Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Racisme: 69 mensen vermoord door BokoHarammoslims

https://www.trouw.nl/buitenland/boko-haram-richt-bloedbad-aan-in-nigeria-zeker-69-doden~bfad27e5/

Dergelijke moordpartijen zijn islamcultuur en in die regio hoort het gewoon bij het dagelijks leven.
Je hoort er niets van in de mainstreammedia, de NOS /RTL zwijgen er over, zelfs nu  er een heel dorp wordt uitgeroeid.
Daar gaat niemand voor naar de Dam in Amsterdam en hier gaat het om massamoord van uit de islam, dagelijks !
Van de dood van George Floyd, uiteraard heel kwalijk, schokkend en schandalig uiteraard, wordt een wereldwijd mediacircus gemaakt, in honderden steden wereld wijd groot protest,  “spontaan” of aangestuurd en georganiseerd ?
Natuurlijk is discriminatie heel fout, onBijbels en zeker in de USA , waar men eerst de indianen uitmoordde en vervolgens de slavernij praktiseerde tot in de 19 e eeuw toe, moet er  het nodige veranderen richting menselijke gelijkwaardigheid.
Maar deze moord op George Floyd wordt gebruikt door fanatiek Links denkende mensen, die  uit zijn op revolutie, miljardair George Soros mag graag de meest geschikt “projecten” benutten voor dat doel.
Dus op diverse plaatsen waren er “donker getinte en donker geklede” jonge mannen, die winkels slopen en leegstelen, ” spontaan” georganiseerd lijkt het.

De dagelijkse moordpartijen vanuit de islam georganiseerd zijn geen punt, de moord op Floyd wordt misbruikt, de begrafenis met 3 witte koetsen met paarden tot een nationale rouwdag gemaakt.
Zie voor de wereldwijde moordlijst van uit de islam: https://www.thereligionofpeace.com

Blijkbaar wordt de wereld steeds meer beheerst door links tuig, wat zonder besef van de Schepper (JHWH) leeft en een socialistisch/marxistisch regime als ideaal ziet.
De  marxistisch/socialistische resultaten van het verleden zijn hier WEL een garantie voor de toekomst, kijk es onder Lenin, Staling, Mao, Hitler, zie de actuele maatschappij in China, Rusland, Noord Korea.
Yeshua waarschuwde er voor: “de duivel is de vader der leugen en de mensenmoordenaar vanaf het begin”   en Petrus schrijft: “de duivel gaat rond als een briesende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden”.

En het kapitalisme, wat levert dat op? Daar houdt men voor de vorm rekening met de Bijbel, onder het mom van “joods-christelijke normen en waarden”, zover dat dan uitkomt en zonder persoonlijk geloof in JHWH door Yeshua.

Nu wel op het NOS-nieuws: een oproep van bruin getinte Black Life Matters figuren om winkels in Rotterdam te plunderen, letterlijke tekst: we zijn in de meerderheid vs. de overheid.
Interessant om te zien, dat, wanneer het eigen belang van de consument geraakt wordt door plunderingen, de linkse bewogenheid omslaat in de roep naar orde.
Stel dat op de Dam, waar  Groen Linkse Halsema  een demo van ca. 10000 mensen liet doorgaan, zelf mee deed met een anti-slavernij button op, uit de hand was gelopen met het plunderen van de naast gelegen Bijenkorf.
De Corona-regels mbt demo’s werden met voeten getreden, al erg genoeg, vervolgens oproep tot Zwarte Piet in elkaar stampen op het gezicht, het begin was gaande.
De praktijk in Brussel had ook in Amsterdam kunnen gebeuren:

NSPV-voorzitters: ‘Meyrem Almaci gooit olie op het vuur’

Zwart Leven Doet Er Toe !?  Dwz.  “dood in de koopgoot “, vanavond in Rotterdam ?

Er staat een heel opvallende tekst in de Bijbel over links/rechts  zie  Prediker 10:1-3

“Dode vliegen doen de zalf van de zelfbereider  stinkend gisten;
  een weinig onverstand heeft meer invloed dan wijsheid en eer.
  De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links.
  Waar de dwaas ook gaat, zijn verstand ontbreekt; hij zegt tot een ieder, dat hij een
dwaas 
 is. “

Shalom, moge de wederkomst van JHWH in de gestalte van Yeshua spoedig zijn !

Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

8 Responses to Racisme: 69 mensen vermoord door BokoHarammoslims

  1. Op 11 juni 2020 @ 14:57 schreef Elbert pezarro

    Beantwoorden

    Hoi Ben,
    Helemaal eens met bovenstaand schrijven.
    Gisteren een klein stukje in het RD.
    Laten we bidden voor onze broeders en zusters in de verdrukking, en een nieuw hart voor deze aanslagplegers.
    Shalom,
    Elbert.

  2. Hallo Ben,

    Erg he! Ik wordt er ook boos van dat een dode in de USA wel in de hele wereld wordt besproken en dat dat in demonstraties met geplunder uitmondt en dat het antisemtisme in bv. Amsterdam gewoon wordt weggemoffeld als onbelangrijk.
    En dat Boko Haram tientallen mensen vermoordt, ach dat is ook geen wereldnieuws, toch? Weet je waarom niet? Omdat men als de dood is om de islam aan te vallen! Dat is een van de zwaarwegende redenen! Want dan krijgen we misschien wel een nieuwe wereldoorlog of zo en burgeroorlog hier in Europa en elders misschien ook! Black lives matters daar kun je veilig achter aanlopen!

    Shalom,

    Paul

  3. Op 12 juni 2020 @ 13:28 schreef Elbert pezarro

    Beantwoorden

    Hoi Ben,
    Bij mij valt de tekst onder de foto weg.
    Shalom,
    Elbert.

    • Klopt Elbert, ik ga er mee aan de gang, ict techniek, heb ik iemand voor, die me helpt in zo’n geval.
      Shalom,
      Ben

  4. Hallo Ben,

    Heb je de nieuwe Beeldenstorm al gezien die ik al een week geleden voorspeld heb? Letterlijk zei ik dat ik dat verwachtte en ja hoor, hij is er!
    Ergerljke mensen zoals Akwasi en Afriyie die alleen maar zelf gelijk hebben en boos worden wanneer andere mensen een andere mening hebben! Walgelijke types vind ik dat.

    Shalom,

    Paul

    • Hi Paul,
      Als men beelden wil gaan slopen en eist dat alleen de volmaakte mensen mogen blijven staan, gaan ze allemaal om.
      We houden het op Yeshua, de Afbeelding van het innerlijk van JHWH, Col. 1:15 en Hebr. 1:3
      Shabbath shalom,
      Ben

    • Paul, Akwasi (mede-eigenaar van een bouwwerk in Weesp van 6.3 miljoen). Zijn voorouders behoorden in Ghana tot de rijke Ashanti stam die arme Ghanezen als slaven verkochten aan de kust om als slaven te worden vervoerd naar overzee. Dit zijn de woorden van Akwasi zelf.
      Over Afriyie, ook Ashanti, zijn dergelijke uitspraken niet bekend.
      Deze mensen weten drommelsgoed hoe de hazen lopen.
      Puur georkestreerd en uitgezonden door Beau op RTL4, maar degene die achter dit hele “circus” zitten is moeilijker te achterhalen.

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*