Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Wilders nog steeds met de dood bedreigd, nieuwe fatwa!

De moslim,  die Wilders  wilde vermoorden, kreeg ipv de eis van 6 jaar de zeer terechte 10 jaar van de rechter, maar vervolgens is de fatwa meteen herhaald door de imam uit Pakistan.
Asia Bibi is uit die gekte weg kunnen komen, onschuldig  daar ter dood veroordeeld, maar na jaren in de dodencel nu vrij en dat pikken veel moslims niet.
Dwz. dat 1,5 miljard moslims wereld wijd en zeker de 1 miljoen moslims in Nederland de opdracht hebben om Wilders te vermoorden wegens zijn ontmaskeren van de islam als totalitair moordenaarssysteem.
Helaas zwijgen de kerken en synagoges op hun websites over de islam, de politiek blijft moslims binnenhalen en goed praten als mensen met een “gelijkwaardige religie”.
Zo noemt Segers dat, letterlijk citaat en hij bedoelt dan dat de islam net zoveel recht van bestaan heeft in ons land als elke andere religie.

Alle waardering voor Geert Wilders, die blijft doorgaan met het ontmaskeren van de islam, 24/7 bewaking, dus geen prive-leven en voortdurende doodsbedreiging.

En alle verachting voor de politiek correcte rest, die zwijgt, zeker ook voor iedereen, die bewust moslim blijft.
Want wie in zo’n walgelijk systeem blijft hangen, identificeert zich er mee en is mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van de jihad.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

PS: een Groningse rechter was een Marokkaanse crimineel  helaas wel gunstig gezind, je weet niet wat je leest op https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4928476/uitzetten-verblijfsvergunning-ind-immigratie-naturalisatie

Citaat daar uit:

Een Marokkaanse man die al bijna vijftig jaar in Nederland woont, mag niet worden uitgezet. Ondanks een veroordeling van zware misdrijven, vindt de rechter het disproportioneel om zijn verblijfsvergunning in te trekken.

De man kwam als 4-jarige naar Nederland, en kwam al sinds zijn 12de in aanraking met justitie vanwege onder meer diefstal, inbraken en drugsdelicten.Nadat hij in 2017 was veroordeeld voor twee verkrachtingen, poging tot doodslag en drie inbraken, besloot de IND zijn verblijfsvergunning in te trekken. Dit betekende dat hij de Europese Unie per direct moest verlaten en een inreisverbod kreeg van tien jaar. 

Lees verder op genoemde link en val om van verbazing over de uitspraak van de D66 rechter!

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*