Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Uw hulp gevraagd in een “tora-yeshua crowd funding actie”. update!

Onze website is al 10 jaar in de lucht, veel activiteiten, veel lezers, veel gesprek onder de  artikelen op de site.
Dank voor ieders betrokkenheid, het meelezen, reageren en doorsturen van de site is al een hele hulp en bovendien uw gebed, dat mensen wakker geschud worden en hun ogen open doen voor wat er gaande is in de wereld.

We zijn toe aan een nieuwe aanpak, actuele video’s maken om het evangelie te verkondigen, maar ook om de duisternis van de islamisering, zwaar overdreven klimaatregelplannen, NWO, geestelijke misleiding in kerken en synagoges en daarbuiten te ontmaskeren.
Dat betekent een nieuwe computer met software, waarmee m.n. de videomontage opgepakt kan worden.
De apparatuur, die we hadden, is te ver verouderd om mee te kunnen werken, we hebben een bedrag van 5000 euro nodig.
Zoals u weet vragen we zelden om geld, maar soms is dat nodig,  ik betaal alles uit eigen zak en dat blijf ik ook doen, maar voor deze extra uitgave is “crowd funding” nodig, beter gezegd, financiële waardering voor alle werk wat voor de lezers is verzet, zodat dit met meer eigentijdse middelen kan doorgaan.

Op de volgende link vindt u het bankrekeningnummer e.d.    https://tora-yeshua.nl/steun-ons-met-uw-gaven/
en daar leest u ook het succes van eerdere acties, w.o. het maken en verdelen van onze DVD “islam en waarheid”, wat een groot en zeer gezegend project was.
Ik zie met veel belangstelling uit naar uw reacties, vragen kunt u altijd stellen, over dit project kan dat onder dit artikel, even bellen of mailen is ook prima, zie onder “contact” .
Wellicht kunt u , naast uw financiële steun, vast wat thema’s aanreiken, voor korte , heldere video’s, waarin vragen beantwoord worden.

Shabbath shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)

update op 20/12: de eerste gift is al  binnen (100 euro), hartelijk dank, laten we er samen voor gaan!

Navigeer naar andere artikelen

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

5 × drie =