Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Zelfmoord PVV raadslid Den Haag wegens bedreiging moslims (updates!)

In de PZC staat hierover een bericht, zie

https://www.pzc.nl/binnenland/pvv-raadslid-willie-dille-overleden~a8ee57d3/

Daaronder heb ik een reactie ingestuurd, we zien wel of die geplaatst wordt, ik roep op tot het op de bodem uitzoeken van deze zaak en stel, dat de meerderheid in dit land zich verplicht voelt om “politiek correct” over de islam te praten.
Zie de video van gisteren, waarin mevr. Dille haar verhaal doet , met de volgende inhoud:

Ik wil gewoon dat de wereld de waarheid weet. 15 mei, 15 maart 2017 ben ik ontvoerd, verkracht en mishandeld door een groep moslims omdat ze graag wilden dat ik mijn mond zou houden in de Haagse gemeenteraad. Nadat ze klaar waren zeiden ze: ‘heb je respect voor Mohammed, heb je respect voor Allah, heb je respect voor Arnoud?’ En toen wist ik al wie erachter zat. Arnoud van Doorn die ook in de gemeenteraad zit, en ooit door mij ontslagen is als medewerker, die haat mij intens, een vreselijk gemene man. Nadat het gebeurd was heb ik het aan niemand verteld, ik heb de volgende dag gewoon m’n debatten gedaan.

Citaat van https://www.geenstijl.nl/5143286/oh-oke/
waar ook de video te zien is.

Naar de PZC heb ik recent nog na overleg met de hoofdredacteur een ingezonden stuk gestuurd, wat vervolgens botweg geweigerd werd, men wenste er niets negatiefs over de islam te horen.
Ik heb inmiddels onder 3 artikelen  over deze zelfmoord in de PZC gereageerd, er is niets geplaatst, bij de volgende link kan niemand zelfs maar reageren.
https://www.pzc.nl/binnenland/caspar-reedijk-de-man-van-willie-dille-ze-is-verkracht-dat-is-de-waarheid~a161d478/

In dit artikel staat dus over de verkrachting :
,,Die verkrachting is echt gebeurd, ik ben er zeker van dat dat de waarheid is.” Caspar Reedijk, de man van PVV-raadslid Willie Dille, heeft geen enkele reden te twijfelen aan het verhaal van zijn vrouw, die gisteren zelfmoord pleegde”.

Citaat uit
https://www.pzc.nl/binnenland/burgemeester-den-haag-uitdrukkelijk-aangedrongen-bij-willie-om-aangifte-te-doen~a6d9daa4/

Volgens Dilles man Caspar Reedijk vertelde Willie Dille in oktober 2017 voor het eerst aan haar familie en collega’s over de verkrachting die in maart van dat jaar zou zijn gebeurd. Haar man zegt honderd procent zeker te zijn over het verhaal van Dille. ,,Dit is de waarheid.”
In oktober zou Dille ook voor het eerst met burgemeester Krikke hebben gesproken over de zaak. Reedijk heeft laten weten dat er ‘een verhaal’ zit ach

ter het besluit om geen aangifte te doen. Na de uitvaart zullen hij en ook Dilles PVV-collega Karen Gerbrands daar meer over vertellen.

Update :  https://www.geenstijl.nl/search/?keyword=willie+dille

https://www.ad.nl/den-haag/partner-willie-dille-ik-begrijp-haar-overweging-wel~afa88621/

Shalom, met mijn medeleven voor de nabestaanden,( m.n. haar man en kinderen!) en collega’s van mevr. Dille,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: zie voor de lijst van recente slachtoffers:  https://www.thereligionofpeace.com

het aantal in jihad vermoorde mensen door moslims staat sinds 9/11  op ruim 33000.
De kerken en synagoges blijven zwijgen, tot ze in jihad uitgeroeid zijn.

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Zelfmoord PVV raadslid Den Haag wegens bedreiging moslims (updates!)

