Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

ruim 40 “jongeren” slaan 5 blanke jongens in elkaar, slachtoffer vertelt ! update!

Update: 3 jongeren gearresteerd, achtergrond wordt natuurlijk niet verteld, maar kijk op de video:
https://www.geenstijl.nl/5150679/hartverwarmende-reactie-voetbalclub-gorinchem-op-verschrikkelijke-kopschopfilmpjes-gaat-viraal/

Jong geleerd, oud gedaan.Stel dat moslimjongeren zijn en geen Eskimo’s,  dan ga je het volgende kunnen beleven:

https://www.nu.nl/binnenland/6013652/twee-aanhoudingen-voor-voorbereiden-van-plegen-aanslag-in-nederland-met-bomvesten.html

Tekst hieronder is het artikel van enkele dagen geleden, updates staan er dus boven.

_______________________________________________________________

Zie de eerste 13 minuten  olv Beau met 1 van de slachtoffers en zijn moeder, Thierry Baudet en Peter R.de Vries op https://www.rtl.nl/video/ce3c7f10-723e-3487-a237-f79f6856ce6e/

In het AD gaat het nog om “minstens 6 daders”, maar van het slachtoffer horen we wel wat anders: “40 of meer”.

https://www.ad.nl/rivierenland/groep-jongeren-mishandelt-leeftijdsgenoten-met-grof-geweld-in-gorinchem-niet-normaal~a5aeea43/?referrer=https://www.google.com/

Ruim 40 jongeren in Gorinchem, duidelijk op zoek om als lafaards enkele jongens 1 voor 1 in elkaar te slaan, ziek!
 Politie zegt bij aangifte: ” u hoort van ons, kan 14 dagen duren”.
Thierry Baudet vult het in, stelt dat het capaciteitstekort bij de politie rampzalig blijkt en verder, dat men de etniciteit niet durft te benoemen.
Vaak zie je allochtonen vs. autochtonen, maar in dit geval wordt  het ook weer niet gezegd!

“jongeren”, “verwarde man”,  “lone wolf”, “Nederlander (zonder vermelding van oorspronkelijke etniciteit of religie) “, we mogen vooral niet vernemen, dat het vaak om Turken en/of Marokkanen gaat, moslims met name.
Bovendien: als alle  “jongeren” steeds als groep mensen van 10-20 jaar in een negatief daglicht worden gesteld en over 1 kam worden geschoren, is dat discrimineren, want het merendeel van de “jongeren” in Nederland zijn pubers, die tot prima volwassenen ontwikkelen.
Dat daar ook de bekende Marokkaaanse en Turkse moslims tussen zitten, als agressors her en der, dient dan ook in de voorkomende gevallen gewoon benoemd te worden.

In de koran wordt duidelijk geleerd  , dat alle niet-moslims vuilnis zijn (kafirs) en de moslims de “betere mensen” zijn en vanuit die arrogantie gedragen ze zich ook vaak.
Dan krijg je vervolgens de ultieme vormen van moslim zijn , te zien bij IS, Boko Haram, Al Qaeda, Hamas, Hezbollah e.d.
Van uit 500 moskeeën in ons land worden moslims opgevoed uit de koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed en het denken binnen de Umma (moslimgemeenschap).

Wanneer mogen we van dit kwalijke voorval de details weten? Wie zijn de daders?
Ze zijn bekend, video’s genoeg, afgeschermd, maar op zijn minst krijg je de indruk van de Marokkaans/Turkse moslimjongeren.
Al 10 jaar geleden heb ik de noodzaak beklemtoond van onderzoek naar de gevolgen van opvoeding uit de koran,  Fouad Sidali , tegenwoordig parlementslid voor DENK, liep in 2012 weg voor dat debat, zie

Wanneer durft Fouad Sidali (NTR, “dichtbij Nl.”) het toegezegde debat aan over de invloed van de islam op de opvoeding ?

