Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Paus na overleg met opper-imam nu in gesprek met Boedistenleider

https://www.breakingisraelnews.com/140847/pope-advances-one-world-religion-agenda-presents-buddhist-leader-manifesto/

De  paus heeft na overleg met de belangrijkste imam van de Al Azhar universiteit in Cairo een document opgesteld, waarin gepleit wordt voor vrijheid van religie en stelling genomen om mensen in een religie vast te houden.
Dat is dan het zoveelste opzetje naar de interreligieuze samenleving van de NWO en nu probeert hij daar de Boedhisten in mee te krijgen.
De ware moslims zullen dat nooit accepteren, want wie de islam verlaat , mag/moet vermoord worden en daar is men in gespecialiseerd in de islam, 14 eeuwen ervaring en dat op 300 miljoen slachtoffers.
Maar de paus blijft het proberen, met de PKN in Nederland lukt dat prima, oud-scriba  Arjan Plaisier heeft zich herhaaldelijk positief uitgelaten over vergaande samenwerking met de RK kerk.
Beide kerken belijden ook dat de koranallah en JHWH zoals in de Bijbel “dezelfde God” is, dus dan kom je al aardig in de verkeerde richting, Bijbels gezien, maar wel geheel in de NWO lijn.
Gelukkig heeft rabbi  Asore  de dubbele agenda van de paus goed door:

“You assume that the pope is Catholic but he is certainly not acting like a Catholic,” Rabbi Asore said. “These alliances, his actions, are certainly not what a Catholic would do.”

“Brotherhood is a wonderful thing but one religion is only good if it is worshipping the true God,” Rabbi Asore said. “The pope’s vision of brotherhood does not prevent him from sitting in front of a gold idol or uniting with Ishmael. If he wants one religion, we know what God he is notworshipping.”

“we weten in elk geval welke God de paus niet aanbidt, de Ene ware God, JHWH”

Lees https://ivarfjeld.com/2019/12/05/116-reports-exposing-roman-catholic-worship-of-corpses-and-skulls/

over 116 landen/plaatsen waar de occulte ceremonies olv pausen/bisschoppen plaats vinden, puur satanisch!

Shalom, lees verder op onderstaande link, als u/jij deze Ene ware God wil kennen en wees gewaarschuwd voor de misleiding van de antichristen, zoals RK,  islam, Boedisme, NWO, PKN.

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Hoe leer je de enige ware God kennen?

Navigeer naar andere artikelen

18 Responses to Paus na overleg met opper-imam nu in gesprek met Boedistenleider

 1. Shalom Chaverim;
  Kort gezegd: “hard op weg naar een/de 1wereldreligie.

  En dit, terwijl de door Albert Pike “geplande” 3de WO voor de deur staat.
  De 10 staten gevormd worden.
  De man met de “open” vissenbek, steeds meer in de openbaarheid treedt.
  Deze vissenbek is het symbool van de Mesopotamische vissengod Oannes.
  Tot later.

 2. Deze mijnheer die zich ten onrechte paus laat noemen ,hij ontpopt zich langzaam maar zeker tot een grote overspelige hoer ,die denkt dat hij met alle religie’s kan samen gaan !!!YESHUA zegt: IK BEN ,DE WEG ,DE WAARHEID en HET LEVEN!!!Hier komt geen roomskatholieke paus ,moslim of andere weg aan te pas!!!Simpel maar waar!!

 3. Ook het Leger des Heils zoekt de Paus op.
  https://www.salvationarmy.org/ihq/news/inr081119

  Sommige christenen willen nu vrede en liefde
  Vraag mij af of ze de bijbel lezen?

  De tekenen van de eindtijd
  Matth. 24: 4-14
  De eindtijd moraliteit
  2 Tim. 3: 1-5
  Verdeeldheid onder familie
  Matth. 10:34-38

  Overgenomen, Prijs de Heere.

 4. Mogen we namen noemen van mensen of kerken, die van het ware evangelie afdwalen? Ja.
  Wat zegt apostel Paulus, Galaten 2 vers 11- 14, 2 Tim. 4 vers 10, 1 Tim. 1 vers 18 – 20, 2 Tim. 2 vers 15 – 18, 2 Tim. 4 vers 14 – 15, 3 Johannes 1 vers 9 – 11.

  Ze staan allemaal onder een verklaring van Rome, behalve Jehova-getuigen, die hebben altijd al afgezonderd van de wereld, gezien bij een man, die eenheidskerk onderzoekt.

  Brede weg en smalle weg.

  Bestaat er een hel?
  Matth. 8 vers 12, ….
  Matth. 13 vers 42, vurige oven
  Matth. 22 vers 13, buitenste duisternis
  Matth. 24 vers 51, gejammer en tandengeknars
  Matth. 13 vers 12, eeuwige vuur…
  Lukas 13 vers 28, gejammer ….de poort brede weg..

  Zeer aangrijpende vers, christenen of dwalenden in de hel kunnen belanden, Matth. 7 vers 21 – 23, velen zullen zeggen, Heere, Heere, hebben wij niet in Uw Naam geprofeteerd……….

  overgenomen van een man, die helaas is overleden. Respect.

  • Dag Gambut,
   Pas op voor het Wachttorengenootschap, daar leert men dat Yeshua de engel Michael is, compleet verdwaald dus.
   De hel is “een eeuwigheid buiten het contact met JHWH” als oordeel; na dat oordeel is zo iemand voor eeuwig verdwenen, de leer van eeuwig martelen komt uit de RK kerk en de islam, beide religies zijn duivelse misleiding.
   Shalom
   Ben

 5. Bedankt voor uw waarschuwing. Ik verdiep alleen en onderzoek het. Nu is het 5 december, Sinterklaasviering, helaas ook heidens feest en kinderen voorliegen dat de Sint bestaat. Ik vier het niet, sinds ik de bijbel dagelijks onderzoek, de bijbel is het licht en laat mij zien, onderscheid tussen het kwade-en goede dingen.
  http://www.hetnieuweleven.com/studies/Sinterklaas.pdf

  Ook een goed website is die van Wim de Goey,
  https://wachttorenkijker.wimdegoey

  Hopelijk kan u deze websites?

