Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Fors ongenoegen mbt klimaat gekte en islamisering !

‘Rutte ondanks afstraffing gewoon door met extreemlinks klimaatbeleid’
met dank overgenomen van:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/03/Rutte-ondanks-afstraffing-gewoon-door-met-extreemlinks-klimaatbeleid

‘Niet de luxe partijen uit te sluiten’ = bijna expliciete boodschap dat Rutte niet wil samenwerken met Baudet – ‘Rubberen Rutte zal GroenLinks koers blijven volgen’

_____________________________________________________________

foto verwijderd op 6 -11-2019 wegens bezwaar ANP van “onrechtmatig gebruik”, ivm auteursrechten.
Ik zal e.e.a. verder uitzoeken, want ik wist niet dat de foto van het ANP was en stond bovendien op een andere site.
Ik ging er van uit, dat evt. rechten bij FvD lagen.

Thierry Baudet met Theo Hiddema, misschien wel de belangrijkste ‘denker’ in het zo succesvolle Forum voor Democratie. (Afbeelding: (2)).

_______________________________________________________________

Voor het eerst kon de Nederlandse kiezer zich rechtstreeks uitspreken over het klimaatbeleid van het kabinet Rutte III. De afstraffing die gisteren volgde spreekt boekdelen, vooral omdat de partij die zich vierkant tegen dat klimaatbeleid uitsprak met 13 zetels in één klap de grootste wordt, een winst die te vergelijken is met die van de LPF in 2002. Veel commentatoren vinden dat Rutte of zijn beleid fors moet bijstellen, of nieuwe verkiezingen moet uitschrijven. Hij zal hoogstwaarschijnlijk geen van beide doen, maar juist nog nauwer gaan samenwerken met GroenLinks, dat daardoor ook de komende jaren zijn extreme ideologie via Rutte aan ons volk zal kunnen opleggen.

De VVD verloor weliswaar maar één Senaatszetel, maar ten opzichte van het huidige zetelaantal in de Tweede Kamer (33) betekent de teruggang nog altijd een fors verlies. Dat wordt ook nog eens gemaskeerd door het zelf in gang gezette leegzuigen van D66, waar neoliberalen die de koers onder Rob Jetten te links vinden deels overstapten naar de VVD, terwijl anderen terecht vrijwel geen enkel verschil meer met GroenLinks constateren en daarom kozen voor de charismatischere Jesse Klaver.

FvD wint door verzet tegen klimaatbeleid, EU superstaat Marrakesh

De uitslag (met bijna alle stemmen geteld) in het kort:

2019 2015
Forum v Democratie 13 0
VVD 12 13
CDA 9 12
GroenLinks 9 4
PvdA 7 8
D66 6 10
PVV 5 9
SP 4 9
ChristenUnie 4 3
Partij vd Dieren 3 2
50PLUS 2 2
SGP 1 2
DENK / overig 0 0

Het Forum voor Democratie van Thierry Baudet is hoe dan ook de grote winnaar. Zijn scherpe en heldere boodschap, namelijk dat Nederland onmiddellijk moet stopzetten met de ‘groene’ klimaat- en energiewaanzin omdat dit beleid onze economie en welvaart zal vernietigen, heeft enorm veel mensen aangesproken. Dat geldt ook voor zijn felle tegenstand tegen de EU-superstaat in wording en het massa immigratie pact van Marrakesh, waarmee volgens diverse analyses minimaal tientallen miljoenen migranten naar Europa worden gehaald.

Het klimaat, de EU-superstaat en Marrakesh zijn precies de zaken waar ons volk nooit ook maar enige inspraak of zeggenschap over heeft gekregen, omdat deze topics in 2017 nog vrijwel geen rol speelden bij de Tweede Kamer verkiezingen. In dat jaar ging het weliswaar ook over immigratie, maar waren de extremistische ‘Marrakesh’ plannen nog niet bekend bij het grote publiek.

Bij lange na geen meerderheid voor links blok

De winst van GroenLinks wordt door veel media, die er al jaren alles aan doen om Jesse Klaver en zijn partij te promoten en naar voren te schuiven, bejubeld, maar is in het licht van de totaalresultaten van ‘links’ lang zo spectaculair niet als wordt voorgesteld. De andere linkse partijen verliezen namelijk dermate veel kiezers, dat het linkse blok GL-PvdA-D66-SP-PvdD op slechts 29 zetels uitkomt, waardoor ook met de feitelijk erg linkse CU erbij lang na geen meerderheid bereikt wordt.

