Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Konsekwenties van achterlijk beleid van VVD,CDA,CU en D66

https://www.ad.nl/binnenland/live-malieveld-is-vol-politie-stuurt-alle-boeren-die-er-nog-op-willen-weg~a6f48b85/

De grootste file ooit door het zeer terechte boerenprotest. Het hele land ligt plat, advies politie en ANWB: als je de weg niet op hoeft, blijf dan thuis.
Dat blijft de hele dag  een rampentoestand op de weg, als direct gevolg van kabinet Rutte,  da ons land laat verrotten met hun compleet gestoorde beleid.
Voor sommigen moet dat nog even benoemd worden, want er zijn er nog zat, die denken “dat we er allemaal beter op zijn geworden”, aldus de Rutte-beloftes.
-islamisering, overal aanpassingen aan de 1 miljoen moslims en 500 moskeeën , gelijkwaardige religie volgens Segers (CU); lees de gifbronnen koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed en de Umma van 1400 jaar .
-structurele immigratie met mensen, die ongevraagd, zonder toestemming, ons land binnenkomen, deels vluchteling, grotendeels voor economische verbetering.
Het gros komt hier niet aan het werk wegens de taal, gebrek aan opleiding, arrogante houding van moslims.
-na zure regen met ontbossing kregen we het gat in de ozonlaag en nu de opwarming van de aarde door teveel CO2 en stikstof.
Naar serieuze wetenschappers wordt niet geluisterd, terwijl die met honderden zeggen, dat het klimaat op langere termijn  absoluut onvoorspelbaar is.
-Vergaande regels om boeren te beperken in hun werk, “de veestapel halveren ” volgens D666,
ons kwalitatief prima eten wordt bedreigd,  export van goed voedsel moet naar import van
minder voedsel uit het buitenland straks.
-E10 benzine gaan verkopen en straks verplichten, waardoor motoren van oudere auto’s kapot gaan wegens aangetaste rubbers in de motor.
-1000 miljard investeren tot 2050 om het niet of nauwelijks beïnvloedbare klimaat te regelen met onzinnige maatregelen.
-ons land ondergeschikt maken aan de EU en de VN, een klein landje uitgemolken door de NWO dankzij de huidige regering en kamermeerderheid.

O ja, de kerken ……………………., 6000 kerken en 50 synagoges zijn zodanig verwaterd  en afgedwaald van de Bijbelse waarheid, dat ze leeglopen wegens hun ongeloofwaardigheid.
Helaas blijkt dat er ook nog maar heel erg weinig mensen zijn, die dan zelf op zoek willen gaan naar die Bijbelse waarheid, men gelooft liever in “dood is dood”, zolang het leven maar aangenaam is.
Dat laatste zal steeds minder het geval zijn, gezien het dwaze beleid van de overheid en een koningshuis wat alleen voor de show voor de liefhebbers van “Blauw Bloed” en “Ons vorstenhuis” moet doorgaan.

Boeren in opstand tegen linksgroenliberaal afbraakbeleid van Nederland

De tekenen van de eindtijd worden steeds duidelijker en alleen de mensen, die zicht willen krijgen op wat er dan wel na de dood is, nl. een eeuwigheid met de Schepper, JHWH of zonder Hem in duisternis, die gaan op zoek naar Hem en vinden Hem in Yeshua.

De tijd zal het leren, Wie de waarheid is en welke mensen Hem omarmen: Yeshua, de levende Tora, de zichtbaarheid van JHWH.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Konsekwenties van achterlijk beleid van VVD,CDA,CU en D66

 1. Op 1 oktober 2019 @ 15:50 schreef Kees van Kesteren

  Beantwoorden

  Hi Ben,

  Ik hoop van harte dat er ook andere benadeelde partijen zich aan zullen sluiten bij de boeren teneinde “HEEL DIE HAAGSE WAANZINNIGE KLIEK” is te laten zien wie er nu eigenlijk de baas is in Nederland!

  Ik beschouw deze protesten als barensweeën die hopelijk zullen leiden tot de geboorte van een sterke en eensgezinde protestbeweging welke met GROTE regelmaat acties zullen voeren en uiteindelijk zullen leiden tot het lafhartige vertrek en uiteraard gerechtelijke veroordelingen van de zittende HAAGSE Profiteurs & Leugenaars..!!

  Dus ook de zogenaamde CU christenen……..Segers maak je borst maar nat!

  Shalom,
  Kees van Kesteren

  • Hi Kees,
   Het antwoord van CU minister Carola Schouten was: bla, bla, bla en als top “zolang ik minister ben, gaan we de veestapel niet halveren”.
   Totaal niet ingaan op de gestelde eisen en dan een loze belofte doen, want als er 45% van de veestapel zou afgaan, zou ze er nog mee weg komen.
   En dan de arrogantie van D666 en helemaal van Jesse Feras Klaver, dan heb je het toch helemaal gehad met die lui!
   Overigens zijn het geen barensweeën , zoals die in Rom.8:18-23 worden genoemd, het zijn botsingen van burgers en overheid, tekenen van de eindtijd.
   Shalom
   Ben

 2. Ben, kennelijk heeft NL niet door dat er al langere tijd “veranderingen” in beleid zijn doorgevoerd. Denk aan NL banken Rabo/ING die geïnvesteerd hebben in een gigantisch pluimveebedrijf in Ukraïne. Dat was het bedrijf alwaar Marianne Thieme over sprak met een vluchtig uitgesproken wens dat ze geen “plofkippen” uit Ukraïne wilde. Maar veel verder kwam ze niet, ze vertelde er niet bij dat het pluimveevlees uit Ukraïne nu al wordt verwerkt in Veenendaal. Verder worden in NL kolencentrales gesloten terwijl door een pensioenfonds en een bank geïnvesteerd wordt in de bouw van kolencentrales in Polen. Beste lezer, erger u niet, verwonder u slechts. Er komt een keer een eind aan misleiding/hoogmoed/enz.

  • Hi Derk, je hebt vast gelijk, maar voor dat iemand “nepnieuws” roept, heb je een paar links ter onderbouwing?
   Shalom,
   Ben

 3. Ben, ik heb het zelf op DDS gelezen. Maar ik heb niet alle artikelen bewaard, daar heb ik geen ruimte voor. En mocht iemand het nepnieuws noemen, het zij zo. Vroeg of laat herhalen de berichten zich.
  Tip: Jan Zandbergen in Veenendaal. Op zijn site wordt de naam van het bedrijf MHP in Ukraïne genoemd. (Mironivsky Hlibo product)

  • Hi Derk, je bedoelt https://www.janzandbergen.nl/eu-markt-weer-open-voor-oekraiense-kip/
   Inderdaad bizar, hoe de overheden bezig zijn
   Nu weer een onderwijscrises, Nederland zal binnenkort niet meer in staat zijn voor alle kinderen hier onderwijs , laat staan goed onderwijs, aan te bieden.
   Laten we ons vandaag richten op de rust van de sabbat, onze hemelse Vader weet wat Hij doet , Hij leidt ons dwars door alle gekte heen naar Zijn Koninkrijk, het loop Hem nooit uit de hand.
   Net van Zijn schepping genoten bij het programma “Vroeg Vogels” en nu lezen, wat het Joods-christelijk Bijbelleesrooster ons geeft in de “parasha’s”
   Shabbath shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

13 − 4 =