Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Leugen en wetteloosheid nemen toe, eindtijd teken!!!

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/08/Politieagent-Wij-hebben-streng-bevel-criminaliteit-migranten-te-negeren

Wetteloosheid, als verachting van de  rechtstaat:

Op deze link staat een kopie van de opdracht van de Duitse minister aan de politie om criminaliteit van migranten te negeren, want dan kunnen ze beter integreren. Lees dit op genoemde link verder onderbouwd en ook in Nederland wordt bijv. islam gerelateerde criminaliteit waar het kan verborgen gehouden.
Islam is sowieso een crimineel systeem van onderdrukking en haat als systeem.

Rutte met zijn VVD liegt (oeps, “vergist zich”) regelmatig, recent weer in het kader van komende verkiezingen riep hij, dat hij “raddraaiers die geweld plegen tegen de hulpverleners zelf wel in elkaar zou willen slaan”.
Belachelijke taal voor de regeringsleider, die de rechtsstaat juist moet handhaven via rechters en politie en  nooit het “eigen rechter” spelen kan promoten.
De hulpverleners van brandweer, politie e.d. , die de kooltjes uit het vuur moeten halen, vonden het dan ook beledigend en makkelijk praten uit het torentje.
Het klimaatakkoord  wordt getekend door VVD,CDA,D66 en CU (vergis je niet in de CU, walgelijk!) en ons financiele plaatje wordt bijna onhaalbaar, voor de “gewone Nederlander”.
We gaan er allemaal op vooruit, aldus Rutte, maar als je dan even optelt, wat dit klimaatakkoord voor je inkomen betekent + bevriezing (of korting) van pensioenen, dan weten we wel beter.
Net zo’n waarheid als die “1000 euro van Rutte” die elk huishouden zou krijgen, niet dus.
Daar bovenop de vrijbrief voor migranten, het Marrakesh akkoord, ons ook door de strot geduwd door genoemde kliek inclusief de CU, tel uit uw winst.

https://www.climategate.nl/2019/01/rutte-keer-om-voor-de-schade-ons-allen-boven-het-hoofd-groeit/
Dan roept Klaas Dijkhof, 2e man van de VVD, dat hij dat hele  klimaatplan, waarvoor door de VVD is getekend, niet gaat uitvoeren, bij nader inzien en tot verontwaardiging van de ware klimaatgelovigen, CU,D66, CDA,  als rest van de regering.

Hoezo: Klaas Dijkhoff in een geel hesje?

https://tpo.nl/column/briefje-van-jan-aan-alle-vvders/

Moeilijk stemmen weer, zoals gewoonlijk, maar hoe dan ook niet voor de gekken, die voor het Marrakesh-akkoord hebben gezorgd, dus de 4 regeringspartijen.
SGP ? Kees  vd Staaij kreeg  99% van heel Nederland over zich heen met de Nashville-verklaring , typerend, zie mijn commentaar op
https://tora-yeshua.nl/2019/01/leert-bijbel-homofilie-lhgbt-zaken-e-d/

SGP was tegen https://tpo.nl/2018/10/30/video-roelof-bisschop-sgp-legt-in-3-minuten-en-7-seconden-de-gevaren-van-het-pact-van-marrakesh-uit/

SGP is intern tegen de islam, maar zou duidelijker in het openbaar mogen zijn, dat doet de PVV scherper.
SGP was ook tegen dit klimaatakkoord.
Dus SGP lijkt me dan ook het enige alternatief, 3 zetels, proteststem,  maar prima, ze doen hun best zover als men dat dan politiek haalbaar ach, zonder hun ziel aan de duivel te verkopen, zoals CU en CDA.
De overige partijen hebben hun ziel aan de NWO  en “wetenschap” verkocht.

