Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Klimaatafgoderij als eindtijdteken !

https://nos.nl/artikel/2303293-gevaren-voor-kustgebieden-in-de-wereld-nemen-sterk-toe.html

met een lijst van de in het NOS journaal genoemde 100 geleerden, die een zeer rampzalig klimaatscenario verkondigen, waarnaar de VN zich richt en dat van haar leden eist, w.o. Nederland als het braafste jongetje van de wereldklas.
Er zijn al kerken, waarin men “de planten vergeving vraagt voor de slechte verzorging” en we moeten grote offers brengen, om moeder natuur tot bedaren te brengen.
En een opgefokt 16 jarig Zweeds meisje spreekt als Jeanne d’Arc de VN toe, verwijt de volken schandalig gedrag,  gaat zelf niet meer naar school en reist van klimaattop naar klimaattop om de jeugd op te zetten tegen de ouderen.

Tegelijkertijd lezen we op
https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-klimaat-verklaring-500-wetenschappers-stellen-dat-er-geen-klimaatcrisis-is/

Deze 500 worden uiteraard niet in het NOS journaal genoemd, noch in andere politiek correcte media.

Het klimaat is niet in nood

citaat daar van:

De wetenschappers en professionelen onderstrepen dat de huidige modellen van de VN waarop het huidig internationaal beleid gebaseerd is, ongeschikt zijn voor dat doel. Ze stellen dat ‘het wreed en onvoorzichtig’ is om vele miljarden te willen besteden op basis van dergelijke onvolkomen modellen.

Zie de door deze 500 wetenschappers bij de VN ingediende verklaring:
https://clintel.nl/wp-content/uploads/2019/09/ecd-letter-to-un.pdf

met als titel :  Your Excellencies,   There is no climate emergency

En over de info op  https://www.climategate.nl
heeft men het ook maar niet.

Blijkbaar worden we voorgelogen en gemanipuleerd door hogere machten, zoals de grote bedrijven die weer  handel ruiken (warmtepompen, zonnepanelen, allerlei organisatieburo’s om de “klimaattransitie” te regelen, vele conferenties etc.
En zoals de wereldleiders, die de wereldbevolking bang maken en belastinggeld afpersen om eensgezind de wereld voor de ondergang te behoeden.
Alle koppen dezelfde kant op, dat maakt het regeren en regelen ook makkelijker, toch?

We worden verder verdeeld in een groep verstandige globalisten, die de wereld gaan redden (gutmenschen, links georiënteerd) door alle grenzen weg te werken, we zijn 1 groot dorp met allemaal gelijke en goede mensen.
Volgens klimaatgoeroe Al Gore moeten al die gutmenschen de wereld gaan redden, want een Schepper bestaat niet, de evolutie neemt ons mee over dramatische grenzen heen.
Daar tegenover zijn er de toch duidelijk dommere, eigenlijke slechtere mensen, die de originaliteit van allerlei aparte volken erkennen met een eigen cultuur en grenzen om hun land aan te geven en die in een Schepper geloven, die de wereld bestuurt  en tot een goed vervolg zal brengen.

In de Bijbel krijgen we het beeld van de Schepper , begrensde landen met unieke volkeren, waar tussen het volk Israel de bijzondere taak kreeg de wijsheid van de Schepper, JHWH, voor te leven vanuit de Tora en de Mashiach, die kwam als de levende Tora.

Blijkbaar zitten we in de eindfase, kort voor de “Dag van JHWH”, waar de profeten in de Bijbel van spreken,  in het bijzonder ook Yeshua als de menselijke verschijning van JHWH .
Het zal zijn als in de dagen van Noach en Lot, ultieme Goddeloosheid en menen dat de Schepper er niet toe doet, niet bestaat, of een abstract idee is.
De mensheid, die zich tot “godheid” wenst te verheffen, moet haar eigen ondergang bewerken en en ervaren en dan nog komt men niet tot inkeer, aldus diverse teksten in het laatste Bijbelboek, Openbaring hfdst. 16.

Het goede nieuws is echter: JHWH grijpt in, als de nood het hoogst is, verschijnt opnieuw in de gestalte van de Mashiach, zoals in Openbaring 1 en wel op de Olijfberg te Yerushalayim.
Het volk Israel , wat haar taak helaas maar zeer beperkt heeft uitgevoerd, volgens wat we in de Tenach lezen en grotendeels Yeshua als de Mashiach afwees als vals, komt dan tot inkeer bij Zijn verschijning, zie Zacharias 12:10

In Zijn Koninkrijk komen de volken naar Yerushalayim tijdens het Loofhuttenfeest, Sukkoth genaamd, zie Zach. 14 en dat wijst niet bepaald op een wereld zonder de Schepper, zonder volkeren met grenzen en vol afgoderij .

“Kies dan heden wie gij dienen zult ; ik en mijn huis zullen JHWH dienen” , aldus Jozua in het gelijknamige boek, hfdst. 24:15

Zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Net na het schrijven van dit artikel krijg ik de nieuwsbrief van Franklin ter Horst binnen, zeer aanvullend:
https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2026-09-2019.htm

http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2030-09-2019.htm

‘Wreed en onverantwoordelijk om kinderen bang te maken met een niet-bestaand klimaatprobleem’

Navigeer naar andere artikelen

One Response to Klimaatafgoderij als eindtijdteken !

 1. Shalom Ben;
  Zojuist het recente artikel van Franklin ter Horst gelezen.
  Liegt er niet om!
  In ieder geval nog geen opwarming.
  De kachel zal nog wel even gestookt moeten worden.
  Shavuah Tov.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*