Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Van islamfanaat tot klokkenluider tegen de islamisering van de EU !

Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen

Posted on
met dank overgenomen van
https://www.xandernieuws.net

Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————

Imam (voormalige extremist) publiceert rapport ‘Het loyaliteitsconflict in het Westen – waarom moslims moeilijk te integreren zijn’ – ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’ – ‘Toegeven aan speciale wetten voor moslims verzwakt de wetten en soevereiniteit van de Westerse landen’

—————————————————————————————————————————————

In 2005 reisde de in Denemarken levende imam Ahmed Akkari samen met aantal collega extremisten nog naar het Midden Oosten om daar de massale protesten tegen de beruchte Mohammed cartoon aan te wakkeren. Enkele jaren later keerde Akkari zich echter af van het islamisme. Nu heeft hij een rapport gepubliceerd waarin hij zo’n beetje alle ‘rechtse complotten’ over de islamisering van Europa bevestigt, en hij waarschuwt dat de heersende moslim elite in Europa met behulp van de linkse partijen uit is om onze samenleving totaal over te nemen, en een groot conflict met de islam daarom onvermijdelijk is.

‘Het loyaliteitsconflict in het Westen – waarom moslims moeilijk te integreren zijn’ is de titel van imam Akkari’s rapport, dat door de Deense denktank Unitos werd gepubliceerd. De voormalige imam keerde enige jaren na zijn reis naar het Midden Oosten het extremisme de rug toe, en schreef daar in 2014 een boek over: ‘Mijn afscheid van het islamisme’.

‘Moslims integreren niet, dit loopt uit op een conflict’

Akkari schrijft dat het islamisme ‘een religieus gebaseerde ideologie is met een totalitaire interpretatie van de islam, en de wereld wil veroveren.’ In tegenstelling tot wat de Westerse gevestigde orde altijd beweert wordt de islam door dit fundamentalisme gedomineerd, wat de belangrijkste reden is waarom moslims zo moeilijk integreren in Europa.

De imam wijst erop dat moslims in heel de geschiedenis nooit ergens compleet zijn geïntegreerd, noch zich hebben aangepast aan andere culturen. ‘Doordat er steeds meer moslims in het Westen zijn, zal dit op een conflict uitlopen,’ waarschuwt hij. Een minderheid van cultureel verwesterste moslims worden door het establishment als ‘illegitieme’ gelovigen beschouwt, en zullen daarom nooit de overhand krijgen, ook omdat die minderheid niet tegen de religieuze elite durft op te staan.’

‘Politieke macht wordt gebruikt om democratie omver te werpen’

‘Het islamisme werkt cohesie met het Westen tegen -ook als het verdraagzaamheid en democratie predikt-, en produceert een tegendruk die zich laat zien in de vorm van terrorisme, (criminele) bendes en gepolitiseerde groepen.  Het is zichtbaar in de cynische wijze waarop politieke macht wordt beïnvloedt, niet omdat het democratische leven wordt geaccepteerd, maar omdat het op deze manier probeert om sterk genoeg te worden om de democratie omver te werpen.’

Daarom ‘werkt het islamisme met actieve bekeringsdrang tegen de integratie van moslims, en creëert het met zijn palet aan min of meer fanatieke en extremistische groepen een tumor in de publieke samenleving.’ Het grote probleem is dat die fundamentalisten de preken in de Europese moskeeën beheersen. En daarin ‘domineren geweld, haat en politieke agenda’s… Beweringen dat het islamisme zwak is omdat het maar een kwart van de moskeeën betreft, kloppen niet. Het gaat niet om aantallen, het gaat om hun invloed.’

Uit een onderzoek van het Deense ministerie voor Buitenlanders en Integratie blijkt dat 48% van de niet-Westerse immigranten vinden dat kritiek op (hun ) religie –bijna uitsluitend de islam- moet worden verboden. Slechts 20% van de etnische Denen is het daarmee eens.

Pact tussen links en islam steeds openlijker

Bij de recente verkiezingen bleken linkse en extreemlinkse partijen in Deense wijken, stadsdelen en gebieden met veel moslims grote winsten te hebben geboekt. Dat is niet zo vreemd, want in heel Europa heeft links (sociaaldemocraten, linksgroen & linksliberaal) een stilzwijgend pact gesloten met de islam om de huidige vrije democratische samenleving omver te werpen. In Denemarken geschiedt die samenwerking al openlijk, en adviseerden imams en andere invloedrijke moslims om op deze linkse partijen, die pro-immigratie zijn en nog veel meer moslimmigranten (= linkse kiezers) willen binnenhalen, te stemmen.

Volgens Akkari krijgen moslimextremisten ‘door de laksheid en het gebrek aan consistentie’ in deze partijen steeds meer invloed. Dat de linkse partijen zo ‘officiële afgevaardigden van de Sharia toelaten en steunen… is een vorm van het legitimeren van een alternatief rechtssysteem.’

‘Toestaan speciale moslimwetten verzwakt de handhaving van de wet door de staat’

Het toestaan van ‘speciale wetten voor moslims, zoals halal vlees in alle instituten, speciale regels voor zwembaden en sociale interactie met andere mensen (geen hand geven, boerka’s, e.d.), speciale uitzonderingen voor scheidingen en vrouwenrechten… etc… zal de soevereine handhaving van de wet door de staat verzwakken,’ vervolgt de imam.

Die verzwakking zien we ook in Nederland in almaar extremere mate, zoals bijvoorbeeld in Maastricht, waar wijkagenten ‘succesvol een Arabische cursus’ hebben afgelegd om ‘beter te kunnen communiceren op straat’. Je zou zeggen dat de nieuwkomers daarvoor juist de taal van het land zouden moeten leren, maar klaarblijkelijk is die eis inmiddels ook racistisch in dit door politieke correctheid krankzinnig geworden land. (2)

‘Niet toegeven aan eisen van moslims, want dat zien zij als een overwinning’

‘Maar op deze terreinen moet er niet worden toegegeven,’ benadrukt Akkari. ‘Het gaat namelijk om veel meer dan respect voor een minderheid. (Deze concessies) worden gezien als een overwinning van de boodschap van het islamisme, en zal meer moslims in een serieus dilemma tussen de normen van de Deense samenleving en die van de minderheden brengen. Dat dilemma doet niemand goed, en zeker niet de moslims zelf. Er moet duidelijkheid zijn… dat iedereen functioneert volgens globaal dezelfde voorwaarden, in overeenstemming met de grondwet en de heersende culturele normen.’

‘Het grootste probleem met de huidige Westerse samenlevingen lijkt dat ze het niet eens zijn over hoe ze met deze zaken moeten omgaan… De demografische veranderingen in het Westen worden te makkelijk opgevat als het gevolg van de groei van de moslimculturen en het verzet van deze culturen om in de inheemse (Europese) culturen op te gaan.’

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) RTV Maastricht
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Anders Bruun Nørring,  bron Første fællesbøn i den nu åbne moske i Allehelgensgade, Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

dertien − twaalf =