 1. Op 9 augustus 2018 @ 17:32 schreef Roni Stoker

  Beantwoorden

  Het verhaal van Willie Dielle was te verwachten. Zeker in Den Haag; een stad die tot op de bot is corrupt en in feite geen Nederlandse stad meer is. Volgens de laatste bevolkingstelling (CBS) is het aantal allochtonen daar veel hoger dan de autochtone bevolking. Het Haagse college van B&W en raadsleden hebben veel moeite met de komst van partijen zoals de PVV en FvdD. Zij doen ook er alles aan om het leven van raadsleden uit deze partijen zo zuur mogelijk te maken.
  In haar video geeft Willie Dille rechtstreeks de schuld aan Arnoud van Doorn. Deze man is volgens alle criteria een psychopaat. Een normaal mens sluit zich niet aan bij mensen die ambiëren zijn land te vernietigen en de bevolking te vermoorden. Maar de schuld ligt niet uitsluitend bij Arnoud van Doorn. De hele bende in het Haagse stadhuis gedraagt zich moderne NSB’ers die hen eigen volk zonder schroom verraden. De aantallen Hagenaren die slachtoffers worden van de multiculturele samenleving loopt zeker in de honderden; zoniet in duizenden.

  In Den Haag en in de rest van NL gaat geen dag voorbij zonder Islamitisch geweld die gericht is tegen de autochtone bevolking. Neem bijvoorbeeld: het incident op de boulevard van Scheveningen waar een bruidegom werd op 4 augustus, tijdens zijn eigen huwelijksfeest, door groep Marokkanen zwaar mishandeld. https://wnl.tv/2018/08/04/bruidegom-ernstig-mishandeld-bruiloft/
  Wie weet hoeveel mensen moesten hen huis vluchten die toevallig in een Islamitische enclave wonen. Maar daar blijft het niet bij. Hele buurten – ook vroegere nette buurten zoals Maria Hoeve – worden overspoeld door Moslims. Samen met de komst van deze groep vallen de buurten in handen van moslim criminelen die daar heer een meester zijn of worden. Wie niet bij hen clan hoort, moet vertrekken.
  Ik was twee keer binnen acht jaar genoodzaakt door MOSLIM CRIMINELEN uit mijn huis te vluchten. Het gezin dat na ons laatste vlucht in ons huis kwam wonen, (jonge mensen met een baby) waren genoodzaakt binnen 5 maanden hals over kop te vertrekken. Syrische “vluchtelingen” gebruiken het huis als een drugslaboratorium. Het jonge gezin begreep kennelijk snel genoeg dat een aangifte bij de politie heeft geen zin. De politie staat ALTIJD aan de kant van moslims. Moslims hebben bij ALLE TRADITIONELE POLITIEKE PARTIJEN en instanties de status van de heilige koeien in India. Wat zij ook doen, staan ze altijd boven de wet.
  Werd de klacht van Willie Dille toevallig ook niet op deze wijze door de politie behandelt? Ook wij in onze poging tegenstand te bieden aan moslims en Afrikaanse negers belagers, werden door de gemeente als psychische stoornis beschouwd. Precies zoals het bij Willie Dille gebeurde. Maar wij hadden niets te verliezen, Willie wel!. Ik neem aan dat haar “Brothers in Arms” van de PVV lieten haar alleen aan het front. Dat heeft haar gebroken en niet het gedrag van “Paulien Krikke en de Haagse Hyena’s”; leuke naam voor een Rock band!.
  Nu woon ik op het dak van Nederland. In het laatste ongeïnfecteerde stuk Nederland genaamd Friesland. Wat was ik blij toen ik mijn buren hoorde Fries spreken en geen Arabisch of andere exotische taal.

  Natuurlijk zal er alles aan gedaan worden de klachten van Willie Dille in de doofpot te gooien. Normaliter kan het best lukken. Echter in de toestand waarin de Nederlandse bevolking ten zuiden van Zwolle leeft, zal dat steeds moeilijker worden.
  Men spreekt vaak over moslims in den brede context, maar er zijn ook groepen moslims in Nederland die geen interesse tonen in Jihadistische activiteiten. Bijvoorbeeld: Hindoestaanse moslims, Javaanse moslims. Niet alle Turken zijn aanhangers van Erdogan of van de salafistische islam. Bij Marokkanen en andere Noord Afrikanen ligt dat anders. Berbers worden door de Arabieren zwaar minacht. Zij staan als soort paria’s op de laagste trede in de islamitische wereld. Om zichzelf te bewijzen, zijn ze nu de ISIS CHAPTER in Nederland, België en Frankrijk. Ze zijn de Jihad-leger die plannen heeft Europese landen van binnen in te vernietigen en de autochtone bevolking om zeep te helpen.

