Tora Yeshua  תורה־ ישוע

 Welkom op onze geheel vernieuwde website; stuur ons uw suggesties dan wordt het nog mooier.

Robert Kennedy ontmaskert de Bill Gates/Clinton kliek !

Zie de Nederlandse vertaling hier onder, met dank overgenomen van :

Robert Kennedy waarschuwt in Berlijn voor tirannieke machtsovername in Europa

Met ANGST kun je mensen alles laten doen wat je wil’ – ‘5G maakt slavernij en totale controle mogelijk’

—————————————————————————————————————————————–

Op verzoek van enkele lezers hierbij de toespraak die Robert Kennedy jr. hield voor vele honderdduizenden mensen die gisteren uit tal van landen naar Berlijn waren gekomen om te demonstreren voor hun vrijheid. ‘De Amerikaanse media schreven dat ik naar Berlijn ging om te spreken voor 5000 Nazi’s,’ begon de zoon van de in 1968 vermoorde broer van president John F. Kennedy. ‘En morgen gaan ze dat weer schrijven. Maar als ik naar deze menigte kijk, zie ik het tegenovergestelde van het Nazisme. Ik zie mensen die van de democratie houden. Mensen die een open regering willen, die leiders willen die niet tegen hen liegen, leiders die geen willekeurige regels en wetten bedenken om gehoorzaamheid van de bevolking af te dwingen.’

‘Wij willen gezondheidsofficials die géén banden hebben met de farmaceutische industrie, maar die voor ONS werken, en niet voor Big Pharma. Wij willen officials die begaan zijn met de gezondheid van onze kinderen, en niet met de farmaceutische winsten of controle door de overheid.’

‘Als ik naar deze menigte kijk, zie ik alle vlaggen van Europa. Ik zie mensen van elke kleur, elke natie en elke religie, die allemaal belang hechten aan menselijke waardigheid, gezondheid van kinderen en politieke vrijheid. Dit is het tegenbeeld van Nazisme!’

‘Regering houden van pandemieën’

‘Regeringen houden van pandemieën, om dezelfde reden waarom ze ook van oorlog houden: het geeft hen de mogelijkheid controle aan de bevolking op te leggen, die dit anders nooit zou accepteren. Dit zijn de grote instituties en mechanismen die gehoorzaamheid af willen dwingen.’

‘Het is mij een raadsel dat al deze belangrijke mensen zoals Bill Gates en Anthony Fauci al tientallen jaren lang deze pandemie hebben overdacht en gepland, zodat we allemaal ‘veilig’ zouden zijn als die pandemie zou uitbreken. En nu die er dan is, lijken ze geen idee te hebben waar ze het over hebben. Ze lijken steeds maar iets te verzinnen, ook de cijfers en statistieken. Ze hebben niet eens een werkende PCR test! Op overlijdenscertificaten wordt constant ‘Covid-19′ geschreven, om het steeds gevaarlijker te doen lijken.’

‘Met ANGST kun je mensen alles laten doen wat je wil’

‘In één ding zijn ze goed: het aanjagen van angst. 75 jaar geleden getuigde Hermann Göring voor het Nürnberg Tribunaal. Hem werd gevraagd hoe hij het Duitse volk zover had gekregen om overal aan mee te werken. Hij antwoordde: Dat is eenvoudig, en heeft niets te maken met Nazisme, maar met de menselijke aard. Je kunt dit in ieder land doen, ook in een democratie. Het enige dat nodig is om de mensen tot slaven te maken is ANGST. Als je iets kunt bedenken om hen bang te maken, kun je ze alles laten doen wat je wilt.’

’57 jaar geleden kwam mijn oom John Kennedy naar deze stad, naar Berlijn, omdat deze stad aan het front stond tegen het wereldwijde totalitarisme. Dat is nu weer het geval! Mijn oom zei trots ‘Ich bin ein Berliner’ tegen het Duitse volk. Alle mensen die hier vandaag aanwezig zijn, kunnen opnieuw zeggen ‘Ich bin ein Berliner’. Want jullie staan aan het front tegen het totalitarisme.’

