Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Turkse islamellende (?) in Rotterdam

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2935540/bekir-e-opgepakt-voor-doodschieten-16-jarige-scholiere

citaat daar uit:
“ROTTERDAM – De 31-jarige Bekir E. wordt verdacht van het doodschieten van de 16-jarige scholiere Humeyra dinsdag in de fietsenstalling van het Rotterdam Designcollege. Dat melden bronnen aan De Telegraaf.”

Het betreft , gezien de Turkse namen, waarschijnlijk moslims en als dat de juiste conclusie is, dan is de hele narigheid te begrijpen binnen de islamcultuur.
Leeftijdsverschil is al veelzeggend, de ideale moslim, “profeet” Mohammed was midden 50, toen hij zich verloofde met Aisha, 6 jaar oud en het huwelijk werd voltrokken toen ze 9 jaar oud was.
Verder zijn moslima’s  een stuk minder dan de moslimman, dus weigeren is zo’n dreun voor het ego van de man, dat moord al  het minste is.
Zoutzuur in het gezicht van de vrouw gooien is ook niet ongewoon.
En 4 vrouwen trouwen kan ook zonder problemen vanuit de islam en polygamie komt dan ook voor in de westerse landen, waar het tegen de wet is, maar niet altijd wordt aangepakt.

Zie voor de actualiteit: https://fenixx.org/2018/12/20/een-8-jarige-bruid/

De mengelmoes van cultuur, politiek en religie, kortweg “islam” genoemd, wordt sinds 1950 ingevoerd in ons land, destijds de 1e moskee in Den Haag, inmiddels 500 totaal in Nederland.
Met dank aan de verantwoordelijke politici, koningshuis en alle kerken en synagoges, waarvan er niet 1 de islam ontmaskerd heeft tot op de dag van vandaag.
Behalve dan 1 gemeente, de Tora-Yeshua gemeente en daar gaan we gewoon mee door.

Hopelijk leren alle betrokkenen iets van deze ellende, waarbij de islam een katalysator is geweest  als het moslims betrof en natuurlijk was het verder een persoonlijke verantwoordelijkheid van de moordenaar.
We horen nu al in het NOS-nieuws de  pogingen om de islam buiten schot te houden:
-de school heeft wellicht te weinig bescherming geboden
-de moordenaar was zo wanhopig vanwege de afwijzing.
-de politie/reclassering zou te weinig alert zijn geweest, er komt een onderzoek.

Tja, als men na bijna 70 jaar islam in ons land en na 1400 jaar wereldwijd nog niet snapt, wat islam te bieden heeft, dan zal het nog wel een aardig beetje erger worden.

Shalom, zie de realiteit onder ogen en denk aub na wat u kunt doen om de islamisering in ons land tegen te gaan.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Update:

Burg. Achmed Aboutaleb is verontwaardigd, want hij heeft dit jaar al 18 gevallen van vrouwenmishandeling gehad en dat zou dan vanuit islamachtergrond zijn, zo moeten we begrijpen uit de context waarin hij dat zegt voor het NOS journaal 20 uur 20 dec.
Maar dat werd niet expliciete gezegd uiteraard.

Verder was de moordenaar onder toezicht van de reclassering, zwak begaafd en het beeld van “verwarde man”  rijst weer op.
In de moskee te R’dam werd door enkele honderden moslims het vermoorde meisje herdacht en uiteraard komt uit die hoek geen verwijt aan de islam als systeem, waarin de ongelijkheid tussen man en vrouw evident is.
Ook  in het NOS journaal een “verwarde man” die zelfmoord wilde plegen en dat deed door op een groep van 8 mensen bij een bushalte in te rijden.

En als laatste  in dit journaal 2 vermoorde meisjes uit Scandinavie op bezoek in Marokko, zie het  wat verder uitgewerkte verslag:
Noors en Deens meisje onthoofd in Marokko – Update!

Wanneer krijgt men in dit land  het lef op te komen voor ons bestaan en gaat men de islamisering tegen?
Pas als door islam gemotiveerde verkrachting, moord en dreiging zodanig is toegenomen, dat onze beleidsmakers en politici en geestelijk voorgangers van kerken en synagoges deze ellende in eigen persoonlijke kring hebben ervaren.
Dan kon het overigens wel es te laat zijn.

