Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Mohbama ontmaskerd als moslimrat, zoals al jaren hier beschreven.

Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama

NB: zet “Mohbama” in de zoekmachine van tora-yeshua.nl en vindt vele artikelen over zijn 8 jarig presidentschap voor leugens en ondermijning van de USA maatschappij , toewerken naar de NWO en over zijn optreden als moslimwolf in schaapskleren.

Dit artikel is met dank overgenomen van Xandernieuws !
Posted on     

—————————————————————————————————————————————-

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

—————————————————————————————————————————————-

‘Obamagate!’ twitterde de Amerikaanse president Trump als reactie op Fox News frontman Tucker Carlson, die uit de doeken deed hoe de vorige president van de VS het hoofd van de FBI, James Comey, letterlijk opdracht gaf om ‘in het geheim mijn grootste politieke rivaal te blijven onderzoeken, zodat ik actie tegen hem kan ondernemen.’ Het antwoord van Comey? ‘Ja, meneer.’ Recent kwam ook het definitieve bewijs boven tafel dat Hillary Clinton en de Democraten hebben betaald voor de samenstelling van het fake Rusland dossier over Trump (4). Zullen de subversieve, staatsondermijnende en corruptie acties van de Obama/Clinton kliek tot een serie schokkende arrestaties leiden?

‘Hij werd betrapt: Obamagate!’ twitterde een boze Trump afgelopen zondag, nadat Obama kritiek had geleverd op het besluit van ministerie van Justitie om alle aanklachten tegen Trumps voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Michael Flynn te laten vallen, nadat werd aangetoond dat Flynn met vals in elkaar gezet bewijs was ‘geframed’.

Flynn werd net als Trump beschuldigd van het samenzweren met Rusland, maar uit door het Inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden vrijgegeven transcripten (3) blijkt dat de Obama officials geen enkel bewijs hadden voor een geheime samenwerking tussen Trump en Rusland. Kortom: vanaf het begin wisten dat het één grote hoax was.

‘Met afstand grootste politieke misdaad uit de Amerikaanse geschiedenis’

‘Dit is met afstand de grootste politieke misdaad in de Amerikaanse geschiedenis,’ schreef Trump, wijzend op het feit dat Obama ‘zijn laatste weken als president tegen de hem opvolgende officials gebruikte, en om de nieuwe regering te saboteren.’

‘Wanneer gaan de fake journalisten, die ten onrechte Pulitzer prijzen kregen voor ‘Rusland, Rusland, Rusland,’ en voor het impeachment bedrog, hun bezoedelde prijzen inleveren, zodat ze aan echte journalisten kunnen worden gegeven, die het wel bij het rechte eind hadden? Ik zal jullie hun namen geven, want er zijn er genoeg!’

Trump verwees naar de Pulitzer prijs die de Washington Times en New York Times in 2018 kregen voor hun berichtgeving over de zogenaamde Russische inmenging in de verkiezingen van 2016, want eveneens een complete hoax bleek te zijn. (1)

Obama gaf opdracht om aankomende regering te saboteren

Uit de recent vrijgegeven transcripten en eerder afgeschermde informatie uit officiële rechtbank documenten is gebleken dat de FBI in opdracht van Obama al jaren eerder in het geheim Donald Trump ging onderzoeken en volgen. Meer nog: met allerlei acties en valse informatie probeerde zijn campagne te blokkeren.

In documenten van de FISA rechtbank wordt geconstateerd dat de database van de NSA tijdens de regering Obama zonder toestemming werd misbruikt om politieke tegenstanders te observeren, te volgen en in de gaten te houden. Toen duidelijk werd dat Donald Trump de Republikeinse kandidaat zou worden, richtte dat illegale onderzoek zich vooral op hem.

Deze NSA database is zo uitgebreid, dat op basis van enkel iemands telefoonnummer en IP-adres werkelijk ALLE communicatie kan worden opgevraagd en ingezien, en precies kan worden nagegaan waar iemand op wat moment verbleef of in ‘real time’ verblijft, of naartoe reist / reisde. Tik iemands bankrekening of creditcard nummer in, en alle uitgaven en aankopen worden zichtbaar.

Meer nog: stel dat in het zoekveld @donaldtrump wordt ingevoerd, dan krijg je de gegevens van alle accounts van Twitter, Facebook, etc.. die de president volgen, wat ze hebben geschreven, wanneer dat gebeurde, hoe hun namen luiden, en ga zo maar verder.

Fusion GPS, Christopher Steele en de Rusland-hoax

Toen NSA directeur Mike Rogers hierachter kwam, sloot hij de database voor alle FBI ‘contractors’ (door de FBI ingeschakelde personen, partijen en organisaties), waardoor Trumps tegenstanders in de regering en overheid iets anders moesten bedenken.