‘5G maakt slavernij en totale controle mogelijk’

‘Het is hen niet echt gelukt om de volksgezondheid te beschermen. Maar het is hen wel goed gelukt om de quarantaine te gebruiken om 5G in te voeren, om te beginnen met de verschuiving naar een digitale munt, die het begin van slavernij is. Want zodra zij uw bankrekening controleren, controleren ze uw gedrag.’

‘Op TV zie je allemaal advertenties dat 5G zo geweldig voor ons is. Ik moet zeggen dat het heel overtuigend en aantrekkelijk klinkt. Maar moeten we echt biljoenen uitgeven voor 5G? Nee. De echte reden is dat het niet voor u en mij is, maar om data verzameling en controle. Het is voor Bill Gates, voor Zuckerberg, voor Bezos en al die andere miljardairs.’

‘Miljardairs nog rijker, wij allemaal arm’

‘Bill Gates zegt dat zijn satellietnetwerk iedere vierkante centimeter op deze planeet 24 uur per dag zal kunnen monitoren. Hij zal u kunnen volgen via uw smartphones, GPS en biometrische gezichtsidentificatie. Voor de elite die dit beleid oplegt, is de pandemie een bruikbare crisis. Het geeft hen de mogelijkheid de middenklasse weg te vagen, de democratische instituten te vernietigen, en al onze welvaart over te geven aan een handjevol miljardairs, die zichzelf nog rijker maken door de rest van ons in armoede te storten.’

‘Het enige dat nog tussen hen en onze kinderen staat is deze massa die nu naar Berlijn is gekomen. Wij zeggen vandaag tegen hen: jullie gaan niet onze vrijheid afpakken! Jullie gaan niet onze kinderen vergiftigen! Wij eisen onze democratie terug! Allemaal bedankt voor jullie strijd!’

______________________________________________________________

Mijn commentaar:

Dit verhaal hoor je niet op de NOS, daar had men het over “slechts 18000 rechtse  tot extreem rechtse mensen” e.d.
Dit verhaal hoor je 1 sept. niet van Rutte en De Jonge op de zoveelste persconferentie over Corona, daar wordt het tegendeel vertelt: “wij zorgen goed voor u, ga maar rustig slapen, als u maar zorgt dat uw Corona app staat ingeschakeld en u straks een “prikje” gaat halen.”

We gaan door de eindtijd heen en wie oprecht de waarheid zoekt, zal haar vinden in Yeshua ha Mashiach; wie liever de leugen volgt, wordt voor eeuwig slaaf van de antichrist.

Shalom
Ben Kok (joods-chr. pastor)

Navigeer naar andere artikelen

4 Responses to Robert Kennedy ontmaskert de Bill Gates/Clinton kliek !

 1. Op 8 september 2020 @ 08:38 schreef Kees van Harten

  Beantwoorden

  Bent u aan de ene oog blind????? We hebben geen fijne regering, maar bent u op de hoogte dat extreem rechtse partijen meedoen tijdens corona waanzin. Rijksburgers waren aanwezig tijdens bestorming Duitse Parlement afgelopen zaterdag. Rijksburgers zijn neo-nazi’s, bent u fan van deze mensen???? Ik zag Hitler vlaggen bij die demonstratie in Berlijn. Ik zeg erbij dat niet alle demonstranten extreem rechts zijn. Ik denk dat u met 1 oog kijkt, maar we moeten twee ogen gebruiken.

  • Dag Kees, dank voor je meeleven, maar met beide ogen gaat het goed gelukkig. Jouw idee, dat ik ook maar iets met nazi’s of neonazies zou hebben is te bizar voor woorden, dat snapt iedereen op deze site, behalve jij dan even.
   Robert Kennedy heeft er ook niets mee, hij waarschuwt voor de medicijnenmaffia, dat is een andere club, ook niet best, dat lijkt me duidelijk.
   Dus laten we het hebben over de betrouwbaarheid of onbetrouwbaarheid van de medische wereld, waar velen hun eind heil van verwachten, geen enkel experiment lijkt hen vreemd en de goede medici laten zich in het systeem meegesleuren of distantieren zich er van.
   Overigens, kun je iets van jouw levensvisie/geloofsleven vertellen, zodat we je ook wat leren kennen?
   Shalom
   Ben

Geef een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

zestien − twaalf =