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Turkse islamellende (?) in Rotterdam

 1. Ik las graag deze site maar kom op om echte elke scheet nu weer op de islam te schuiven begint op een obsessie te lijken
  Ben ik heb een vraag kunnen we samen niet iets organiseren voor jonge daklozen hier in rotterdam

  • Dag Benji,
   Aan je eerdere reacties en helemaal aan deze te zien ben je pro-islam dan wel een moslim. En ik ben van af het eerste artikel bezig met het ontmaskeren van de islam, dus dan zeg je dat je ca 10 jaar graag op deze site les.
   Het idee, dat je deze moord als een “scheet”, iets van geen betekenis betiteld, typeert jou en je geestverwanten.
   Maar als je naast het ontmaskeren van de islam liever over de Tora praktijk leest en de heiliging, die JHWH van ons vraagt en in ons leven wil zien groeien, dan staan er in dat kader ook genoeg artikelen.
   Bijv. : https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

   Shalom bij het lezen van dat artikel,
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

 2. Shalom;
  Een nogal doordringende vraag:
  “wilt u oorlog; roep om een of meer jihadisten/allah aanbiddende lieden.”
  Goede week.

  • Hi Pieter,
   Ik verneem net op het NOS journaal, dat Aboutaleb 3 meldingen per dag krijgt ivm huiselijk geweld.
   Helaas wordt er niet bij verteld welk % islam gerelateerd is, het heeft natuurlijk nooit iets met islam te maken.
   Verder gaat het in het NOS journaal over seksuele intimidatie in bijv. R’dam, als dat met agressie gepaard gaat, is dat strafbaar.
   En dat komt vaak uit het type “loverboy” van Marokkaanse moslimjongens; dat wordt er weer niet bij gezegd.
   Het ziekt vanzelf door in Nederland (en elders), de islammentaliteit is zeer vrouw onvriendelijk, maar bij moord en sexuele intimidatie heeft het nooit wat met islam te maken en bij aanslagen is het motief onbekend of het wordt uiteindelijk een “verwarde man”, zelfs als hij “allah hu akbar” roept.
   En de kerken en synagoges zwegen.
   Shalom
   Ben

 3. Ja Ben, ik lees nu de reacties van Benji & Pieter.. De één heeft het over jouw obsessie en de ander over oorlog. Ik geloof dat zij gelijk hebben en dat jij overdrijft met jouw Islam getoeter. Islam staat gewoon voor vrede. Als een politicus zegt dat hij eerlijk is en een prostitué verklaart maagd te zijn dan moet je dat gewoon geloven. Neem nu die Afgaanse moeder van 38 jaar met 4 kinderen. Vermoord in de Beierse stad Prien. Zij had 8 jr geleden afstand gedaan van de Islam. Adopteerde het Christendom en vluchtte 3 jr geleden naar Dtsl.. Op 29 apr.2017 werd zij op klaarlichte dag vermoord door een Afghaanse moslim. Van achter sneed hij compleet de keel door bij de uitgang van een Lidl supermarkt.Zij had 2 kleine kinderen naast haar lopen. Dat was voor de moordenaar totaal geen obstakel want wees nou eerlijk als het mes maar scherp genoeg is dan merk je daar helemaal niets van. De predikant van de Ev.Gem van Prien waar Farima lid
  van was vroeg de Moslim verenigingen om deze misdaad te veroordelen. Nooit
  geen reactie gekregen. Isl .verenigingen doen geen uitspraak tegen fatwa’s van
  de Al-Azhar universiteit in Cairo, volgens welke “afvalligen” gedood moeten worden. Wat dat betreft gaan wij hier in Nederland ook een heel fijne toekomst
  tegemoet.
  Hartelijke groet & Shalom
  John

  • Hi John,
   Dank voor je reactie, we gaan als enige gemeente, joods-christelijke gemeente wel te verstaan, gewoon door op de weg, die we al sinds 2004 gaan: de Bijbelse boodschap verkondigen en daar hoort duisternis ontmaskeren bij.
   Ook de “religie van vrede” ontmaskeren als duivels systeem en jij geeft er een paar duidelijke voorbeelden van.
   Zie https://www.prien-evangelisch.de/index.php?id=60
   Geen woord over de islam , al helemaal niet ontmaskerend.
   De moord, die jij beschrijft, is zo op internet te vinden, bijv. hier:
   https://www.bayernkurier.de/inland/31269-ermordet-weil-sie-christin-war/
   Ook in Duitsland zijn veruit de meeste kerken en synagoges te laf om te waarschuwen voor de islam en daarom zijn ze mede schuldig aan die gruwelijke moord.
   Uiteraard blijft de moslim , die de moord pleegde als eerste verantwoordelijk, dan de moslimgemeenschap ter plekke en de umma wereldwijd en vervolgens de politiek correcte politici en laffe christenheid/jodendom.
   Opnieuw een geval van “wie haben es nicht gewusst” en “wir schaffen es”.
   Hoe doet jouw kerk het in dit opzicht?
   Bel of mail es, dan praten we even bij.
   Shabbath shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*