  NB: de laatste alinea’s van deze reactie zijn door de redactie van deze site verwijderd, omdat oproepen tot haat hier niet worden geaccepteerd.
  We verlagen ons hier niet tot “koran/ahadith nivo”.

  • Dag Roni,
   Dank voor je reactie; zoals je ziet heb ik het einde weg gelaten, dat gaat me te ver, hoewel ik je verontrusting wel begrijp.
   Dank ook voor de link met het verhaal over de mishandelde bruidegom en de reacties van de lezers daaronder, het moet aardig onleefbaar zijn geworden in Scheveningen door een deel van de Marokkaanse moslims daar.
   Het gaat feitelijk om 2 getinte daders, dat is dan weer geen “groep” te noemen, maar als deze daders niet zwaar worden afgewezen door de bijbehorende gemeenschap van Marokkanen/moslims, dan wordt het als nog een groep: 2 daders en een grote groep stilzwijgende medestanders.
   Het signalement wordt overal in de media weggelaten, dat het op WNL wel stond na verloop van tijd, is blijkbaar uitzonderlijk.
   Heel kwalijk hoe men zich in de media politiek correct laat sturen en gestuurd wil worden !
   De enige aanpak tegen de islamisering is de islam ontmaskeren en stemmen op partijen, die dit snappen en met beleid komen, waardoor de islam hier zoveel mogelijk wordt ingeperkt en nog beter helemaal verboden wordt.
   De reden, voor alle duidelijkheid: islam is een totalitair duivels systeem, net als nazisme en communisme, het laat geen enkele andere levensvisie/ideologie/religie naast zich bestaan en is per definitie dus ondenkbaar in een democratie.

   Overigens ben ik nog benieuwd naar jouw levensvisie, kun je daar nog wat over schrijven?
   Shalom
   Ben Kok (j-chr.pastor)

  • @Roni. “Mooi” om te zien waar die veel bejubelde multicul toe leidt. Jouw typering van wijken (Schilderswijk, Transvaal, Moerwijk (?) en – lees ik – Mariahoeve als moslimenclaves is zeer terecht. Kom maar eens op de markt in de Herman Costerstraat, totaal overgenomen…
   Dat je nu “gevlucht” bent naar Friesland, daar moet ik wel even om lachen. De welkomstcultuur in ons land is juist sterk gefaciliteerd door mensen ten noorden van de Biblebelt. ‘Jij bent welkom in mijn land’, zongen ze ooit in Apeldoorn. (Horen we het al heel lang niet meer). Juist in het noorden wonen de “goede” gristenen die met een beroep op de barmhartige Samaritaan aanhangers van een satanische ideologie verwelkomd en gefaciliteerd hebben en heel boos waren op wie niet zo enthousiast waren… Zij hebben er mede voor gezorgd (je weet wel draagvlak en zo..) dat jij nu verdreven bent. Vergeet niet ze daarvoor te bedanken:)
   Maar anders dan die Samaritaan deed, wilden ze daar in Friesland er niet zelf voor betalen en ook vonden ze niet dat die hulpbehoevenden weer snel hun eigen leven op moesten pakken: dus alleen maar tijdelijk hier blijven en z.s.m. weer terug naar eigen land. Het slachtoffer dat van de barmhartige Samaritaan daadwerkelijk hulp kreeg, kon ook niet zijn hele leven lang op kosten van een ander in die herberg blijven…
   Veel woonplezier in Friesland en open bij de mensen daar vooral hun ogen voor wat ze (mede) aangericht hebben… Het beste zou zijn ze eens een dagje mee te nemen naar de Schilderswijk. Maar ik neem aan dat je daar niet meer wilt komen.

 2. Best Ben kok (J-chr.pastor)

  Betreft de PZC is voor mij niet vreemd, inderdaad na een paar keer reageren krijg je ban. Deze krant staat voor mij op een verdacht spoor. Zeer links georiënteerd en volgens mijn vermoeden door de politiek in Zeeland gestuurd.
  Betreft Zeeland gezien de Islam worden er daar stelsel matig om slinkse wijze binnen gesluisd. Mijn levens visie ook al vraag je deze niet, wil ik deze toch even benoemen, (Joods Christelijke cultuur), en bestudeer en is mijn hoofdzaak de PENTATEUCH heb alle vijf de boeken.
  Ik voel mij aangetrokken tot het Joodse geloof, al ben ik geen Jood.
  Maar dat het fout gaat in deze huidige wereld moet ze mij niet uitleggen!

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*