Interessant, dat laatste, zie het programma van DWDD, waar 3 zeer geleerde heren ons de toekomst verkondigen, olv van een 4e zeer geleerde heer, Robbert Dijkgraaf
https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/nieuws/nieuw-college-robbert-dijkgraaf-de-toekomst

De drie colleges van DWDD University: De Toekomst worden uitgezonden op 2, 9 en 16 januari 2019 om 21:25 uur bij BNNVARA op NPO 1., zie alle 3 op

https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/461356/Dwdd_University.html#

Vanmorgen zag ik de 2e aflevering, de mens is blijkbaar alleen een materieel biologisch wezen, een samenraapsel van chemische stoffen en elektrische stroompjes.
Niets nieuws, die visie vernam ik tijdens mijn studie bijna 50 jaar geleden al.
Dat leidt dan volgens de 3 geleerden tot wellicht de mogelijkheid dat onze hersens met een geïmplanteerde chip verbeterd en/of aangestuurd kunnen worden, prettig voor dementerende mensen.
En wat als ons eigen denken dan steeds verder vermindert en wat er dan bestaat als onze “identiteit” ook nog gedownload wordt in “The Cloud” (de grote internetwolk, waarin alles is opgeslagen wereldwijd)?
Tja, daar ging met maar niet op door, de natuurlijke mens verweven met robotica, gedownload in de Internetwolk,  wereldwijd 1 grote ictmassa, heel makkelijk aanstuurbaar, dat dan weer wel.
Vervolgens word je  desgewenst als “mens” gehacked” en misvormd terug gezet.
Geestelijk dode ict-mensen, geregeerd door de antichrist, daar leidt deze visie heen, omarmt door een zaal vol mensen vanmorgen !

NB: Handelingen 1:9-11 gaat over de hemelvaart van Yeshua en “een wolk onttrok Hem aan de ogen van de discipelen” , we zullen hem “opdezelfde wijze zien weerkomen”.
Voor degenen, die niet in JHWH als de Schepper geloven en Zijn Woord en Mashiach afwijzen, wordt die internetwolk hun “godheid” en identiteit.
Dat is nu al zo, “ff googlen”  op mijn mobieltje hoe dit of dat is, is voor iedereen al het geval, meestal zonder voldoende opleiding en inzicht om het kaf van het koren te scheiden.
Internet met fakenews en andere misleiding zetten mensen makkelijk verder op het verkeerde been, behalve dan websites, waar de info sterk onderbouwd wordt met controleerbare feiten.
Deze  Cloudvisie is dan tevens het antwoord op allerlei crises, die tegen 2050 het leven onmogelijk maken, we gaan onszelf redden met The Cloud, je reinste zelfmoord dus.

Natuurlijk is JHWH  in Yeshua ons antwoord en Zijn komst, moge dat spoedig zijn, in elk geval op Zijn tijd, zie daarvoor

https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Ook nog even naar Jacobien gekeken over de visie van Joep de Hart, socioloog mbt kerkverlating; volgens Joep 267 leden per dag minder, dus ca 100.000 per jaar,  het gaat nog maar om 5% min of meer  orthodox Bijbelse gelovigen in Nederland, aldus de socioloog.
https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/461665/Jacobine_Op_Zondag.html
Naast de leegloop van veel kerken , in het bijzonder PKN en RK ligt de hoop dan weer in ca. 1 miljoen leden van migrantenkerken volgens het programma. Maar de realiteit daarvan is, dat het  vooral gaat om hulp bij inburgeren , gezelligheid met de oorspronkelijke landgenoten, overgoten met een evangelische Pinkstersaus.
Of refojongerengroepen, die bij hun gebruikelijke prediking nu ook een gitaar op een avondje hebben, zoals iets in de richting van een Youth for Christ koffiebar van destijds, opgefleurde eenzijdigheid dus.
Of de EO jongerendag of The Passion of Doorbrekers, opgefleurde eenzijdigheid met een deel van het evangelie, maar zeker niet de boodschap van Yeshua in alle volheid incl. Torapraktijk en ontmaskering van duisternis en zicht op de tekenen des tijds.
Bobby Schuller/Jan vd Bosch hebben vandaag de Pinksterkerkvisie weer es opgegraven: je moet in geestelijke autoriteit gaan staan, dan is alles mogelijk, ook ziekengenezing.
Jammer voor Bobby, met zijn zoontje die aan epilepsie lijdt, of Joni in haar rolstoel of Nick Vujicic zonder armen en benen, ze worden echt niet genezen, maar zeker de laatste 2 wel enorm gezegend door onze hemelse Vader.
Overigens zeg ik niet dat JHWH geen wonderen doet, wel degelijk, op Zijn tijd en wijze, incidenteel, als teken van Zijn Koninkrijk, maar dat is heel wat anders !
Volgende week es zien, hoeveel luisteraars en aanwezigen in Bobby’s kerk kunnen getuigen van genezingswonderen, incl. de zoon van Bobby.
Let op, je hoort er dan niets meer over, zeker niet over brede frustratie bij de beminde gelovigen, die de Bijbel lieten buikspreken.
Dat soort kerken, de meesten dus,  zijn wetteloos in de zin van Tora-loos !

