Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Kan het nog gekker dan dit verRutte kabinet/parlement ?

Het kabinet liet onderzoeken hoe schoon/vervuilend de biomassacentrales zijn, uitkomst  is volgens het nieuws vanmorgen: ze zijn nog vervuilender dan kolencentrales.
Je zou toch denken dat onze universitair opgeleide politiek leiders ooit hebben ontdekt, dat je eerst onderzoek doet en op basis van gezond verstand dan iets gaat ontwikkelen, niet andersom! Hoe stom kun je zijn, hoe verdwaald, hoe vol van je EU-carriere.
Er zijn inmiddels miljarden besteed aan deze onzin, wanneer komen deze criminele politici voor de rechter?
Het land economisch naar de knoppen, bevolking steeds woedender, maar we zijn wel op weg om de D66 /EU normen voor stikstof , CO2, PFAS e.d. te halen.
Operatie geslaagd, patiënt overleden.
Bedenk even wie ons dit aandoen: Rob Jetten , Stientje van Veldhoven (D66) en Segers/Schouten (CU) voorop vanuit het kabinet, volop gesteund door VVD en CDA.
Van harte opgejut door Jesse Feras Klaver (Gr.Links) en  de rest van de linkse gekte.
SGP houdt nog steeds de vinger aan de pols, maar daar blijft het bij, Rutte zie je niet, neemt geen enkele verantwoordelijkheid  terwijl het land steeds verder naar de knoppen gaat.
“We gaan er allemaal op voor uit” zegt die clown.

De kerken en synagoges zwijgen, als gewoonlijk, net als over de islamisering.
Met Rutte als de grootste zwijger, “Mark de Zwijger”, hij nam al vaker  niet de verantwoordelijkheid op zich!

Kan het nog gekker? Het is als in de dagen van Noach: al wat in de harten van de mensen opkwam, was boosaardig, de zondvloed kwam na 120 jaar waarschuwen en niemand wenste gered te worden, alleen Noach en zijn gezin en de dieren gingen aan boord.

Steeds meer mensen zien de crises wereldwijd en in ons land groeien in aantal en intensiteit.
In diverse landen zijn opstanden, omdat de regeringen niet in staat blijken te zijn een maakbare samenleving te scheppen.
Het fiasco van communisme hebben we gezien, ook nazisme en islam (IS kalifaat en het bijzonder) zijn schoolvoorbeelden van hoe  het blijkbaar mislukt.
De NWO , waar al sinds de 1e wereldoorlog aan wordt gewerkt, blijkt niet haalbaar, maar dat wil men niet toegeven natuurlijk, menselijke hoogmoed blijft de hoofdrol spelen.
We moeten “moeder aarde” redden met de idiote milieuwet van Parijs, door dit kabinet en parlement aangenomen, tot men er achter komt, dat het ons uit de hand loopt.
https://www.xandernieuws.net/algemeen/wilders-achter-bouwprotest-kabinet-heeft-de-boel-zelf-op-slot-gezet-en-doet-nu-nog-steeds-niks/

En toch zijn er weinig mensen, die zich willen verdiepen en wat voor leven er na al deze mislukkingen en sowieso na de dood is.
Mocht u tot die paar verstandige mensen horen, die dat wel willen, reageer dan hier onder, lees vast even https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Kan het nog gekker dan dit verRutte kabinet/parlement ?

 1. Shalom Ben;
  Mijn enige conclusie is:
  De firma wereldbeheersers (voor zolang dit nog duurt); zijn volledig in paniekstatus!!
  De reden? DE KONING KOMT!
  Shavuah Tov.

  • Zo is dat Pieter, sabbat shalom, (vandaag het feest van de Nieuwe Maan, elk begin van een nieuwe maand is een shabbath, voor wie dat wellicht niet weet)
   Ben

 2. Op 6 november 2019 @ 15:23 schreef Andre van M

  Beantwoorden

  Ja, het kan nog gekker. Het stemmen tegen motie Baudet tegen versterkte islamitische gebedsomroep door CU/ CDA/ VVD is m.i. het absolute dieptepunt. Kijk maar even hier wat die gebedsomroep in feite is: https://tora-yeshua.nl/2009/09/lezing-hans-jansen-over-dezelfde-god/

  • Hi Andre, zie mijn artikel over die motie.De stemming is veelzeggend, alleen FvD, PVV en SGP voor de motie, de verRutte rest is politiek correct verloren.
   Shalom
   Ben

 3. Nee het absolute dieptepunt is voor hen die financieel niets hebben nog minder overhouden.

  De arbeids gehandicapten die graag willen maar kapot gemaakt worden omdat de wetgeving weer veranderd word. Ook ik zal straks naar bijstands niveau gaan. Tien jaar lang vechten voor niets …

  Daarop die absurde stikstof onzin, de islam, de imigratie, transgender gebeuren, feminisme.

  Ik ben het helemaal zat.
  Helemaal van top tot teen
  De leugen regeert.

  En Ben?
  Ik voel de pijn die je beschrijft ‘kerken en synagoges zwijgen’.:
  Ze noemen alleen datgene wat voor ons belangrijk is.

  Ik denk dat binnen nu en een afzienbare tijd uitkeringen niet meer bestaan.
  En ik als enige weg nog als ondernemer kan functioneren…. Ik vraag me af hoe.

  • Hi Jan,
   Onze enige hoop was en is en blijft JHWH, die op Zijn tijd komt om ook zichtbaar voor de hele wereld het roer over te nemen.
   Tot die tijd blijven degenen, die dat willen, het Licht van het evangelie verspreiden en zelf leven in Zijn nabijheid.
   Bedenk, dat JHWH ons verscheen in Yeshua en zo als Yeshua Zijn heerlijkheid tijdelijk op gaf om in onze rotzooi te leven met de wetenschap dat Hij wreed vermoord zou worden en alle ongerechtigheid van ons zou verdragen in dat aardse bestaan, als volmaakte mens zonder zonde.
   Dat contrast is enorm en daar uit kunnen we moed putten. Hij weet wat we meemaken en redt ons uit situaties !
   Niettemin: veel sterkte in Hem, sabbat shalom,
   Ben

   • Op 9 november 2019 @ 15:47 schreef Elbert pezarro

    Beantwoorden

    Hoi Ben,
    Psalm 118 : 8 en 9 ,

    Het is beter tot de Heere de toevlucht te nemen
    dan op de mensen te vertrouwen.

    Het is beter tot de Heere de toevlucht te nemen
    dan op edelen te vertrouwen.

    Shabbath Shalom,

    Elbert.

    • Amen Elbert!
     De “elite” is overigens verre van “edel” en het “gewone volk” krijgt er steeds meer de balen van, gezien het toenemende aantal demonstraties.
     Beide groepen hebben echter 1 ding gemeen: geen zin om na te denken over de eeuwigheid, het bestaan van de Schepper en Zijn plan met Zijn schepping.
     De mensen die dat wel in alle eerlijkheid willen , zijn uiterst zeldzaam, prijs onze hemelse Vader, dat jij en diverse lezers hier dat wel willen, hoe meer we tot Hem onze toevlucht nemen, dwz. Joh. 14:21 praktiseren, ervaren we meer van Hem.
     Shalom, bel nog es, praten we verder bij.
     Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

vier − 2 =