Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Aanpak Coronavirus en draaiende “wijsheid”!

Rutte (hele kabinet, groot deel van de kamer) nemen de adviezen van het RIVM als leidraad, maar de adviezen van  deskundigen blijkt in toenemende mate verdeeld te zijn.
Eerst staken 22000 virologen een spaak in het wiel, die stelden dat er veel meer moest gebeuren, zo ver mogelijk gaande lock-down.
Leider RIVM, Jaap vn Dissel en Mark kwamen vervolgens met de beste keuze uit 3 (totale lock-down, virus ongeremd laten uitrazen of kudde-immuniteit en de laatste was het beste.
Doordat steeds net niet teveel mensen de ziekte bleven krijgen, zou er immuniteit ontstaan, maar dan sterven er ook gedurende die tijd steeds mensen en hoe lang gaat dat duren? Kan de zorg dat aan?
Dat blijkt nu , daags na de besluitvorming, jaren te gaan duren en alleen als er op zeer korte termijn een vaccin beschikbaar komt, zou dat zinvol zijn; helaas gaat het beschikbaar maken van een  vaccin ook minstens 1 tot 1,5 jaar duren.

Hoe is het mogelijk, dat Rutte die weg kiest, ipv.een zover mogelijk gaande lock-down, waar de meeste landen in de EU voor kiezen?
Rutte draait, dat zagen we al 10 jaar en nu ook weer: scholen niet dicht op donderdag, toch maar wel onder druk van velen op maandag daarna wel dicht, maar Mark vind nog steeds, dat het niet nodig is.
Gisteren kamerdebat, Wilders zeer duidelijk, Baudet ook, maar de kudde-immuniteit blijft de lijn voor de meerderheid, al zou  het denkbaar zijn, dat er meer maatregelen komen richting lock-down.
Maar gisteravond en vandaag stelt ook viroloog Ab Osterhaus, dat hij er inmiddels van overtuigd is dat lock-down de beste optie is.
https://www.npostart.nl/debat-over-lock-down-in-nederland-met-ab-osterhaus-xander-van-der-wulp-en-diederik-gommers/18-03-2020/POMS_BV_16033008

Het is dus een feit, dat Rutte het risico wil nemen van de kudde-immuniteit, maar zodra er  via Wilders en Baudet  tegenargumenten werden genoemd en er werd geeist om tot verdergaande lock-down maatregelen te komen, ging Rutte draaien.
Het was  toch niet het doel om meer immuniteit te bereiken, dat was slechts een gevolg. Dat is een keiharde leugen, want dat is wel degelijk het idee geweest. lees de volgende artikelen.

https://www.ongehoordnederland.nl/rutte-zet-het-leven-van-honderdduizend-nederlanders-op-het-spel/

https://www.trouw.nl/wetenschap/de-nederlandse-virusaanpak-is-niet-zonder-risico~b7369b89/

https://www.trouw.nl/binnenland/lees-hier-de-volledige-televisietoespraak-van-premier-mark-rutte-terug~b84d60dc/

Kortom: Rutte heeft gewoon geprobeerd  zijn optie, kudde-immuniteit, er door te krijgen en alleen dankzij het felle en goed onderbouwde protest van Wilders en ook Baudet is hij gedwongen meer ruimte te geven aan een evt. verder gaande lock-down.
Rutte nam de vele extra doden op de koop toe, de economie moest wel zo goed mogelijk doordraaien, maar daar ging het natuurlijk niet om. Echt niet, toch?
En dan wel met een enkele opmerking een slag om de arm houden: mocht er meer nodig zijn, als de kudde-immuniteit toch niet zou werken, dan kan dat altijd natuurlijk.
Maar dat dan wel ten koste van een aantal doden meer, aldus Baudet.
In  Engeland wilden ze ook de kudde-immuniteit proberen, maar daar zijn ze er al vanaf, Rutte niet dus, die neemt de gok wel.

De christen-lijken gingen mee met Rutte, hielden een vaag zalvend praatje, Gert-Jan en Kees m.n., geen riscico nemen, het pluche is weg voor je het weet.
De  hypocriete verontwaardiging van Segers  naar Wilders toe was schokkend om te zien  in het kamerdebat.

En natuurlijk trok niemand de les van: verootmoediging , gebed tot JHWH om ons land te vergeven , dat we zonder Hem leven in grote meerderheid.
Vanmorgen in het nieuws: de markt in Den Haag was net zo druk of drukker dan altijd, komt vooral moslims daar , want die redeneren, dat alles “ins-allah” gebeurt, dus geen verstandige voorzorgsmaatregelen nemen.
Aldus de info op WNL.

Is dit de eindtijd, vroeg iemand me? Het lijkt er steeds meer op en dan is het goede nieuws, dat JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua !
Dan zijn we klaar met deze leugenachtige, laffe en Goddeloze mensheid vol heidendom.
Dan mogen we Hem zien en leven in Zijn Koninkrijk, waar ieder mens , die eerlijk is en Yeshua aanvaard heeft en groeit in het Hem volgen zoals de Bijbel leert, bij mag zijn.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

klik op deze  foto voor vergroting:

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Aanpak Coronavirus en draaiende “wijsheid”!

  1. Op 19 maart 2020 @ 12:40 schreef P.E.Kuipers

    Beantwoorden

    Ik zie veel voorspellingen uitkomen die wijzen richting eindtijd. Vaccinatie is niet aan de orde daar er GEEN vaccin is en als het beschikbaar zou zij en het muteert net zo snel als het HN griepvirus blijven we achter de feiten aan lopen. We wensen voor allen VRIJHEID Wijsheid en gezondheid.

    • Hi Piet,
      Dank voor je goede wensen, mag ik er aan toevoegen: wijsheid is de Schepper kennen in en door Yeshua en Hem volgen.
      Dat is dan werkelijke vrijheid en gezondheid er bij.”
      Johannes 8:35,36
      “Indien dan de Zoon u zal vrijgemaakt hebben, zo zult gij waarlijk vrij zijn.”
      Hoor weer graag van je,
      shalom
      Ben

  2. De Jensen show nr 126 en 127 laten een ander licht schijnen op deze crisis. Wie brengen het nieuws en hoe brengt men het nieuws. En hoe goochelt men met de sterftecijfers tov een griepgolf of de varkensgriep.
    In Amerika onder Obama tijdens de varkensgriep duizenden doden, maar geen totale lock down. Obama liet het leven gewoon doorgaan en werd erom bejubeld.

    • Hi Derk,
      We komen steeds meer in een tijd, waarin zal blijken, wie JHWH toe behoort en wie niet, zal te zien zijn aan de keuzes , die mensen maken.
      Verzegeld met het zegel van onze hemelse Vader leven we Hem tegemoet, het beste komt nog en dat zal ook geloofsgroei inhouden, voor wie Bijbelse keuzes blijft maken.
      Shalom
      Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*