‘Rubberen Rutte zal GroenLinks koers blijven volgen’

Premier Rutte reageerde vandaag op het feit dat de VVD is ingehaald door het FvD dat hij ‘niet de luxe heeft partijen uit te sluiten’, een nauwelijks verhulde boodschap dat hij bepaald niet van plan is om samen te gaan werken met het FvD (hooguit voor de vorm). Het enige wat hem alsnog daartoe kan dwingen is zijn eigen partij, waarin de onvrede over de almaar linkser wordende koers, en zeker het aanschurken tegen GroenLinks, aanzienlijk is.

Dat zal de VVD echter in botsing brengen met D66, zoals bekend en nu ook onderkend door de kiezer feitelijk de vertegenwoordigende partij voor GroenLinks in het huidige kabinet. Ook het CU voelt zich wat het klimaatbeleid betreft veel meer thuis in het extreemlinkse kamp van GL en D66.

Het is nog te vroeg voor een echte conclusie, maar de premier verwierf niet voor niets zijn beruchte bijnaam ‘Rubberen Rutte’. Vermoedelijk zal hij daarom ook de komende jaren blijven buigen en draaien om –in nauwe samenwerking met GroenLinks- de onder zijn leiding in gang gezette stapsgewijze verwoesting van onze welvaartsstaat door het extremistische klimaatbeleid onomkeerbaar te maken. Zodra die taak is volbracht wacht hem ongetwijfeld een warm bad in Brussel.

Xander

(1) Afbeelding: screenshot Forum voor Democratie

Navigeer naar andere artikelen

5 Responses to Fors ongenoegen mbt klimaat gekte en islamisering !

 1. Op 22 maart 2019 @ 10:36 schreef Jan de Hoop

  Beantwoorden

  Hoi Ben, heldere analyse. Ik zie je al een tijdje niet meer op CIP, ben je weg? Bedankt voor uw heldere geluid.

  • Hi Jan, bedankt, welkom om te blijven reageren hier.
   CIP blijkt vooral voor de CU/Segers te bestaan en o wee, als je daar kritisch over bent, zelfs als ik met citaten en feiten kom.
   Vervolgens laat de redactie toe, dat ik op zeer grove wijze wordt gedemoniseerd door ca. 5 trollen, handhaven door de redactie is er niet bij.
   De CIP redactie is verantwoordelijk voor de totale boodschap, die daar verspreid wordt, ook dus voor de reacties, die vaak Bijbels misleidend zijn.
   Ik ben er klaar mee en heb bedankt.
   Shabbath shalom
   Ben

  • Hi Jan, welkom, we zijn altijd blij met goed onderbouwde inbreng.
   CIP houd ik voor gezien, ik heb er voor bedankt, m.n. wegens het gebrek aan handhaving door de redactie, men laat een 5 tal trollen gewoon hun gang gaan met het demoniseren van mij.
   Gewoon negatief schreeuwen zonder argumenten.
   CIP redactie is verantwoordelijk voor de boodschap die men uitzendt, ook voor de reacties die men toelaat en ook voor de misleiding, die men dan verkondigt.
   Je mag wel een klacht indienen, dan wordt er iets geschrapt en zoals een trol zelf triomfantelijk meedeelde: dan meld ik me weer aan en dat kan zonder enig probleem.
   Blijkbaar is het doel van CIP commercieel, gezien de rubriek BAMBR met nieuws van “Story” nivo.
   Ik heb er een paar keer over gemaild met de redactie, maar de trollen gaan door met mij grof te demoniseren, gescheld zonder argumenten, ik heb dan geen zin paarlen voor de zwijnen te blijven gooien.
   Shabbath shalom, tot gauw,
   Ben

 2. Hallo Ben, ik kom toevallig net van CIP af en zag, dat het “grote Baudet bashen” ook daar is begonnen. Zie het artikel van ds Bram Beute. Ook weer de link leggen met de jaren ’20 en ’30. Het doet mij erg denken aan de tijd voor de moord op Pim Fortuyn en vind het griezelig.

  met vriendelijke groet en een hartelijk shalom,
  Paulus

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*