Mocht u willen weten hoe je dan wel iets als de Handelingengemeente kan  zijn, de beste gemeente ooit, de Tora-Yeshua gemeente dus, neem dan contact op, ik help u graag op weg van uit de volgende basis
https://tora-yeshua.nl/gemeenteopbouw/

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: beide vormen van wetteloosheid zijn tekenen van de eindtijd, de “mens der wetteloosheid” wordt  genoemd in 2 Thess. 2:3-12  , ook  het  “geheimenis der wetteloosheid” (vs. 7), wat toen al in werking was, in beide vormen van het begrip.

Navigeer naar andere artikelen

16 Responses to Leugen en wetteloosheid nemen toe, eindtijd teken!!!

 1. Op 14 januari 2019 @ 02:21 schreef Nieuw Begin

  Beantwoorden

  Helaas zijn de links niet als weblink maar als ASCII tekens overgezet. Dan moet je copy pasten .

  Deze is raak:
  Revelation Song (Arabic Version) – Arabic English and Translation – YouTube

  Shalom Ben

  • Bedankt nieuw begin, ik overleg met mijn ict adviseur of anders wil jij me misschien even bellen? Ik heb nog een vraag over je andere, nog niet gepubliceerde reactie.
   Shalom
   Ben

 2. Shalom chaverim;
  Kijk en lees de nieuwsbrief van Franklin ter Horst. (NWO).
  Goede week.

  • Hi Pieter, ik lees zijn brieven regelmatig, alle waardering er voor, moet de laatste nog lezen.
   http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2014-01-2019.htm

   Prima artikel, bankiers (Rothschild) en media (veel in handen van Joden) worden genoemd als kwaadaardig en het is tragisch om te moeten constateren dat zij zo’n fors aandeel hebben in het Babylon van deze actualiteit.
   Desondanks komt JHWH in de gestalte van Yeshua terug te Yerushalayim, zie Zach. 12:10 en dan zullen veel Joden tot bekering komen.
   Wee degenen, die niet gewild hebben en dat geldt evenzeer voor de rest van de wereld.
   Ben

   • Op 17 januari 2019 @ 00:05 schreef Nieuw Begin

    Beantwoorden

    Beste Ben,

    vind je het niet misleidend te leren dat de Joden tot bekering komen als ze Jezus zien?
    Wat is dan nog de betekenis van het woord: al wie op Hem zijn geloof bouwt zal niet beschaamd uitkomen?
    En is Rom 9-11 niet meer belangrijk als het over geloof gaat en et prachtige geloofs epos in de Hebr brief?
    M.v.g.

    als ik tijd heb zal ik even bellen binnenkort.

    • Dag Nieuw Begin, zie uit naar je telefoontje: tekst, spreken, zien, dat is een oplopende lijn ter bevordering van communicatie en begrip.
     Nalv je reactie over bekering van Joden: Simon bar Jona, helemaal Jood dus, legt geleid door JHWH/Heilige Geest uit aan zijn mede-Joden in Yerushalayim, dat ook hen geen andere Naam gegeven is dan die van Yeshua ha Mashiach om behouden te worden.
     Dat begrepen deze Joden en 3000 kwamen er tot bekering, zie Hand. 4:12
     Verder zijn er vandaag de dag 400.000 Yeshua belijdende Joden wereldwijd en alleen in Israel zijn er ruim 100 gemeentes van Yeshua-belijdende Joden, ca 15000 personen totaal.
     Als de Joden niet door Yeshua als enige weg tot de Vader tot bekering zouden moeten komen, hoe zou dat dan moeten denk je?
     Shalom, tot gauw,
     Ben

     • Op 24 januari 2019 @ 01:08 schreef Nieuw Begin

      Hoi Ben,

      Probeer je gauw te bellen.