  Mensen moeten zelf hun keuze maken om Jezus aan te nemen als Persoonlijke Redder. Dus taak bid voor de dwalenden en ongelovigen dat de bijbel de basis is om de Heere te leren kennen. Lukas 9 vers 23, fijne avond.

  • Hi Gambut,
   Goede ontmaskering van het Wachttorengenootschap, https://wachttorenkijker.wimdegoeij.nl
   Voor die site van”het nieuwe leven” heb ik al eerder gewaarschuwd, wel Kerst en Sinterklaas ontmaskeren, dat is ok, maar vervolgens niet begrijpen, dat de Torapraktijk in navolging van Yeshua van groot belang is.
   In die Pinkstergemeentesfeer gaat dan meestal mis.
   Shalom
   Ben

 6. website,
  hetnieuweleven.com/

  en klik op studies
  en dan klikken op Sinterklaas.

  Hopelijk lukt het?

  • Hi Gambut, ik zie dat men op http://www.hetnieuweleven.com/Studies/Het%20ware%20kerstverhaal.pdf het kerstfeest als heidendom ontmaskerd, zeer terecht, dat doen we al jaren hier.
   En men noemt aan het eind de moadim, de Feesten van JHWH, alleen mis ik dan de oproep om die te vieren.
   Dus wel weten wat de Bijbel leert en dan het niet doen, uiterst tragisch, men is dan gelijk de man, die zijn huis op het zand bouwt, komt ten val.
   Ik zie verder dat men in de Pinkstergemeente sfeer zit, dus ja , toch maar zon-dag en zonde-wende (kerst) vieren en helaas niet duidelijk en radicaal Yeshua volgen mbt de vieringen.
   Shalom
   Ben

 7. Galaten 3 vers 1 – 12, bewondering voor de Joden hier, shalom en respect.

  • Hi Gambut, kun je nader toelichten, waarom je je mening haalt uit Gal. 3:1-12 ?
   Abraham had het begrepen, elk mens wordt gerechtvaardigd uit geloof in JHWH, wie op Hem vertrouwd, komt tot bloei en vindt de enige weg tot JHWH, dat is Yeshua en gaat dan Hem volgen in de Torapraktijk.
   Shabbath shalom
   Ben

 8. Galaten brief is bedoeld voor het volk, Galatië Ligt nu in Turkije. Paulus was een apostel, die predikte voor de heidenen. Hij schreef een brief voor die volk. Niet voor de Joden. Dat bedoelde ik. Onderzoek de schriften dagelijks, zie Handelingen, dus God wil dat we de schriften dagelijks bestuderen, niet alleen op zondag of zaterdag, zoals velen dat doen. Hebr.13 vers 14, Een christen is een geestelijke atleet 1 Kor. 9 vers 24 en 25, Hij jaagt naar het doel, Filip. 3 vers 14, In de morgen beginnen met de Heere, Psalm 92 vers 3, Psalm 5 vers 4, discipline voor elke ware gelovige, niet gemakkelijk, Spreuken 24 vers 16, Jakobus 4 vers 8, Hebr. 11 vers 6. Ik wens u een gezegende dag en blijdschap moeten we zeker onderhouden, dagelijks, al staat de wereld op z’n kop.

  • Hi Gambut, inderdaad, dagelijks vanuit de Bijbel leven, geleid door JHWH, die Geest is en in ons woont .
   De Galatenbrief waarschuwt voor een leven waarin men denkt door het houden van de regels van de Tora en Talmoed behouden te worden.
   Dat is helemaal fout, dan zou je zelf je behoudenis bewerk , terwijl dat niet kan, want niemand houdt volmaakt de Tora, wat wel de bedoeling is, want de
   Tora is “heilig en goed”, Rom. 7:12
   We worden gerechtvaardigd door het vertrouwen (geloof) op JHWH in Yeshua, Gal;. 2:16, gelijk ook Abraham werd gerechtvaardigd door dat geloof, Rom 4:3
   Van daar uit leven we volgens de Tora , zo goed mogelijk, als leefstijl, die ons op het goede pad houdt, geleid door de inwoning van JHWH, die Geest is.
   Shalom
   Ben

 9. Kent u Clara van Leeuwen uit Nederland?

  Clara mailde via facebook, hoorde dat van iemand. Ik zal dat even overtypen via de mail van iemand anders.

  “Het maakt niet uit wie de verkiezingen in Amerika wint of geeft gewonnen, want ze zijn van dezelfde club, linksom/rechtsom alle wegen leiden naar Rome.
  Word wakker. Al deze ‘grote’ regeringsleiders ze pappen allemaal aan met de Paus, de antichrist.
  Het is allemaal een grote poppenkast. Het gaat stapje voor stapje richting antichristelijke nieuwe wereldorde. Veel christenen en joden hebben dit inderdaad helemaal niet door.”
  Ook Trump vrijt met de Paus.
  https://youtu.be/1BCdK51SU50

  • Hi Gambut, ik ken Clara niet, maar stuur haar gerust de link van onze site.
   En inderdaad, de paus is een onderdeel van de antichristgeest, die zich ook in de islam manifesteert en in alle neochristenen en nepjoden. Het loopt uit op de NWO.
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

twintig − twintig =