Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

De komende wereld van de antichrist, volgens de Joodse Yuval Harari

https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2017-2018/mensen-goden-en-technologie.html

Ga vast de video kijken, vorm je eigen mening en reageer aub  hier onder, ik kom er later op terug.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

In de video wordt gesteld, dat alle religies  een achtergrond waren om uit te leven, ze voorzagen in een levensvisie, waarin de meeste vragen een plek kregen, al dan niet beantwoord, maar in geloof aanvaard, zolang het tegendeel niet bleek en zelfs dan ook nog voor sommigen de waarheid.
Het nieuwe universele geloof zal gevormd worden door mensen, wier hersenen met een usb-c kabeltje met de computer zijn verbonden, later draadloos natuurlijk en die zijn ook onderling verbonden tot 1 grote denktank, zodat deze nieuwe “godheid” een Goddeloze (dwz JHWH-loze) wereld kan scheppen, de wereld van de antichrist.
Die wereld zal geen lang bestaan hebben en ten onder gaan bij de komst van JHWH in de gestalte van Yeshua.
Als we de video stap voor stap van commentaar voorzien, dan valt het volgende op:
-deze Yuval Harari presenteert zichzelf als Jood, die een homofiele relatie heeft, wat ook volgens hem zelf dwars tegen de Tora in gaat.
Dat is des te meer tragisch, omdat juist het volk Israel door JHWH is geroepen om een voorbeeldvolk te zijn van de zegen in het naleven van de Tora; helaas is bij het meerendeel van dit volk het tegendeel het geval.
Men ziet Yeshua als valse mashiach, is fanatiek orthodox Joods of atheïstisch Joods of cultureel Joods; slechts een paar % leeft uit de persoonlijke relatie met JHWH , verbonden met Hem door Yeshua.
Dat is overigens met de rest van de wereld niet veel anders !

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to De komende wereld van de antichrist, volgens de Joodse Yuval Harari

 1. Op 5 mei 2020 @ 17:22 schreef gert-jan

  Beantwoorden

  hoi Video wil niet openenen

 2. Heb een deel van de documentaire gezien, de rest zie ik later een gedachte is mij ingegeven en dat is de volgende. De mens zal niet overleven een natuurramp, droogte, geen water, geen eten en het is Finish! Simpel het is door de mens die als een verschrikkelijk monster geboren wordt (een egoïstisch monster) nooit volmaakt kan zijn en steeds meer genieting wil hebben, uit eindelijk vernietigd zal worden daar ben ik van overtuigd. En zullen terug geworpen tot in het stenen tijdperk.
  En…..er zal nieuw leven ontstaan hopelijk een ander mens die wel dicht bij de schepper staat. Vele mensen zijn al verloren alleen ze weten het niet ze zijn feitelijk al dood!

  • Hi C,
   De mensheid vernietigt zichzelf dmv de overgrote meerderheid, die de Schepper wil negeren en dus Goddeloos wil leven.
   De oogst van de geschiedenis bestaat uit de Bruid van JHWH, alle oprechte gelovigen, die in Yeshua de toegang tot JHWH hebben gevonden.
   Het kan best es zijn, dat er in die nieuwe schepping , Gods Koninkrijk, nieuwe mensen worden geboren, zeker in het 1000 jarig rijk, wat er nog aan vooraf gaat.
   Kun je iets van jouw geloofsleven vertellen?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

11 − vijf =