Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Stille tocht Utrecht: minder dan 1 % moslims aanwezig met een leugen!

(aanklikken voor vergroting)

https://www.nu.nl/schietpartij-utrecht/5805861/duizenden-mensen-herdenken-slachtoffers-van-aanslag-utrecht.html

Spandoek: “Utrecht buigt nooit”  , voor wat niet? Ik zou zeggen, nalv. deze moordpartij door een moslim, jihadterreur dus, moest zijn:
“Utrecht buigt nooit voor islamterreur” , maar dat stond er dus niet, we  houden het gezellig.
Duizenden mensen op de been,(16000) geen moslim te zien in eerste instantie, maar dan zie je toch een imam lopen in witte kledij.
Aan het eind van de video is er dan een klein groepje moslims met een spandoek, waarbij het eerder genoemde spandoek zichtbaar is:
“Utrecht buigt nooit”  en dan de toevoeging:
“moslims vrede met de mensheid
u en wij  nakomelingen van Adam”

Die 1e regel is compleet in tegenspraak met de honderden koranteksten, waar haat wordt verkondigd tegen alle niet-moslims.
De 2e regel is een open deur, uiteraard zijn we allemaal nakomelingen van dat 1e echtpaar, Adam en Eva.
Daarna is er wel een geschiedenis, waarin de Schepper,  JHWH , de God van Abraham, Isaak en Jacob met de mensheid Zijn plan volvoert.
Na Noach, Abraham, Mozes en de profeten van Israel, verschijnt Hij in mensengestalte in Yeshua ha Mashiach, we zijn dan 4000 jaar verder.
En nog es na ca. 600 jaar komt er een valse profeet, ene Mohammed, langs, die vanuit het heidendom te Mekka van de 360 afgoden er eentje benoemd tot de enige “afgod” en die verkondigt als de Ene God, Allah.
Een duivelse dwaling, die JHWH toelaat om te zien wie oprecht in Hem gelooft en wie liever kiest voor de koranallah.
Oprechte Bijbelse gelovigen vs. de ware moslims: Hamas, Hezbollah, Al Qaeda, Boko Haram, Al Nusra, totaal 300 miljoen mensen vermoord door moslims in 1400 jaar islamtijd , van 650 tot heden.
Want de opdracht vanuit de koran/ahadith blijft: de wereld onderwerpen voor de koranallah.

Op 16000 mensen, die op het plein stonden, waren er , zover te zien op deze video en op de beelden van de NOS, hooguit 50 moslims.
Een aantal van 160 moslims zou 1 % zijn, maar dat  aantal was er niet eens.
We hebben 1 miljoen moslims in ons land, de afwijzing van de moslimmoordenaar Gökmen T. is niet bepaald “breed gedragen”, de moslimgemeenschap , de Umma, blijft trouw aan de opdracht van Mohammed.
Het is weer de stilzwijgende meerderheid, die thuis bleef en het onrecht laat doorgaan en zichzelf plus de rest van de wereld de das om doet.
Gelukkig waren er 16000 Nederlanders, geen moslims, die hun meeleven met de slachtoffers toonden en uiteraard de moordenaar en zijn motivatie veroordeelden.

Shabbath shalom
Ben Kok (joods-chr.  pastor)

Navigeer naar andere artikelen

6 Responses to Stille tocht Utrecht: minder dan 1 % moslims aanwezig met een leugen!

 1. Lekker scherp opgemerkt Ben!

  • Hi Tanny,
   Inderdaad, want het mooier voordoen van de nare werkelijkheid gaat nog verder bij de lokale omroep RTV Utrecht, ik heb ze er over geschreven:

   “Geachte redactie,

   Wat verstaat u onder het woord “massaal” ??
   In het verslag van de jihadaanslag vorige week schrijft u op https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1896192/ :
   “Juist daarom is het belangrijk voor de gebedshuizen en de moslimgemeenschap om zich te laten zien. En dat doen ze dan ook massaal.”

   Ik zal ze ook nog bellen over deze leugen, ook vanmorgen in Utrecht was er geen moslim te bekennen bij de afsluitende herdenking in de buurt !

   Shalom,
   Ben

 2. Wij komen allemaal van Adam. In Amerika roepen de moslims; Wij komen allemaal van Abraham.
  Het suggereert dat moslims en islam multiculturalisme omarmen of accepteren. Heel Nederland trapt er in, en slaapt rustig verder.
  Er is geen Imam in een land met een moslimmeerderheid die multiculturalisme promoot. In landen met een moslimmeerderheid worden andere culturen, andersdenkenen, andergelovigen benadeeld, achtergesteld, ernstig onderdrukt, weggepest, vervolgd of verboden.

  Dus taqqiyya op zijn best.

  • Hi Ronald, je slaat de spijker op “het” kop (moet ik vast genderneutraal formuleren in deze verdwaalde samenleving).
   Overigens reageer je op een vrij oud bericht, dus dank voor je doorlezen van onze site; ben benieuwd wat je van het laatste artikel vindt.
   Shabbath shalom
   Ben

 3. Kan hier echt misselijk van worden. Er liepen honderden Moslims mee. Voorafgaand aan de stille tocht is er stilgestaan bij de aanslag in de Moskeen in de buurt. Elke moskee was nagenoeg vol. (Geen corona maatregelen destijds). Maar niet elke Moslim loopt in een witte jurk. We dragen ook spijkerbroeken, jassen en petjes. Net als de rest van Utrecht. Ik was daar. Ik getuig dat er honderden Moslims waren.

  Maar daar trek je geen lezers mee, Bah.

  • Dag “Freedom”,
   Word je ook misselijk van de koran (haatzaaiboek met als kern: alles en iedereen, die niet bij de islam hoort, wegwerken, de wereld uit), van het grote islamvoorbeeld, Mohammed (polygamie, pedofiel, moordenaar, misleider, verkrachter) en het praktische leven in de 56 islamlanden ?
   Van Al Qaeda, Boko Haram, Hezbollah, Hamas, IS etc. ?
   Zie http://www.thereligionofpeace.com voor alle ellende, die door moslims wordt aangericht.
   En vergelijk de haatboodschap van de koran es met de Bijbel, waarin liefde en rechtvaardigheid van de Ene ware God, JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob verkondigd wordt.
   Vergelijk de “profeet” Mohammed met Yeshua, de menselijke verschijning van JHWH, het verschil tussen nacht en dag, duisternis en Licht.
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

5 × vijf =