Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Heropvoeding van uit de islam, in Nigeria.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7511587/500-men-boys-freed-house-torture-sexually-abused-years-Nigeria.html

Er werd iets over verteld in het NOS journaal, maar geen woord over de islamachtergrond, van de leiding door de imam, het was in NOS termen een “martelhuis”.
Ruim 10 jaar lang, met allerlei walgelijke seksuele wanpraktijk , op kinderen uitgeleefd.
Zie https://ejbron.wordpress.com/2019/09/27/nigeriaanse-politie-redt-meer-dan-300-gefolterde-en-verkrachte-leerlingen-in-koranschool/

In Utrecht ligt de AlFitrah moskee onder vuur van onderzoekers:

https://www.nu.nl/utrecht/5999534/onderzoek-alfitrah-moskee-in-utrecht-heeft-sektarische-trekken.html

citaat:

Autoritaire beïnvloeding van leerlingen’

Op de school wordt volgens de onderzoekers geleerd om de wereld in te delen in ‘halal’ (toegestaan) of ‘haram’ (verboden) en het spreken in wij-zij-termen. Ook wordt afgeraden om deel te nemen aan Sinterklaas, kerst en schoolreisjes en wordt kritisch denken ontmoedigd.

Als de leerlingen afwijken van de voorschriften is er “sprake van een autoritaire wijze van beïnvloeding”. Resultaat is dat het voor de leerlingen “moeilijk wordt om aansluiting te vinden bij anderen buiten hun geloofskring”.

De onderzoekers concluderen ook dat er dingen gebeuren die op het randje van de wet zijn, zoals het faciliteren van polygamie door huwelijken te sluiten buiten de gemeente om, en het afraden van contact met de politie. “Het wordt aan de leerlingen geleerd dat contact met de politie zoeken verraad is (…) want de anderen zijn niet-gelovigen en dus niet te vertrouwen”.

En daar is men in Nederland dan na 1400 jaar islam ook achter, hoe stupide kun je zijn als land, om “de islam als gelijkwaardige religie te accepteren” .
Dat principe is het credo van Segers, CU en heel links, alle partijen , behalve PVV/FvD.

Maar de onderzoekers van het  Verwey-Jonker instituut  olv Ahmed Hamdi hebben een oplossing, citaat laatste zin:

De onderzoekers bevelen gemeente Utrecht daarom aan om de “mainstreamislamitische organisaties te stimuleren om hun eigen lesaanbod te professionaliseren”.

Kan leuk worden als de moskeeën hun islamonderwijs gaan professionaliseren, wat krijgen we dan?
Video’s met een voorbeeldig huwelijk van 1 moslimman met 4 moslima’s, waarvan de leeftijd net als bij Aisha, vrouw van Mohammed, 9 jaar was bij de huwelijksceremonie, Mohammed midden 50 jaar oud.
Of IS video’s met allerlei variaties op het uitmoorden van de kafir ? Of een reisje naar Nigeria, om de praktijk voor Nederland te leren?
Want de koran is onveranderlijk en daar staat de islamwijsheid van de koranallah in, aangevuld in ahadith, umma en voorbeeldleven van Mohammed, samen te vatten in :
overwin de hele wereld voor de koranallah, haat alle niet-moslims en dood hen waar mogelijk.

De 6000 kerken in ons land zwijgen, evenals de 50 synagoges en de 45  zgn. “messiaanse gemeentes”.
En de politiek gaat door op de islamiseerde sinds 1950, toen de 1e moskee in Den Haag, nu zijn er 500 in ons land voor 1 miljoen moslims.

En als onze politici ons land niet kapot krijgen met islamisering, doen ze het wel via de  klimaatgekte: de landbouw en veeteelt halveren en ons belasten met miljarden extra belasting voor subsidie slurpende windmolens, CO2 reductie, stikstof wegwerken e.d.
Nederland verrot olv Rutte, met steun van het gekkenkabinet  CDA, CU, VVD en D66.
We gaan er allemaal op vooruit, dat wel.

Gelukkig is het weer shabbath, rust in het contact met onze hemelse Vader, die op Zijn tijd een eind maakt aan al die gekte; moge Zijn komst in de gestalte van Yeshua spoedig zijn.

Shabbath shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*