Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Haat van links tegen Baudet buiten alle proporties !

bron: up network, met dank!

“als je Thierry dood wil schieten, zeg dan “PAF” “, aldus gemaskerd links, laf anoniem.
Na Freek de Jonge  gaan de linkse promotors van “meer, meer, meer moslims” en  “meer miljarden om o,ooo2 % minder CO2 uit te stoten wereldwijd als NL-bijdrage” vol haat de straat op.

Zie ook de confrontatie Baudet met een linkse school en Rosemuller als opperhoofd:

Ik ben blij met het Baudet-effect, heb niet voor niets FvD gestemd, omdat ik de manipulerende  zouteloze kliek van VVD/D66/CDA met CU (!)   meer dan zat ben.
Een werkelijk Bijbelse politiek is er niet, al zeker geen partij die daar voor staat, dus  dan liever een partij, die de gekochte media en de politiek correcte sfeer doorbreekt.
Aan de reacties van de linkse meute te zien, is dat hard nodig.
Ben benieuwd hoe het OM, met Grapperhaus als eindverantwoordelijke, de haat aanpakt, met vandaag als toppunt oproep tot moord door gemaskerde idioten op de Dam.

Shalom
Ben Kok (j-chr. pastor)

Update:
Met plezier kijken we vaak naar Podium Witteman, erg leuk muziekprogramma zondagavond.|
Maar nu , als een donderslag, gaat de vaste pianist, Mike Bode,  zijn droefenis over de wanorde in Engeland met de Brexit verwoorden.
Vervolgens koppelt hij dat 1 op  1 aan “het geblaat van Baudet”, zie
https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/469673/Podium_Witteman.html

Wat is dit voor onzin? Wat haalt Mike Bode in zijn hoofd!! En dan klapt het publiek ook nog, Paul Witteman gaat gewoon verder en corrigeert niet.
De media zijn door en door links verziekt, tot in dit leuke muziekprogramma toe.

Zie ook de CDA burgemeester van Krimpen aan den IJssel, Martijn Vroom:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3341387/burgemeester-op-matje-na-nazi-verwijzing-baudet

die er geen probleem mee heeft om Baudet in de nazi-hoek te duwen, dat is voor hem “deelname aan het maatschappelijk debat”
Dat soort “Vroom”heid kunnen we missen als kiespijn, maar helaas vindt de man, dat hij niets fouts heeft gedaan, aldus NOS nieuws 13 uur 25 mrt.

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Haat van links tegen Baudet buiten alle proporties !

 1. Ben, Paul Witteman greep ook niet in, als gespreksleider bij Lagerhuis 1997, “gesprek” tussen Marcel van Dam/Pim Fortuyn. En zie eens hoe Paul Witteman Pim Fortuyn kleineerde en onbeschoft onderbrak bij Vara,B&W, 2002.
  Hij maakte deel uit vd “Clan” om Fortuyn te demoniseren. Rob Oudkerk was later heel duidelijk over zijn rol in een debat met Fortuyn. Hij had opdracht vd “Clan” om het altijd oneens te zijn met Fortuyn. Hij erkende dat hij toen een “slappe zak” was geweest. Is het nu anders? Nee. Maar het “probleem” blijft dooretteren.

 2. Ben, burgemeester Bruls van Nijmegen spreekt zich in de Gelderlander uit tegen dit soort uitingen. Hij vindt het schandalig en verontrustend. Maar zegt hij, wij houden extreem links in de gaten. Daarna zegt hij dat extreem rechts ook in de gaten wordt gehouden. Hij brengt op zijn manier een beetje “evenwicht”. Vraagje, wie liep als 1e om aangifte te doen tegen Wilders. Juist ja, burgemeester Brul(s). Hypocriet mannetje.

  • Hi Derk,
   Helaas zijn er weinig als Yeshua: open, eerlijk, de waarheid in Eigen Persoon, liefde, genade, rechtvaardig, de Tora levend zoals bedoeld, kortom, het evenbeeld van JHWH.
   Maar er komen er steeds minder ook maar een beetje in de buurt.
   Shalom
   Ben

 3. Beste ben,
  Er zijn velen die vervolgt worden.
  Ik ook.
  Beschuldigd en gemanipuleerd.

  De enige hoop js Yshua.
  Privé ben ik meestal alleen en dat vind ik heerlijk.

  Mensen worden steeds vuiler
  Waardoor de kwaden meer en meer de overhand krijgen.

  • Houd de moed er in Jan, wie omwille van Yeshua wordt vervolgd, wordt “zeer gelukkig” /zalig geprezen door Hem.
   Dat geldt dan ook alleen om die reden, uiteraard niet om eigen verkeerd gedrag.
   Maar dat spreekt vanzelf.
   Shalom, wandel met Hem,
   Ben

 4. Ben, de seconden tellen af.
  In die walgelijke demon-stratie liep een groep mee die onderstaande getweet heeft: “Pedofilie verheerlijken….poeh. Ik vind het al behoorlijk heerlijk, maar het kan nog heerlijker”!!!
  In 1 woord walgelijk.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twaalf + negentien =