Eén dag later had Mary Jacoby, de vrouw van de oprichter van Fusion-GPS, een afspraak in het Witte Huis. Onmiddellijk daarna schakelden de campagne van Hillary Clinton en de Democratische Partij (DNC) Fusion-GPS in, dat op zijn beurt Christopher Steele inhuurde, de auteur van het inmiddels als 100% fake bewezen Rusland dossier over Trump.

FISA rechtbank werd voorgelogen

In een 99 pagina’s tellende FISC rapport beschrijft rechter Rosemary Collyer nauwgezet hoe de regering Obama constant loog tegen de FISA rechtbank over deze jarenlange geheime volgpraktijken, het opvragen en gebruiken van wettelijk beschermde privé informatie en andere legale activiteiten, die een rechtstreekse schending van de Grondwet waren.

Het FISC rapport vermeldt dat tussen november 2015 en april 2016 maar liefst 85% (!) van alle zoekopdrachten in de database illegaal of ‘non compliant’ waren. Bovendien waren veel van deze illegale zoekopdrachten gericht op hetzelfde telefoonnummer, email adres, dezelfde elektronische identificatie, en dergelijke.

Het bewijs is nu geleverd dat de regering Obama al geruime tijd de FISA/NSA database misbruikte, en daardoor van meet af aan alles wist van de campagne van Trump. Toen de NSA de toegang tot de database blokkeerde, werd Fusion GPS ingeschakeld om ‘ex post facto’ een ‘legale’ reden te kunnen opvoeren voor de illegale volg- en afluisterpraktijken. Die ‘legale’ reden werd het inmiddels totaal ontkrachte Trump-Rusland dossier van Christopher Steele.

Om dat fake dossier als ‘virus’ tegen Trump in het systeem te gebruiken, werd de FISA rechtbank misleid en voorgelogen, en werd op valse gronden een gerechtelijke machtiging voor deze illegale activiteiten verkregen. Zonder het Steele dossier had de FBI helemaal niets in handen om Trump, en later ook Flynn, te beschuldigen van het samenspannen met Rusland.

Obama leider van meest corrupte Amerikaanse regering ooit

Waren de zaken omgedraaid, had Trump Obama op een dergelijke illegale, door-en-door corrupte wijze onderzocht en ondermijnd, dan hadden de Westerse media er wekenlang schande over gesproken, en waren analisten in het ‘nieuws’ en ‘actualiteiten’programma’s over elkaar heen gebuiteld met het verketteren van de ‘slechte oranje man’.

Maar nu het andermaal hun eigen getinte ‘verlosser’, hun linkse ‘heiland’ is die betrapt is, blijft het ijzingwekkend stil. Daarmee bevestigen ook de Nederlandse mainstream media andermaal dat zij –behalve inherent racistisch- de echte nepnieuws-, propaganda en complotverspreiders in dit land zijn.

Opnieuw is pijnlijk duidelijk geworden dat Barack Obama, Joe Biden, Hillary Clinton, James Comey, Robert Mueller, James Clapper, Susan Rice, Loretta Lynch (3) en John Brennan tot de meest ontransparante, corrupte, misdadige en door ongekende schandalen geplaagde Amerikaanse regering ooit behoorden. Ieder nieuwsmedium dat deze keiharde feite bagatelliseert of verzwijgt, plaatst zichzelf daarmee automatisch in dezelfde, buitengewoon onbetrouwbare categorie.

Xander

(1) World Net Daily
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Executive Office of the President of the United States, bron http://www.whitehouse.gov/photos-and-video/video/volcker-rule-financial-institutions,  work of the U.S. federal government, public domain.

___________________________________________________________

Zie ook https://www.breakingisraelnews.com/150142/end-of-days-implications-flynn-generated-fall-obama/

Heel links Nederland verwelkomde Obama als een messias, om niet te zeggen als De Messias.
Zie ons eerste artikel over hem, zet zijn naam of Mohbama in onze zoekmachine, hij wordt in die artikel voortdurend ontmaskert en daarmee ook heel links Nederland en de Democraten in de USA, Cllintons, Biden etc.

Shalom,
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

7 Responses to Mohbama ontmaskerd als moslimrat, zoals al jaren hier beschreven.

 1. Ben, de “media” worden niet wakker, echt niet. In NL ook niet. Excuses voor het jarenlang de burger voorliegen zullen nooit volgen. De media hebben deze weg ingezet en ze zullen niet stoppen met liegen en bedriegen, tot ze hun “doel” bereikt hebben.
  En Israël is ons ten voorbeeld, wordt ons voorgehouden. Zie nu op Xandernieuws hoe MP Bibi het “heilige” volk knecht. Kan het nog gekker, ja, dat kan.