      Wat ik bedoelde met mijn vraag is dat je het niet misleidend vindt dat Joden zich pas zouden bekeren als ze Jezus zouden zien, letterlijk, dus niet geloven. De aanname in vooral Evangelische kringen is dat Jezus spoedig wederkomt en dan zal het Joodse volk zich bekeren, als ze Hem zien dus. Maar juist voor de Jood geldt natuurlijk: al wie op Hem zijn GELOOF bouwt zal niet beschaamd uitkomen. Dat bedoel ik dus, GELOVEN. En in een andere uitleg van de leer der laatste dingen kan het wel eens zo zijn dat het beslist veel langer duurt voordat Jezus wederkomt en dat ver voor die tijd de H.Geest al is uitgestort over gans Israel wat zalig zal worden als wij, heidenen uit de niet-Joodse wereld , Israel ontferming bewijzen zoals ons ook ontferming is bewezen ( nl de genade van het Evangelie te mogen geloven dat Jezus de Christus is. )

      Ik bestrijd de opvatting dat de Joden pas zich zullen bekeren als ze ZIEN! Ze zullen zich bekeren omdat ze gaan GELOVEN dat Jezus de Messias is. ( gans Israel zegt Paulus zelfs!)

      En ik bestrijd de opvatting dat de Here Jezus spoedig wederkeert want God zal eerst een Loofhuttenfeest geven op aarde ( Zach 14) en pas daarna, als de satan na 1000 jaar moest worden losgelaten het optreden van de mens der zonde, het optreden van de twee getuigen, de kosmische elementen die wankelen en brandend zullen vergaan en dan daar de Wederkomst met grote macht en heerlijkheid. Over die allerlaatste ronde zijn er ook weer duizenden vragen te stellen maar ongetwijfeld zullen de twee getuigen die dan leven van Godswege inzicht krijgen over de processen die zullen plaatsvinden. Dat is nu nog allemaal verborgen en niet meer dan speculatie lijkt me.

      De Heer is al bij ons door Zijn Geest, de Trooster tot aan de Jongste Dag. En ik kan niet geloven in een spoedige Wederkomst en zeker niet in een opvatting dat de Joden pas tot geloof komen als ze Jezus ZIEN. Volkomen in strijd met Rom9-11 en trouwens zeer veel andere teksten.

      Hart.groet,

      Nieuw Begin

      ( zal je snel bellen )

     • Op 24 januari 2019 @ 19:21 schreef Ben

      Hi Nieuw Begin,
      Joden komen al tot geloof in Yeshua als de Mashiach sinds Hij op aarde was, na de opstanding op Shawoeoth 3000, daarna 5000 en al vlot “tienduizenden”.
      Door de eeuwen heen zijn er altijd Joden tot geloof in Hem gekomen, op dit moment zijn er 400.000 wereldwijd.
      Op enig moment komt de dan levende rest tot geloof, als Yeshua verschijnt,Zach. 12:10 en Zach 14 komt dan er na.
      Tot bels, shalom
      Ben

 3. Shalom Ben;
  De firma de Rothschild is van een volk, waarvan in de Bijbel staat:
  “zij zeggen dat zij Joden zijn; maar zijn het NIET. Zij zijn een synagoge van Sheitan!”
  Hier word, n.m.m. gewezen naar koning Bulan van Khazaristan; in de z.g. 10de eeuw.
  Goede week.

  • Hi Pieter,
   Ok, we kennen de Kazahren. Daar zitten vast ook wel oprechte Bijbelse gelovigen tussen en ook vele ongelovigen.
   Net zo’n verdeling als de genetisch echte Israelieten dan wel Joden, die ook niet allemaal “kosher” zijn of dacht jij van wel?
   Een rest zal blijken behouden te zijn en nu geeft nog steeds de zeer grote meerderheid te kennen Yeshua af te wijzen, wat volgens Simon bar Jona in Hand. 4:12 dus tot verlorenheid leidt.
   Waar al die foute bankiers en mediafiguren dan van af stammen, maakt minder uit, het gaat er om of ze Yeshua hebben aanvaard en George Soros zal , aan de vruchten van de boom te zien, aangeven dat hij “Hem niet gekend heeft”, helaas .
   Shalom
   Ben

 4. Op 20 januari 2019 @ 20:07 schreef dre de zeeuw

  Beantwoorden

  Shalom Broeders,
  Volgende stond geschreven:( islam is sowieso een crimineel systeem van onderdrukking en haat als systeem.)

  Laten we voorzichtig zijn met allen mensen vanuit de islam de schofferen. Ik begeleid veel mensen met een islam achtergrond. Ik wil altijd blijven kijken naar de mens, en niet naar de hoofd doek of speciale kledij als ze naar de moskee gaan.
  Ik wil kijken zoals de Jezus in de Bijbel staat geschreven, zonder oordeel..
  Vanuit deze liefde wil ik de islam blijven benaderen, zodat er contact ontstaat en vanuit daar verder bidden en werken….

