Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De eerste uitslagen, met dank aan de meedenkers!

Op dit moment zijn de eerste exitpolls binnen, het beeld van 3 provincies, ZH, NBr. en Gld. is forse winst voor FvD.
De voorlopige uitslag van de  nieuwe 1e kamer laat hetzelfde beeld zien, forse winst, krijgt 10 zetels!
De regeringscoalitie verliest 8 zetels en is haar minimale meerderheid dus helemaal kwijt.
De druiven zijn zuur , zo  blijkt uit een aantal reacties, wat kunnen we met deze onbekende partij?
Beetje onzin, Baudet is al een paar jaar aan het duidelijk maken dat de islam moet worden ingeperkt en meer recent dat de klimaathype zwaar overdreven is.
Hij maakt duidelijk onderscheid tussen beter milieubeheer, daar is iedereen voor, zeker ook FvD en klimaat, wat een heel ander iets is en waar we veel minder invloed op kunnen hebben.
Verder is dat CO2 verhaal aan grondig onderzoek toe, hoeveel effect heeft het CO2 gehalte op het klimaat, welk deel is gewoon onderdeel van de natuur en welk deel voegt de mens toe door fout gedrag?
Dat laatste bepaald hoe gerechtvaardigd het is om miljarden te gaan besteden en zonder dat e.e.a. duidelijk is, hebben we al een klimaat wet door de strot geduwd gekregen door Rutte 3 , dankzij het initiatief van CU/D66
Vandaar mijn keuze voor FvD, die daar het meest duidelijk tegen protesteerde.
De PVV leidt fors verlies, grotendeels wel met dezelfde 2 punten als FvD, maar met een ondemocratische partijstructuur, Geert is het enige lid van de PVV en dat blijft jammer.
Het Bijbels geloof wordt ook bij FvD gemist, maar dat is er bij geen enkele partij meer, hooguit de SGP voor een deel en veel te zwak naar buiten toe vertaald.
Dus naast dit politieke verhaal leven we voort de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua tegemoet, dat blijft ieders persoonlijke opdracht en we vinden elkaar in de Tora-Yeshua internetgemeente.

Shalom , tot morgen,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

1 × vijf =