“Politie de beste Marokkanenvriend”, verbod om ze aan te pakken !

https://tora-yeshua.nl/2013/07/toenemend-geweld-vanuit-marokkaanse-moslims-wanneer-ziet-men-de-oorzaak-de-islamopvoeding-onder-ogen/

Met dank aan 3 kabinetten Rutte, die de samenleving laat verRutten door de structureel politiek correcte houding mbt islam, samen met Segers (islam is gelijkwaardige religie in ons land) en de overige linkse laffaards en christen-lijken.

Shalom, voor hen, die staan voor eerlijkheid en Bijbelse waarden en normen.

Wees welkom voor gesprek hieronder, iedereen, zeker ook moslims,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to ruim 40 “jongeren” slaan 5 blanke jongens in elkaar, slachtoffer vertelt ! update!

 1. Shalom chaverim;
  Van welke quran-school zijn deze jongeren en hun medestanders afkomstig?
  Het moge bekent zijn, dat veel niet muslims, ook wel een rel willen!
  Of vergis ik mij?
  Goede week.

  • Hi Pieter,
   Tja, welke koranschool? Maakt weinig uit, als men doet wat in de koran staat, zijn de gevolgen desastreus, vanuit welke school ook, want binnen de bandbreedte van de islamiseer volg je het Grote Voorbeeld: Mohammed, moordenaar, polygamist, pedofiel, verkrachter.
   En of er niet-moslim relschoppers bij zaten, moet je aan het slachtoffer vragen, zie de video.
   Dat is overigens een extra neveneffect van de islam: relschoppers en makkelijk beïnvloedbare types meeslepen in crimineel gedrag.
   Shalom
   Ben

 2. Blanke mensen voeren geen rellen uit? Ik heb families wonen in USA, in de staten waar geen enkel moslim woont. Daar gebeuren ook van alles wat. Onlangs was een zwarte vrouw verkracht door groepje blanke mannen. Diep triest. Ik ben vroeger bijna aangerand door een Hollandse man, kon net op tijd in het ziekenhuis vluchten en mijn neef heeft mij naar huis gebracht. Onlangs is een aanslag geweest in Duitsland. Een goede kennis vertelde mij dat een blanke man op een synagoge en Turkse zaak schoot. Het was in Halle Oost Duitsland. Mijn beste vriendin in India heeft last van Hindoe-extremisme, heel veel christenen worden gemarteld en onderdrukt door het Hindoe-fanatiekelingen, Mijn vriendin is een christen en bang voor haat-hindoes, gekke godsdienst met vele goden. Haat komt uit het hart van de mens.

  • Dag Gambut,
   Ik beweer nergens dat blanken geen rellen uitvoeren, Ku Klux Klan, Nazi’s zijn een paar heel erge voorbeelden.
   En alle religies kennen hun slechte momenten van fout gedrag.
   De vraag is: wat is de norm en waar staat die geschreven?
   De Tenach (OT !)wordt door Yeshua samengevat in “liefde voor JHWH boven alles en je naaste liefhebben boven alles.Dus iemand die zegt een Bijbelse gelovige te zijn, hetzij Jood of christen, kan haat voor een ander nooit rechtvaardigen.
   Waar dat wel gebeurt, reageert zo iemand dwars tegen de Bijbel in en valt daarmee onder het oordeel van JHWH.
   In de islambronnen (koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed en de Umma) wordt vaak opgeroepen en geboden tot jihad, in de meest concrete zin tot onthoofding, kruisiging, oorlog om de wereld voor de koranafgod allah te overwinnen.
   Dus IS, Al Qaeda, Hamas, Hezbollah, Boko Haram,etc. , dat zijn de ware moslims, tel uit je winst, ze worden beloond inde islam, dat zijn goede daden en martelaarschap is goed voor het eeuwige islamparadijs met bordelen.
   Ma.w. , de bron van een religie of systeem is bepalend voor iemands gedrag en of dat als goed/slecht wordt gezien.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

negentien − 8 =