  Er staat geschreven: de EO jongerendag of The Passion of Doorbrekers, opgefleurde eenzijdigheid met een deel van het evangelie, maar zeker niet de boodschap van Yeshua in alle volheid incl. Torapraktijk en ontmaskering van duisternis en zicht op de tekenen des tijds.
  Ook hier, zeker de waarheid Ben neergezet. Maar ik sta naast deze jongeren die een andere benadering vragen als jaren geleden. Ik doe niets van de waarheid van de Bijbel(Thora) af. Maar blijven zoeken naar openingen om zo contact te krijgen.

  Franklin ter horst (super toffe website) Maar ook hier worden vele interpretaties gegeven van de mens. Alsof dit de waarheid is….Blijf vasthouden dat we allemaal onvolmaakte broeders zijn zoekende naar wijsheid. Elke dag meer en meer op Jezus lijken. Als we dat nastreven mogen we fouten maken.
  Shalom Dre

  • Dag Dre,
   Islam is en blijft een duivels systeem; dat wil niet zeggen dat alle moslims dat systeem 100% volgen. Er zijn er ook, die er uit stappen, het foute er van erkennen en stilzwijgend op zoek gaan naar de waarheid.
   Beter is te zeggen dat je ex-moslim bent, maar niet iedereen durft de bedreigingen dan aan, dus tegen die mensen kijk ik veel milder aan dan tegen een IS-gek.
   En dan zijn er diverse stromingen, waarvan Alevieten en Soefi’s echt heel anders zijn dan Wahabieten.
   Het systeem is en blijft de ellendebron, itt met de Bijbel, die “JHWH liefhebben boven alles en de naaste als jezelf” leert.
   De kern is: wil iemand oprecht de waarheid zoeken of wil iemand in een of ander keurslijf stappen zonder echt onderzoekend te blijven en zo verstarren in een of ander systeem.
   Wie dan vervolgens echt Yeshua wil volgen zoals in Lucas 14:25-35 staat, dan ervaart hij steeds meer de waarheid, die Yeshua is, de levende Tora.
   Helaas zijn er nog al wat “christenen” die zelf bepalen waarin en in hoeverre ze Hem willen volgen en volgens Yeshua “kun je dan Zijn discipel niet zijn”.
   Fouten maken is inherent bij discipel (leerling) zijn, als er maar groei is, wat het best gaat in de Torastructuur, waarin de vrucht van de Geest groeit en ook de gaven en de heiliging zichtbaar is.
   Shalom
   Ben

   • Dag Ben, in welke context moet je Lucas 14:26 lezen. In mijn vertaling lees ik dat als je Yeshua wilt volgen jij iedereen moet haten inclusief jezelf. Hoe
    leg jij dan die link de naaste liefhebben als jezelf?

    Hartelijke groet & Shalom
    John

    • Hi John,
     De term “haten” zou beter vertaald kunnen worden met “van minder belang achten”
     De zonde haten is ook zo’n term en dat kunnen we ons goed voorstellen.
     Alles wat je van JHWH/Yeshua afhoudt, is zonde, in de betekenis van “je doel missen”. Als je werkelijk “als een rank aan de Wijnstok verbonden” wil leven, dan zit daar niets tussen en dat is de voorwaarde om na bekering geheiligd te leren leven.
     Dus je vrouw (of je man als het om een vrouw gaat, maar jouw naam is John, dus man), kinderen , familie en alle andere mensen komen op een 2e plaats als het gaat om keuzes in je leven.
     En als je in die zin Gods Koninkrijk eerst zoekt, zul je Zijn zegen ervaren, zo is mijn ervaring, staat in Matth. 6:33 en dat blijkt ook altijd je naasten ten goede te komen.
     Shalom
     Ben

 5. Pieter A Meijer. Gaan jouw woorden ook op voor de afstammelingen van Askenaz?

 6. Shalom Derk;
  Deze gegevens heb ik ooit eens gelezen op de site van Franklin ter Horst.
  Alsnog heb ik een site over de Chazaren gevonden op:
  http://www.Wikipedia.org/Wikipedia/commons/afag/Chasaren.jpg
  Hetgeen overeenkomt met de gegevens van: F ter H.
  Shabbath Shalom.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*