image_0_6.pdf voor het hele interview.

Tijdens mijn deelname aan de CU-islamdebatten en hun congres in Zwolle dit jaar bleek de CU nog niet wijzer op dit punt.

Kan de  CU  uitleggen, hoe bijv. majoor Hasan onder het roepen van Allah hu akbar, het aanroepen van zijn niet bestaande godheid, tot zijn moordpartij kwam ?

Andrew Bostom, bekend van “”The lagacy of jihad”” liet me weten dat hij het getal op alleen al voor de Hindoes op 80 miljoen houdt.

Religion of Peace stelt: “” I’m sure it’s in the tens of millions, particularly against the Hindus and Buddhists in India.  Bill Warner of CSPI estimates the total number at well over 100 million.  John Azumah (I believe) estimates that another 40-80 million Africans died during transport by Muslim slave traders””

Lees details op http://www.wikiislam.com/wiki/History_of_Jihad van ruim 30 landen/volken.

Mohammed wint het ruimschoots met honderden miljoenen doden van Stalin, Hitler,Pol Pot en Kim Yung il, maar hij had dan ook 1400 jaar de gelegenheid en groeit dagelijks verder, zie de actuele stand sinds 9/11 op www.thereligionofpeace.com , ruim 14000 dodelijke aanvallen sindsdien.

Voor de islamisering van Nederland zijn de politiek en geestelijk leiders van Nederland zover ze meegewerkt hebben en/of niet gewaarschuwd hebben tegen deze satanische sekte, die moord als jihad legitimeert, volledig verantwoordelijk.

De Pax Mohbama maakt dit alles mogelijk, in Nederland uitgedragen door LUCIS, 600 moskeeen en nog meer islamstichtingen en scholen, met de volledige steun van deze overheid.

Gesteund door de stilzwijgende meerderheid van joodse en christelijke organisaties, kerken, synagoges, partijen en de hele linkse “”kerk””.

Van de CU had ik vanuit hun Bijbelkennis meer verwacht, evenals van de rest van christelijke kerken en partijen; ze zijn nog meer schuldig dan de PvdAllah, D666 en consorten.

Alleen PVV en SGP hebben een duidelijk standpunt en op christelijk/joods terrein ken ik verder geen instantie, die als kerk/organisatie/partij duidelijk is over de islam als totalitair satanisch systeem.

Zie mijn commentaar bij de moord op 13 ongewapende collega-soldaten in Fort Hood door majoor Hasan, plus  ruim 30 gewonden.

Samen met meer commentaar op de islam te lezen op mijn website tora-yeshua.nl

Degenen, die de islam al jaren goedpraten als gelijkwaardig systeem, wat ook moet kunnen, verkopen ons land aan de islam in het kader van Eurabie en zijn landverraders.

De CU met haar onzinvergelijking van “”een Mayflower-boot met Multi-culti-bemanning”, waarbij iedereen gelijkwaardig aan boord is, ook de islam, die in haar koranhandboek heeft staan, dat ze de hele boot over zal nemen. (recent boek van G.J.Segers, directeur Wetenschappelijk Instituut CU “Voorwaarden voor vrede, pg.127, een politiek verbond in één en dezelfde boot)

De CU is blijkbaar te politiek correct om te concluderen, dat de moslimbemanningsleden als opdracht hebben het schip  te bezetten, dat men dan de shariavlag zal hijsen en Allah hu akbar zal krijsen, net als moslimmajoor Hasan, die “”een pre-emptive strike” uitvoerde volgens de moslims van de moskee, waar hij  vaak kwam, net als een paar moslims van de 9/11 aanslag overigens.

In de nu op  tv lopende serie “”de oorlog”” van de  NPS is te zien, hoe de bezetter na 5 dagen oorlog in de eerste tijd gewoon geaccepteerd werd door de Nederlandse ambtenaren en de bevolking, getuige berichten in De Telegraaf, Libelle, een RK blad e.a..

Verbijsterend, als je de beelden ziet: Duitse soldaten,leuk, gezellig, welkom; heel wat Joden pleegden echter in die meidagen zelfmoord, ze wisten wat ging komen; was al jaren in Duitsland aan de gang.

“”Ga nu maar lekker slapen”” had Colijn gezegd, de minister-president van toen en dat doet JPB nu ook met zijn Balkenbende, CDA/CU/PvdA, op dit punt gesteund door de  Gretta/Dries/Anja/Harry bende: hoe meer islam hoe beter.

Donner (CDA): als hier een meerderheid is voor de sharia, dan moet dat democratisch worden ingevoerd.

Bisschop Muskes: je kunt de God van de Bijbel best Allah noemen.

Mein Kampf was vooraf bekend en is ingevuld; Mein Jihad is al 1400 jaar bekend en wordt voortdurend verder ingevuld, al in bijna 60 moslimlanden.

Ik zeg dit alles met liefde voor de moslimmedemens en alle medemensen: geen plaats voor totalitaire systemen als  communisme, nazisme, islam e.d. in een democratie!

Geen voeden van een krokodil tot hij alles om zich heen uitmoordt.

Het is voor mij totaal onbegrijpelijk en het vervult me met grote verontwaardiging, hoe zoveel geestelijk en politiek leiders zo blind en stom kunnen blijven, terwijl ze het allemaal weten en kunnen weten.

Ik verafschuw jullie misselijk makend opportunisme!, wat de weg vrijmaakt voor de NWO, de Pax Mohbama en de antichrist.

Shalom, voor wie zich er naar uitstrekt, want de God van Abraham, Isaak en Jakob heeft

Zijn liefde bewezen in Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus), die komt als Koning, Mashiach ben David te Yerusahalyim, met Zijn wereldwijde rijk van vrede, waar iedereen welkom is.

Ben Kok (joods-christelijk pastor)

tora-yeshua.nl

PS: zie es wat video’s van Zakariah Botros, Koptisch priester, over zijn ervaringen met islam,

http://www.youtube.com/watch?v=h1rxiaJvlC0

Lees es boeken van Mark Gabriel, ex-moslimprofessor, beiden hebben ook

in Egypte gewoond,  hr. Segers van de CU en iets langer dan een paar

jaar als buitenlander.

Luister es naar Brigit Gabriel, Bath Ye’or, Hans Jansen, Afshin Ellian.

http://www.answeringmuslims.com/2009/11/lt-col-ralph-peters-on-fort-hood.html is ook

interessant, daar spreekt lt.col. Peters zijn verontwaardiging uit over de politiek

correcte benauwdheid van Mohbama, die vooral niet de islam als motivatie van de

moordpartij wil noemen.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

12 − negen =