 2. Ben, nog een aanvulling. Ik was niet duidelijk. De “media” slapen echt niet. Ze liggen op “ramkoers”. Ze zijn dus klaarwakker.

  • Hi Derk, het goede nieuws is dat JHWH in de gestalte van Yeshua spoedig komt en dat is een geweldig motivatie om des te meer van uit Hem , verbonden aan de Wijnstok, te leven.
   Shalom
   Ben

 3. Shalom Ben;
  ………op 25-jarige leeftijd, sprak de onderhavige persoon, als jeugdwerker:
  ik word de 44ste president van de USA………
  Meer is er niet over te zeggen; omdat alles al bekent is.

  Bo JaH shuah BO.

  • Hi Pieter, bij JHWH is alles bekend, Hij zegt vooraf wat er gaat gebeuren en zo zien we de Bijbelse profetie uitkomen.
   Hij kent de mensen door en door, daarom weet Hij wat ze gaan doen.
   Dat staat boven alles.
   Een aantal mensen denken dan dat ze zonder JHWH de wereld kunnen besturen, maar “Die in de hemel zit, lacht en spot met hen, Hij heeft immers Zelf zijn Koning Mashiach gesteld”.
   Shalom
   Ben

 4. Ben, in Israël zijn er gedurende de nog durende Lock down ongeveer 70 noodwetten doorgejast. Hoe tragisch. Zou er zelfs in Israël dictatuur kunnen zijn?

  • Hi Derk,
   Het huidige Israel is m.i. een 51 ste staat van de USA, onderdeel van de NWO. Alleen als je al kijkt naar hoe Nethanyahu in het zadel is gehouden, met 3 rechtzaken achter zich aan wegens corruptie, dan weet je al genoeg.
   Met slechts 1% Yeshua-belijdende Joden, dus 99% wijst Hem af als valse mashiach.
   Hoopvol zijn echter de uitzendingen via tv om Yeshua herkenbaar te verkondigen als de beloofde Joodse Mashiach, die kwam en zal komen.
   Zie https://www.israeltoday.co.il/read/a-lots-happening-in-israel-heres-what-you-missed/ en dan de reactie van een “evangelische leidster in de USA”, die het bestond om Nathanyahu te verzoeken om deze uitzendingen te stoppen, want dat zou toch maar leiden tot verwijdering tussen Joden en christenen!
   Die reactie staat als link vermeldt in het artikel, zie daarvoor rechtstreeks:
   https://www.facebook.com/roncan/posts/10220483234204221
   Daar geeft Ron Cantor de ev. leidster, Laurie Cardoza Moore, een stevig en goed antwoord.

   Shabbath shalom
   Ben

   Opschudding over Messiaans-Joodse TV-zender
   vrijdag 15 mei 2020 | David Lazarus

   Een nieuwe Messiaans-Joodse kabelzender op de Israëlische reguliere televisie heeft in het hele land voor opschudding gezorgd. Veel Israëli’s zien het als een poging om Joden tot het christendom te bekeren, hoewel het kanaal wordt geëxploiteerd en beheerd door Hebreeuws sprekende messiaanse Joden.
   In het verleden werd aan Messiaanse Joden de toegang tot alle vormen van Israëlische media, waaronder kranten, radio en televisie, ontzegd. Het is voor het eerst dat een mainstream mediabedrijf ermee instemt om Messiaans-Joodse programma’s openlijk uit te zenden.

   Het geharrewar in de media over het Messiaanse kanaal heeft nog meer aandacht naar het station getrokken, tot ongenoegen van de tegenstanders van het messiaanse programma. Zelfs sommige christenen proberen de uitzending te stoppen door te beweren dat het beledigend is om het evangelie aan Joden te prediken. Lees een antwoord van een van de Messiaanse producenten van het station.

   Het messiaanse kanaal met de naam ‘Shelanoe’ (‘Van ons’ in het Hebreeuws, wat verwijst naar de Joodse Messias) wordt sinds 28 maart dagelijks uitgezonden op ‘Hot’, Israëls grootste kabeltelevisie-operator met bijna een miljoen abonnees.

   Sinds de corona-pandemie melden de ‘Messianen’ een ongekend aantal kijkers op hun websites en live-uitzendingen. Voor velen in Israël was dit hun eerste kennismaking met Yeshua (Jezus), de Joodse Messias, in het Hebreeuws door Joodse Israëli’s.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

drie + 5 =